Kişisel eşyalarım!!boşanma kararim yardımm:(

Polisler mahkeme kararı olmadan müdahil olmuyorlar koruma kararı olsa bile kendin hallet eğer bişey olursa şikayet et diyorlar kısacası

Kapıyı kitleriler ya hani giremiyorum diye karakola başvursam diyorum

Ben de uygulamadaki durumu anlatmaya çalışıyorum. Normalde koruma kararı ya da uzaklaştırma kararı falan olduğunda sizle gelmeleri gerekiyor ama buna rağmen gelmeyip eğer birşey olursa şikayet et diyorlar. Direkt eşyalarla ilgili mahkeme kararı olmadan yardım isteyince polislerin insiyatifine kalır malesef.

Son düzenleme:
Ne yapmam lazım ozamn?

Ne yapmam lazım ozamn?

Arkadaş size 7 kez ne yapmanız gerektiğini yazmış. Bence arkadaşın yazdıklarını dikkatlice ve sakince okuyun. Ben sizin için aşağıya alıntıladım:

Benim eski eşim de çok güzel kamyon dayayıp goturdu.
Hiç de birşey olmadı eşya davası açmak gerekiyormuş ama ben uğraşmak istemedim bir de onla. Süreç zaten zor.

Korkma benim eski es avukatla görüşüp götürmüştür. Boşanma ayrı eşya ayrı gasp falan da sayılmadı ama köyü niyetli bir hareket olduğunu için hakimin gözünde - puan olabilir. Eşyalar kapanın elinde kalıyor yani. Git ailenle al eşyalarını gel.

Arkadaş size 7 kez ne yapmanız gerektiğini yazmış. Hala ne yapmam lazım demişsiniz. Ben sizin için aşağıya alıntıladım:

Konu sahibi ile özel mesaj yoluyla iletişim sağlarken buraya ne yapmam lazım diye yazmasını ben söylemedim hanımefendi.
Kendisine ne yapması gerektiğini zaten öm yoluyla anlatıyorum.
Bu konuyla ilgili öm atacağım size.
Duyarlılığınız için sağolun ama mesajlarımdan alıntı yaparken içeriğini de okursanız böyle zahmetlere girmezsiniz.

Düzeltme: Taylor hanım pardon sizin mesajınızı yanlış okudum bana tepki verdiniz zannetmiştim kusura bakmayın.

Inanın herkes bisey diyo en iyisi pazartesi karakola gidip mağduriyetimi anlatayim

Inanın herkes bisey diyo en iyisi pazartesi karakola gidip mağduriyetimi anlatayim
Güzelim koruma kararı falan olmadan emir olmadan yardimci olmayabilirler
Çağır çilingir git ailenle eşinin korktuğu biri ile evde olmadığı zaman al çik evden.
Ben gittim zamanında yardımcı olmadılar.
Uzaktaydım eşyalarımın gittiğin farkındayım ama hiçbir şey yapamadım.

Direk gidiyim ozaman

Öle yapiyim demi daha mantikli olur gibime geliyo ilk önce adliyeye gitsem esyalarimi almak için destek saglanmasini söylesem sonrada karakola gitsem şikayetçi olsam olurmu acaba
Onu bilmiyorum. Tek bildigim ben esyalarimi alirken karakoldan polis de gelsin tutanak tutsun demislerdi. Ben annemlerle gitmisyim. Gitmedrn onu aramisyik kapiui ac esyalatimizi alacagiz diye. Polise gerek kalmamisyi bizde. O da sorun cikarmamisti. Bazilari esya kacirdi diyeniliyormus o yuzden tutanak tutturuluyormus. Bu arada avukatin soylemeli kilidin degisyirildigini cunku kilit degistirmek suctur. Daha bosanmadan kilit degistiremez.

En azndan tutanak tutulur suz nasl halletnz peki alabldnzmi
Aradik yarin esyalari alacagiz diye haber vermistik. Anahtari apartman gorevlisine birakip ise gitmisti o. Biz de annemle esyalarimi topladik. O sorun cikarmadi. O da kilidi degistirmisti. Benim avukatta bu suc dedigi halde bunu hakime bildirmedi.

Aradik yarin esyalari alacagiz diye haber vermistik. Anahtari apartman gorevlisine birakip ise gitmisti o. Biz de annemle esyalarimi topladik. O sorun cikarmadi. O da kilidi degistirmisti. Benim avukatta bu suc dedigi halde bunu hakime bildirmedi.
Hmmm anladmm bakalm beni almiyolar babasi değiştirdi zaten sırf boşanmak istedm diye had bildirmek için bana!! Acı çekip madur olmam için

Kir kapiyi al.ben tenezzul etmedim ciktigim kol çantamla gidis o gidis yaptim.donup 1 corap almadim ya kafami duvarlara vururum niye alip atsaydim yaksaydim ama birakmasaydim diye.

Gitsem hir gür cikmasndan korkuyorum
Polisle git
Ikametin hala orada sen orada oturuyorsun.
Evden ayrildim ve esyalarimi alamiyorum dersen yardimci olacaklardir.
Hir gur cikmasin bagris olmasin ole olmasin bbole olmasin diye ekmeklerine yag surme arkadasim.
Edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanar demisler ya inan yasadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…