kısır döngü :((

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
eşim iyicene saçma davranışlarını kısır döngüye bağladı artık.okeyde kendini kaybediyor iyice işi ergen çocuklara bağladı.ölçüsü olsa benim ona kesinlikle bir sözüm yok.izin gününde istediğin yere git diyorum.gitmesine ses etmesemde ölçüsünü bilmedi.kp ve kvalde de kızıyor sürekli gitmesine kpder de ona kızarken bana da kızıyor.o azarlanarak yetiştirilmiş olabilir.fakat ben öyle yetişmedim bende gönül koyuyorum haliyle onun sürekli bekar arkadaşlarıyla yarışmasından evde oturamıyoruz.. kendi anne babası küfretse bile ona yine melek gibi gelir biliyorum.benim annem kötü konuşmasa bile domuz gibi olur onun gözünde..manyak bir arkadaşı vardı o bile evlendi ve eskisi kadar okey dir maçtır gitmiyor.enazından ölçüsünü biliyor yani.ipin ucunu kaçırdığı nokta şu bir kere akşam yemeği hazırlayacağım.işten çıkmasına yarım saat var.yemek yapayım mı yada ne yemek yapayım filan diyorum(bazen yemek yapma annemde yeriz diyor yüzden soruyorum).arkadaşlarımı arıyayım ben sana dönerim diyor.
böyle saçmalık olur mu nerdeyse kendi evinde yemek yemek için bekar ve işsiz güçsüz arkadaşlarından izin alacak.ben bunları hep yaşamaktan bıktım.araya kpedere söyledim.bi süre onun yanına gitti.hayvan damına sonra kışlık pek iş kalmadı.eşimde gitmicem artık dedi. kvalde surat yaptı bana ona,kpeder bağırdı.ikimize eşşek gibi gelceksiniz dedi. benim sayemde oturuyorsunuz o evde dedi(o ev dediği içine eşimle masraf yaptığımız,zamanında kvaldemle eşimin çalışarak kurtardığı icralık akrabalarının eski evi)bende bunun üstüne onlara gitmek ,istemiyorum.baştanda bu evde oturmayalım ben kirayı veririm sen evi geçindir demiştim o illa orda oturtu bizi.şimdi çıkmış kpeder eşimi çaya çağırıyor. ben gitmek istemiyorum.kpeder varken.kvaldem geçen eşimin amca kızı onlara geliyor diye çağırdı.bende hastaydım karnım ağrıyordu 8 gün adet oldum bi bitmedi betim benzim attı.yattım ilaç içip mecburen. telimde kapalıydı o gün.eşime anlattım hala ve hala bana inanmıyor.bilerek gitmedin deyip duruyor.kendisi eniştesinin telini açmaz.bende dedim ben annenene gitmeyeyim kötü olayım sen eniştene hiç teli açmadığın için iyi ol.arkadaşları hep en iyi en doğru en güzel insanlar onun gözünde benden önce tutuyor neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.kimse onun hayatına karışamazmış.

[/QUOTE]
Paragraf nedir öğretmediler mi size cicim ? Cümlelerinde okadar devrık k i sabah sabah algılamada sorun yaşıyorum.
dert paragraf dinlemiyor.o kadar doluyum ki öyle sanatsal takılamayacağım maalesef!

Kısaca eşi kendi ailesini,arkadaşlarına eşinden daha çok değer veriyormuş.Bu arada kendi ailen için domuz gibi olur benzetmesi çok çirkin bir yakıştırma.
çünkü hislerine tercüman kelime o. bu zamana kadar hiç erkek tarafına yararanan kız tarafı görmedim.çoğunlukla damatlar öyle görürler.

dert paragraf dinlemiyor.o kadar doluyum ki öyle sanatsal takılamayacağım maalesef!

çünkü hislerine tercüman kelime o. bu zamana kadar hiç erkek tarafına yararanan kız tarafı görmedim.çoğunlukla damatlar öyle görürler.[/QUOTE]
Sanatsal davranmanı beklemıyorum . Ama senın derdıne yorum yapmamızı ıstıyorsan saygılı olman lazım okuyucuya .

Valla haklısın eşinin yaptığı tamamen saçmalık,
Bu adam kendini hala bekar sayıyor ve sizi takmıyor,
Böyle adamlara yaranamazsın sizde annenize gidin evi boşlayın bakim ne olacak ,
Madem herkes kendi hayatını bir tek birey olArak yaşayacak neden evlenmiş,
Takılsaydı tek başına madem evlilik sorumluluğunu alamıyor ,eşiyle ortak birey yapamıyorsa,

kedi gibi evde oturcaz diyor bana kışın soğuğunda banka soymaya gitçez sanki.hani bi kere böyle olur sonra aklı başına gelir vs.insan tekrar başladığı noktaya gelir mi?

kedi gibi evde oturcaz diyor bana kışın soğuğunda banka soymaya gitçez sanki.hani bi kere böyle olur sonra aklı başına gelir vs.insan tekrar başladığı noktaya gelir mi?

