Aval aval başlığa bakıyordumay başlıya bak, kişisel bakım yüzünden mutsuzluk olacaktı kızlar o. bana gün aymamış ahaha
Aval aval başlığa bakıyordum
Kendine vakit mi ayıramıyosun acaba ondan mı? sivilcelerden dolayı mı takıntı yaptın onu tam anlayamadım. Bende aslında kendine çok bakan biri değilim. Bu yüzden bende kendime çok kızarım. Benimki biraz tembellikten ama sanırım
Yüzümde 2 günlük rimel var. Saçlarımı da 2 gündür taramıyorum bi daha da tarayamam herhalde futbol topu kadar düğüm olmuştur. Bacaklarım falan da kıllıBen yine de mutluyum ya.
Kocam boşamasa bari :)
Bakım olayı bende de pek yoktur.
Her sabah duş alırım,kıl,tüy uzatmam o kadar.
Saçlarımda sarıdan vazgeçtiğimden beri makyajla da aram pek yok. Bir kalem,bir rimel o kadar.
Ama her türlü zor yerde çalıştım yine de mini elbiselerimden vazgeçmedim.
Aslinda sorunun bakim ve sivilce degil aslinda onlar hallolur.Hayatinda daki sıkıntilarindan dolayi kucuk seyler seni mutsuzediyor olabilir.
Bence bu sivilce olayı için doktora gitmelisin sanki o olay çözülünce herşey bitecek gibi bence
Bu kadar herseyi buyutme gozunde canim bak hayat cok guzel etrafindaki guzellikleri gor her haline sukret sagliklisin .Git bir kuafore kiy paraya istefigin bakimi yaptir.eger seni mutlu edecekse ama bos yere psiklojini bozma.Sonra geri dönusu zor olurhaklısınız galiba. aslında başlık bile bir örnek. kafamı çok dolu hissesiyorum ve aşırı dalgınım hiçbir şeye konsantre olamıyorum. :)
Bu kadar herseyi buyutme gozunde canim bak hayat cok guzel etrafindaki guzellikleri gor her haline sukret sagliklisin .Git bir kuafore kiy paraya istefigin bakimi yaptir.eger seni mutlu edecekse ama bos yere psiklojini bozma.Sonra geri dönusu zor olur
Hayır işte bir kere yaptın şuan omuzlarında bile çıkmaya başladı demekki olmuyor zorlamanın anlamı nedir git bi doktora zor değilgeçen yıl yaptığım şeyleri yapıcam bir süre daha çözülmezse gitmeyi düşünüyorum :)
Cocuk yok sanirsam :)
Ama ayni cocuguna tek basina bakan kadinlara donmussun :))
O yuzden toparlan ve hayatin tadini cikar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?