öteki tedavinide yap hacamatınıda yap... hacamatla hamile kalan çok kişi var... ayrıca sünnettir... 100 şehit sevabı kazanacaksın...yani tedavi görüyorsun diye hacamatı ertelemene gerek yok... bilakis ikisi bir arada çok güzel olur... benim hemşire arkadaş var hacamat yapıyor...evime geliyor hacamatımı yapıp gidiyor... hatta bu pazar 10 kupa hacamat yaptı bana...ben sürekli yaptırıyorum
perhiz yapmayı unutma... hayvansal gıdalar yemeyeceksin 3 gün öncesinde ve sonrasında...et,süt,yumurta vs... gibi... o zaman hacamatın daha tesirli olur... ayrıca adetliyken hacamat yapılmaz bilgin olsun...Bu haftasonu hacamat günlerindenmiş pazar gidicem inşallah teşekkür ederim
öteki tedavinide yap hacamatınıda yap... hacamatla hamile kalan çok kişi var... ayrıca sünnettir... 100 şehit sevabı kazanacaksın...yani tedavi görüyorsun diye hacamatı ertelemene gerek yok... bilakis ikisi bir arada çok güzel olur... benim hemşire arkadaş var hacamat yapıyor...evime geliyor hacamatımı yapıp gidiyor... hatta bu pazar 10 kupa hacamat yaptı bana...ben sürekli yaptırıyorum
hemşire arkadaşım yapıyor bana ama yabancılara gitmiyor canım... bağcılar çiftlikte hemen meydanda demircan camisinin karşısında aile tıp merkezi var... orada hacamat günleri düzenleniyor.randevu alıp oraya gidebilirsin canım... 0212 550 58 07 numarasımerhaba bende çocuk için hacamat ve sülük yaptırıyorum . sürekli gittiğim kadın bu ay musait değilmiş küçükçekmece de oturuyorum. güvenilir tavsiye edeceğiniz biri var mı bu civarda acele cevap yazarsanız sevinirim.
teşekkür ederim .hemşire arkadaşım yapıyor bana ama yabancılara gitmiyor canım... bağcılar çiftlikte hemen meydanda demircan camisinin karşısında aile tıp merkezi var... orada hacamat günleri düzenleniyor.randevu alıp oraya gidebilirsin canım... 0212 550 58 07 numarası
ne demek canım benim... zaten bana hacamat yapan arkadaşımda orada hemşire... büyük ihtimal hacamatı o sana yapacaktır...tıppi ortamda hacamat daha sağlıklı ayrıcateşekkür ederim .
ben kendim kendime yapıyorum sülüğüMerhaba hanımlar. .Bende hacamat ve sülük yaptırdım sülük yaptıran varmı aramızda birşey danışmak istiyorum
Rahme sülük yaptıktan sonra kanama oldumu sizde benim çok kanamam olduben kendim kendime yapıyorum sülüğü
ben rahime hiç yapmadım... gerekte duymadım...Rahme sülük yaptıktan sonra kanama oldumu sizde benim çok kanamam oldu
ama rahime yapmak cesaret işi... rahime neden yaptınızRahme sülük yaptıktan sonra kanama oldumu sizde benim çok kanamam oldu
Çikolata kistim ve tüpümde sıvı birikmesi vardı 2 kere hacamat yaptırdım en son sülük yaptırdımama rahime yapmak cesaret işi... rahime neden yaptınız
Çikolata kistim ve tüpümde sıvı birikmesi vardı 2 kere hacamat yaptırdım en son sülük yaptırdım
Arkadaşım sülük tutturma işlemini neden yaptın bu 1. Sorum :) bebek için mi acaba? Etkili oldu mu? Bu da 2. :)pardon ben sorunuzu anlamamışım
vajina içine gönderildi
Canım benimde 5 6 saat kanamam oldu ciğer gibi büyük parçalar düştü onlar neydi acaba ya kafama takıldı avuç içi kadar bütün pıhtı gibi 2 parça sonra küçük küçük parçalar döküldücanım ben 2 kere yaptırdım rahime , ikisindede 4-5 saat kadar kanamam oldu ,bi sürü pıhtılar iltihaplar çıktı ,ben sülükten sonra hasta bezi koydum , ancak öyle durdu
bugünde dış taraftan yumurtalıkların üstüne 6 tane koydurdum
Dış taraftan koymanında faydası olurmu acaba ben hacamatta yaptırıyorum sülüğü rahme yaptırdım spektulumla açıp yaptı bayan sizede bu şekilde mi yapıldıcanım ben 2 kere yaptırdım rahime , ikisindede 4-5 saat kadar kanamam oldu ,bi sürü pıhtılar iltihaplar çıktı ,ben sülükten sonra hasta bezi koydum , ancak öyle durdu
bugünde dış taraftan yumurtalıkların üstüne 6 tane koydurdum
ooooooooohhhhhhhhh yarasın... iyice temizlenmiş işte rahmin canım benim...Dış taraftan koymanında faydası olurmu acaba ben hacamatta yaptırıyorum sülüğü rahme yaptırdım spektulumla açıp yaptı bayan sizede bu şekilde mi yapıldı
Canım benimde 5 6 saat kanamam oldu ciğer gibi büyük parçalar düştü onlar neydi acaba ya kafama takıldı avuç içi kadar bütün pıhtı gibi 2 parça sonra küçük küçük parçalar döküldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?