E tamamda bu adam zaten kedi gibi evde oturmuyorki ,kendi hep arkadaşları ile zaten değilmi ?size zaman ayırmıyor yani,

E tamamda bu adam zaten kedi gibi evde oturmuyorki ,kendi hep arkadaşları ile zaten değilmi ?size zaman ayırmıyor yani,
benden sıkıldı heralde ne bileyim. okeyden okeye mi görecem kocamı anlamıyorum.evde doğalgazı da yaktırmaz. bende tek başıma sıkılır depresyona girerim.

Koy tavrını evli olduğunu bilsin.Yapma yemek ziftin pekini yesin.
kendisi diyor öyle zamanda yemek yapma diye.ben özeniyorum ona yemek yapayım diye. ben hem eve hem yemek yapmaya yabancı oluyorum sanki kocamla dost hayatı yaşar gibi oluyor.hemen sıkışınca içkim sigaram yok a bağlıyor

benden sıkıldı heralde ne bileyim. okeyden okeye mi görecem kocamı anlamıyorum.evde doğalgazı da yaktırmaz. bende tek başıma sıkılır depresyona girerim.

Bu adamla ömür geçmez gerçekten
Doğal gazı yaktırmaz derken ondan izinmi alacaksın yahu yakarken !!!!
Herşeyi böyle ona danışırsan adam bu şekilde kendinde hak bulur ve birşey zanneder.

Sanatsal davranmanı beklemıyorum . Ama senın derdıne yorum yapmamızı ıstıyorsan saygılı olman lazım okuyucuya .[/QUOTE]

zannedersiniz derdi anlık yaşayıp aktarıyorlar.
bir de atar yapmak var ya sonunda evlerden ırak.
insan okuyacak bunu, okuyacak da anlayacak diye düşünen yok.
ben artık okumuyorum böyle mesajları.
sanat ayrı insanın dilini kullanabilmesi ayrı da kime anlatacağız.

İçkisi sigarası yok ama bekar edası ile gezen bir kafa yapısı ve kumar tutkusu var.Kendisine çeki düzen vermesi in sıkı tavır koymalısınız , yoksa böyle devam eder.eşim sigara içer arada sosyal içici olarak alkol de alır ama bir gün bana dur arkadaşlarımı arayayım sonra sana dönerim demedi diyemez.belirli periyotta çıkar dışarı içmeye, aramam sormam ama geleceği saat bellidir.o saatten sonra gelse eve almam.
Kusura bakmayın ama çok yüz vermişsiniz. Bekar hayatı yaşamaya çalışan, size vakit ayırmayan birine ziyafet sofrası kurun oldu olacak.çare yemek hazırlamak değil.çare sıkı bir fırça

Aynen bu kadar aksi olunursa zaten butun dertlerı çeker.
Sanatsal davranmanı beklemıyorum . Ama senın derdıne yorum yapmamızı ıstıyorsan saygılı olman lazım okuyucuya .

sanat ayrı insanın dilini kullanabilmesi ayrı da kime anlatacağız.[/QUOTE]

sanat ayrı insanın dilini kullanabilmesi ayrı da kime anlatacağız.[/QUOTE]

[/QUOTE]beni gömmeye niyetlenenler başka konuya lütfen yeterince derdim var. bi de sizle uğraşamam.buraya yapıcı fikir almak için yazıyorum yıkıcı yorumlarınızı kendinize saklayın.kimsenin türk dil kurumu kaprisini çekemem daha öncede açtığım konularda böyle davrananlara aynı cevabı verdim..
yazımın şeklinden yorum istemiyorum açık ve net anlatmışımdır şimdi!

[/QUOTE]beni gömmeye niyetlenenler başka konuya lütfen yeterince derdim var. bi de sizle uğraşamam.buraya yapıcı fikir almak için yazıyorum yıkıcı yorumlarınızı kendinize saklayın.kimsenin türk dil kurumu kaprisini çekemem daha öncede açtığım konularda böyle davrananlara aynı cevabı verdim..
yazımın şeklinden yorum istemiyorum açık ve net anlatmışımdır şimdi!
[/QUOTE]

Eh kendi adıma ben konunuza yorum yapmadım. Başka bir KK üyesiyle duygularımı paylaştım.
Geçinmesi zor birisiniz sanırım. Atara atar gidere gider. Tarzım değil o yüzden sizi ignore ediyorum.
İyi forumlar.

Eh kendi adıma ben konunuza yorum yapmadım. Başka bir KK üyesiyle duygularımı paylaştım.
Geçinmesi zor birisiniz sanırım. Atara atar gidere gider. Tarzım değil o yüzden sizi ignore ediyorum.
İyi forumlar.[/QUOTE] benim derdim beni aşmış şehri terketsenizde çok tın. belkide siz geçimsiz birisiniz burdan çamur atmak kolaysa biriyle aynı görüşü paylaşmak demek yorumuna katılmak değilde nedir?

Adam ; evli olup sorumlulukları olduğunun farkında değil. .
Böyle evlilik , işin zor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…