- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Ama habersiz esyalara gasp etti diye dava açabilirlermiş.haklıyken haksiz duruma dusermiyim acaba ne yapsamAlın bir çilingir kilidi açtırin Alın bütün eşyalarınızı. Böylesi böylesinden anlar.
Hani nasıl yapsam bu durumlari yasayan arkadaslar varsa bi akıl verselerAynen öyle yapın. Tek gitmeyin zaten eve. Her şey gönlünüzce olsun.
Kendi eviniz kendi eşyanın. Gasp ne alakaAma habersiz esyalara gasp etti diye dava açabilirlermiş.haklıyken haksiz duruma dusermiyim acaba ne yapsam
O zaman sende git şikayetçi ol benim eşyalarımı gasp ettiler diye.Boşanma sürecinde evde kalma hakkı kadında diye biliyorumAma habersiz esyalara gasp etti diye dava açabilirlermiş.haklıyken haksiz duruma dusermiyim acaba ne yapsam
Kendi evi ama ya gittiği zaman karşı tarafın haberi olur istenmeyen durumlar yaşanırsa?Kendi eviniz kendi eşyanın. Gasp ne alaka
Eve giremedimki kilidi değiştirmişler ya bu nasl insanliktirO zaman sende git şikayetçi ol benim eşyalarımı gasp ettiler diye.Boşanma sürecinde evde kalma hakkı kadında diye biliyorum
Bende ondan korkuyorumKendi evi ama ya gittiği zaman karşı tarafın haberi olur istenmeyen durumlar yaşanırsa?
Canım, polis eşliğinde gitmen senin güvenliğin için en iyisi olacaktır. Varsayalım gittin, çilingirle eve girdin ve eşin de geldi tatsız şeyler yaşanabilir. Sen başvuruda bulun karşı tarafada polis eşliğinde gidip eşyaları alacağını o gün içerisinde belirt.Hani nasıl yapsam bu durumlari yasayan arkadaslar varsa bi akıl verseler
Eşi evde yokken gitsin.Yada yanına aile büyüklerinden birini alsın. Eşinin kilidi değiştirmesi de suçtur.Kendi evi ama ya gittiği zaman karşı tarafın haberi olur istenmeyen durumlar yaşanırsa?
Her şeyden önce kendi can güvenliğin gelir.Bende ondan korkuyorum
Ama habersiz esyalara gasp etti diye dava açabilirlermiş.haklıyken haksiz duruma dusermiyim acaba ne yapsam
Şimdi ben çilingir alıp gitsem ya bisey olursa diye korkuyorum.Eşi evde yokken gitsin.Yada yanına aile büyüklerinden birini alsın. Eşinin kilidi değiştirmesi de suçtur.
Karşı taraf nasıl birisi bilmiyoruz. Haberlerde görüyoruz damat öyle yaptı böyle yaptı diye. Güven altında gitmek varken neden tedbirsiz gitsin. Ne şekilde ayrıldıklarını bilmiyoruz kiEşi evde yokken gitsin.Yada yanına aile büyüklerinden birini alsın. Eşinin kilidi değiştirmesi de suçtur.
Eve de giremiyorum kilit değişmiş suanEşyalarınızı alacağınız yer aile konutunuz değil mi? Siz hala evlisiniz o ev de müşterek konut olduğu için eve girmenizde yasal bir engel bulunmuyor. Yani kimse size hala evli olduğunuz bir kimse ile müşterek konutunuz olan eve girdiniz diye gasp vs. davası açamaz.
Ya cevizden kastim bana ait eşyalarAra adamı kapıyı aç yoksa kırıyorum de bence...
Ayrıca çeyizleri falan almak ne bilim ?!?!
Siz çilingir yardımıyla eve girseniz de sizden şikayetçi olamazlar. Ayrıca zaten şiddet, darp vs. tehlikeler olmadığı sürece evin kilidini değiştirmek suretiyle diğer eşin eve girmesini engellemek de boşanma sebeplerinden sayılır.Eve de giremiyorum kilit değişmiş suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?