Kısırlaştırmayan varmı?

Pink_Flamingo

♥♡♥ĸüռ բε ყεĸüռ♥♡♥
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
1.061
619
38
Miniğim 2 yaşında ve kısırlaştırmadım düşünmüyorumda bu ilerde sorun yaratırmı kısırlaştırmayan varmı yalnız çifleşmede yok. Kısırlaştırmaktan korkuyorum çünkü o narkozu kaldıramaz cinsi yorkshire terrier zaten minicik birşey bilmiyorum çok kararsızım..

Kediler bile dayanabiliyor, minikliği sizi korkutmasın. Tabi anestezi her zaman risktir ama günde kim bilir kaç tane anestezi veriyor uzmanlar, kısırlaştırmamak daha kötü..

Kediler bile dayanabiliyor, minikliği sizi korkutmasın. Tabi anestezi her zaman risktir ama günde kim bilir kaç tane anestezi veriyor uzmanlar, kısırlaştırmamak daha kötü..
Evet benimki kedidende küçük bu ırklarda zaten anestezide zorluk var yani uyanamama gibi çok korktum fare kadar bişey:) umarım bir sıkıntı olmaz

Miniğim 2 yaşında ve kısırlaştırmadım düşünmüyorumda bu ilerde sorun yaratırmı kısırlaştırmayan varmı yalnız çifleşmede yok. Kısırlaştırmaktan korkuyorum çünkü o narkozu kaldıramaz cinsi yorkshire terrier zaten minicik birşey bilmiyorum çok kararsızım..
Karar sizin elbette şöyle yapın diyemem, 3 yaşında bir Pekinezim var kısırlaştırmadık, 8 aylık döngülerinde hiçbir zorluk çekmiyor, sorun yaşamıyor, döngüleri ağır geçseydi ve acı çekseydi düşünebilirdik ama şimdilik düşünmüyoruz.

Karar sizin elbette şöyle yapın diyemem, 3 yaşında bir Pekinezim var kısırlaştırmadık, 8 aylık döngülerinde hiçbir zorluk çekmiyor, sorun yaşamıyor, döngüleri ağır geçseydi ve acı çekseydi düşünebilirdik ama şimdilik düşünmüyoruz.
Anladım haklısınız... teşekkürler

Benim kedim 3 kg iken gazlı anestezi ile ameliyat oldu
2 saate herşey olup bitmişti
Güvenilir bir veteriner yardımcı olabilir
Eğer çok problem yaşamıyorsa kısırlaştırmayın madem

Benim kedim 3 kg iken gazlı anestezi ile ameliyat oldu
2 saate herşey olup bitmişti
Güvenilir bir veteriner yardımcı olabilir
Eğer çok problem yaşamıyorsa kısırlaştırmayın madem
Suanlık problem yaşamıyoruz ama ileride allah korusun meme yada rahim tümöründen korkuyorum

Kısırlaştırılması onu meme,rahim,yumurtalık kanserlerinden korur.
O döneminde acı çekmesini önlemiş olursunuz..
Onlar seksüel duygularla çiftleşme isteği duymuyorlar. Tamamen doğasal güdüsel istemsiz birşey. Bu sebeple,onun hayatını kararttığınızı düşünmeyin. Neticede her istediğinde çiftleştiremiyoruz ve bu da sıkıntılı dönem yaşamalarına neden oluyor. Psikolojileri de bozuluyor..

Kısırlaştırılması onu meme,rahim,yumurtalık kanserlerinden korur.
O döneminde acı çekmesini önlemiş olursunuz..
Onlar seksüel duygularla çiftleşme isteği duymuyorlar. Tamamen doğasal güdüsel istemsiz birşey. Bu sebeple,onun hayatını kararttığınızı düşünmeyin. Neticede her istediğinde çiftleştiremiyoruz ve bu da sıkıntılı dönem yaşamalarına neden oluyor. Psikolojileri de bozuluyor..
Hmm evet haklısınız bir yandan istiyorum bir yandan korkuyorum açıkcası

Hmm evet haklısınız bir yandan istiyorum bir yandan korkuyorum açıkcası
Benim de terrierim var..
2.5 yaşında kısırlaştırdım. Hiç sıkıntı olmadı operasyon,izi bile yok.. Psikolojisi rahatladı,o gerginliği gitti.. Rahatız Allaha şükür..:nazar:
Bir de kedim var,o da kısır Mesela.. Evde yaşayanların kısırlaştırılmaları iyidir..
Hoş sokaklardaki dişiler için de aynı şey geçerli de,o başka bir konu artık..

Maşallah... benimde yorkshire terrier belki bilirsiniz okadar minik ki nettede okumuştun anesteziye karsı duyarlılık diye ve daha baska riskler doktorumuzda 2 bucuk yasında artık geç olmus bazı seyleri önleyemeyiz boştan yere riske girmeye ve anestezi vermeye gerek yok eger birşey olursa ( allah korusun ) ozaman düşünürüz dedi bende çok kararsız kaldım ama siz şimdi öyle dediniz sanki kısırlaştırmak istiyorum bilmiyorum aklım çok karıstırdı vet.imiz

Back
X