Kişisel eşyalarım!!boşanma kararim yardımm:(

Adliyeye gitsem görev yazısı yazdirsam olurmu acaba

Bosanmadan ole bsy yapamazlar kadın ın hakkıdır evde kalmak her hakim oyle soyler sen git cilingire al herseyini

Adliyeye gitsem görev yazısı yazdirsam olurmu acaba
Görev yazısı dediğiniz şey kolluk yardımıyla eşyaların teslimi için mahkeme kararıdır zaten. Ama normalde mahkeme kararı almak zorunda değilsiniz. Kendi can güvenliğinizden endişe etmiyorsanız direkt çilingirle eve girip eşyalarınızı alabilirsiniz. Bu konuda kimse sizi müşterek konuta girdiniz diye suçlayamaz. Eşinizin evde olmadığı ve size müdahale edemeyeceği bir zaman dilimi yok mu?

Yanmda bi polis olsa içim daha rahat olur gelirler orda bir gür çıkartırlar sonra

Siz şu an nerede kalıyorsunuz? Eşinizin size tokat attığını falan yazmıştınız başka bir konunuzda sanırım, bununla ilgili eşiniz için uzaklaştırma kararı alabilirsiniz. Uzaklaştırma kararını almanız, diğer mesajda bahsettiğim karardan daha hızlı olur. Eğer elinizde uzaklaştırma kararı olursa polislerin size eşlik etmesi için bir sebebiniz olur. Diğer türlü elinizde herhangi bir karar olmadan polisten yardım isterseniz bu emniyet görevlilerinin insiyatifine kalacaktır. Ayrıca yine kişisel eşyalarınıza zarar vermemesi için de karar alabilirsiniz. Şu an vaktim olmadığı için hızlıca yazdım. Bu konuyla ilgili öm atacağım size.

Ex eşinin işte olduğundan emin olduğun bi saatte bi aile büyüğünle abi amca baba her neyse işte git eve bide çilingir çağır topla eşyalarını her ne varsa takılara kadar mutfak aletlerine kadar herşeyi topla tut bi araba hepsini götür hakkın olan herşeyi al yoksa bunlar hepsinin üstüne yatarlar sen izin çıkartana kadar çoğu eşyan güme gider.

Tmm bekliyorumm

Kilidi degistirmek suctur. Polise gidin yaniniza bir de cilingirci alin. Polis tutanak tutsun aldiginiz esyalari ki davada mal kacirdi diye suclanmayasiniz.

Yanmda bi polis olsa içim daha rahat olur gelirler orda bir gür çıkartırlar sonra
Sizinle birlikte gelebilecek ve eşinizin de çekindiği birileri varsa onlarla gidin, çilingire kapıyı açtırın siz içerdeyken yine de zorluk çıkartırsa polis çağırın. Yalnız gitmeyin. Yalnız gitmek zorunda kalırsanız da dediğim gibi en azından uzaklaştırma kararı alın(diğer presedürden daha hızlı olur) ve bu şekilde polisten yardım isteyin uzaklaştırma kararı aldığınız kişiden sizi korumak zorundalar. Aslında hiç bu kararlar olmadan da korumalılar bence ama bizim polisimiz nedense kendini eşleri barıştırma uzmanı zannettiğinden "ben evimden eşyalarımı alacağım ama eşimin zarar vermesinden korkuyorum" dediğinizde pek dikkate almıyorlar.

Bende şuan bosanma asamasindayim benimkinde bi zorluk yok. Suan evli gözüktüğünüz icin cilingir cagirip actirip alabilirsin avukata sormustu annem kari koca arasinda hirsizlik olmuyor gidip alabilir kendi esyalarini demisti.

Kilodi degistirmek suctur. Polise gidin yaniniza bir de cilingirci alin. Polis tutanak tutsun aldiginiz esyalari ki davada mal kacirdi diye suclanmayasiniz.
Öle yapiyim demi daha mantikli olur gibime geliyo ilk önce adliyeye gitsem esyalarimi almak için destek saglanmasini söylesem sonrada karakola gitsem şikayetçi olsam olurmu acaba

Ya işte o adamlar yalancı olduklarından o tarzda bi yalan beyanda bulunabilirler diye diyorum

Sevgi hanım tekrar yazayım şu anda sizin eve girmeniz ister anahtarla olsun ister çilingirle olsun hiçbir şekilde suç oluşturmaz. Eğer eski eşiniz size zarar verir diye endişeniz varsa bahsettiğim seçenekleri uygulayın ama böyle bir tehlike yoksa siz şu an o eve girip çıkabilirsiniz.

Bosanma karari aldim demissiniz resmi bisey yok sanirim yani mahkemeye basvuruda bulunmadiniz o yuzden orasi hala sizin eviniz kimse o eve girdiniz diye size dava acamaz acsada bisey olmaz konut ihlali yok o durum resmi bisey varsa oluyo diye biliyorum avukatiniz daha iyi bilir

alın yanınıza akrabalarınızı çilingiri gidin.kimin evine kimi sokmuyolarmış.bir şey yaparlarsa arayın polisi aynı anda.yok öyle gasplık bir durum falan.ayrıca boşanma durumu var ortada ev her türlü sizin hakkınız.

Polisler mahkeme kararı olmadan müdahil olmuyorlar koruma kararı olsa bile kendin hallet eğer bişey olursa şikayet et diyorlar kısacası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…