Kısırlık için hacamat, tıbbî sülük, akupunktur vb. tedaviler

Bu haftasonu hacamat günlerindenmiş pazar gidicem inşallah teşekkür ederim
perhiz yapmayı unutma... hayvansal gıdalar yemeyeceksin 3 gün öncesinde ve sonrasında...et,süt,yumurta vs... gibi... o zaman hacamatın daha tesirli olur... ayrıca adetliyken hacamat yapılmaz bilgin olsun...

merhaba bende çocuk için hacamat ve sülük yaptırıyorum . sürekli gittiğim kadın bu ay musait değilmiş küçükçekmece de oturuyorum. güvenilir tavsiye edeceğiniz biri var mı bu civarda acele cevap yazarsanız sevinirim.

hemşire arkadaşım yapıyor bana ama yabancılara gitmiyor canım... bağcılar çiftlikte hemen meydanda demircan camisinin karşısında aile tıp merkezi var... orada hacamat günleri düzenleniyor.randevu alıp oraya gidebilirsin canım... 0212 550 58 07 numarası

teşekkür ederim .

teşekkür ederim .
ne demek canım benim... zaten bana hacamat yapan arkadaşımda orada hemşire... büyük ihtimal hacamatı o sana yapacaktır...tıppi ortamda hacamat daha sağlıklı ayrıca

Arkadaşlar ben bu ayın 21 inde hacamat yaptırdım aynı zamanda puregon da kullanıyorum ve şimdi çok kötü hasta oldum ateş titreme üşüme boğaz ağrısı burun akıntısı ve rengim sarardı resmen ilaçla birlikte sanırım ağır geldi ve vücut direncim çöktü. Yine de hastalığı hacamata çok bağlamak istemiyorum ama biryandan da tedirginim bence birden çok işlemi aynı anda yaptırmayın vücut direncini kırıyor diye düşünüyorum

Merhaba hanımlar. .Bende hacamat ve sülük yaptırdım sülük yaptıran varmı aramızda birşey danışmak istiyorum

Çikolata kistim ve tüpümde sıvı birikmesi vardı 2 kere hacamat yaptırdım en son sülük yaptırdım

canım ben 2 kere yaptırdım rahime , ikisindede 4-5 saat kadar kanamam oldu ,bi sürü pıhtılar iltihaplar çıktı ,ben sülükten sonra hasta bezi koydum , ancak öyle durdu

bugünde dış taraftan yumurtalıkların üstüne 6 tane koydurdum

Canım benimde 5 6 saat kanamam oldu ciğer gibi büyük parçalar düştü onlar neydi acaba ya kafama takıldı avuç içi kadar bütün pıhtı gibi 2 parça sonra küçük küçük parçalar döküldü

Dış taraftan koymanında faydası olurmu acaba ben hacamatta yaptırıyorum sülüğü rahme yaptırdım spektulumla açıp yaptı bayan sizede bu şekilde mi yapıldı

Dış taraftan koymanında faydası olurmu acaba ben hacamatta yaptırıyorum sülüğü rahme yaptırdım spektulumla açıp yaptı bayan sizede bu şekilde mi yapıldı
ooooooooohhhhhhhhh yarasın... iyice temizlenmiş işte rahmin canım benim...

canım bendende kocaman kocaman avuç içim kadar 2 parça düştü , benim 5cm kistim vardı ,o gitti sülükten sonra

iltihap vardı ,pıhtı vardı ,ben bile şaşırdım içerden çıkanlara

bana sülük yapan hanım anlattı ; bayanın birisine sülük yapmış ,5-6 kilo iltihap çıktı diyor ,kulaklarıma inanamadımm

ben 2 hafta üst üste yaptırdım ,ilkinde 4 ,ikincide 5 koydurdum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…