• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kışın topuklu ayakkabılar

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
topuklu ayakkabı giymeyi çok seviyorum ama yazın giydiğim topuklu ayakkabılarıma kışın veda etmem gerekiyor. yazın giydiğim topuklu ayakkabılarımı kış aylarında nasıl giyebilirim sizler kışları nasıl topuklu ayakkabıları tercih ediyorsunuz nasıl giyiyorsunuz

topuklu ayakkabı giymeyi çok seviyorum ama yazın giydiğim topuklu ayakkabılarıma kışın veda etmem gerekiyor. yazın giydiğim topuklu ayakkabılarımı kış aylarında nasıl giyebilirim sizler kışları nasıl topuklu ayakkabıları tercih ediyorsunuz nasıl giyiyorsunuz

Kışın daha çok topuklu bot ve çizmeleri tercih ediyorum. Ayakkabı düşündüm de.. Evet sanırım benim de yok kışlık kapalı topuklu ayakkabım. :))

Kışın daha çok topuklu bot ve çizmeleri tercih ediyorum. Ayakkabı düşündüm de.. Evet sanırım benim de yok kışlık kapalı topuklu ayakkabım. :))

aynen bot ve çizmem var onları bile çekinerek almıştım kar kışta nasıl yürürüm diye ama şimdi bir de normal kışlık bi topuklu ayakkabı arayışındayım

aynen bot ve çizmem var onları bile çekinerek almıştım kar kışta nasıl yürürüm diye ama şimdi bir de normal kışlık bi topuklu ayakkabı arayışındayım

Evet çok gerekli değilse giyme. Bir de camper diye bir marka var biliyo musun. Çok pahalı ayakkabıları ama inanılmaz rahat. Hem şık duruyo hem spor. Topuklu falan yapmışlar. Kışıın ne biliyim yağmurda çamurda yürüyüp işe gitmek gerekiyosa sanırım öyle şeyler giyilmeli. Ama kahretsin ki çok pahalı. O ayakkabıların tiplerini herkes beğenmiyor gerçi. ama ben bayılıyorum işteee :)))

$Elle-Kahve-bagcikli-topuklu-bot3.webp
şu tarzda dolgu topuklu olanından da var mesela bunun gibi bir siyah bir krem bir kahve var benim çok da rahat oluyorlar :23:

bot istemiyorsan "bootie" denen ayakkabılar var kışlık giyilen, bence onlar da çok şık

mrb canım ben kendı tercıhımı soylıyım
dolgu tobuk cızme yada bot veya kalın yada kare topuk ayakkabı alabılırsın
ayrıca ben önü kapalı olan ayakkabılarımı kısın da gayet rahat gıyebılıyorum

Eklentiler

• $Yüksek-Topuklu-Ayakkabı-33.webp
    $Yüksek-Topuklu-Ayakkabı-33.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 314
Bu krem ayakkabı da kışın giyilebilir. Tabi arabanız varsa:)
Ben de bi ara işyerimde topuklu ayakkabılarımı bırakıyordum.
Odama girince onları giyiniyordum. Dışarda çizme :))

Ben şimdi topuklu bileklerde biten çizme alacağım..

Araban varsa ve calistigin yer uygunsa, sicaksa, siyah opak corapla normal siyah topuklu ayakkabini giyersin.

url
Bootie giyiniyorum kışın daha çok .
O topuklu çizmeleri sevmiyorum .
Ama illa giyineceğim dersen kapalı alanlarda işyerinde mesela giyinebilirsin .

lc waikikiden suet topuklu bot aldım..
gayet rahat fiyatı da uygun... :3:

Back
X