- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Adliyeye gitsem görev yazısı yazdirsam olurmu acabaSiz çilingir yardımıyla eve girseniz de sizden şikayetçi olamazlar. Ayrıca zaten şiddet, darp vs. tehlikeler olmadığı sürece evin kilidini değiştirmek suretiyle diğer eşin eve girmesini engellemek de boşanma sebeplerinden sayılır.
Eğer siz eve girdiğinizde can güvenliğinizden endişe ediyorsanız Aile Mahkemesi'ne başvurup kişisel eşyalarınızı kolluk kuvveti yardımıyla teslim alabilmek için karar istemeniz mümkün.
Bosanmadan ole bsy yapamazlar kadın ın hakkıdır evde kalmak her hakim oyle soyler sen git cilingire al herseyiniMrb arkadaşlar benm evliligmle alakali bi kaç skntilarm vardı boşanma kararı aldim.Ama karşı taraf oturduğum evin kilidini değiştirmiş,bütün kıyafetlerim ceyizlerim hepsi evde nasıl alabilirim,karakola ya da savcılığa gidip sikayetcimi olsam,hakimin karari olmadan gidip alman doğru olmaz dediler.bide avukatm barodan olduğu için sallamiyo biraz,Bu durumda olan arkadaşlarım varmı?ne yapmam lazimm fikir ve tecrubelerinizi yazılabilirmisiniz?pazartesi günü savcılığa gidip esyalarimn polis eşliğinde almam gerektiğini talepmi etsem ne yapsam
Görev yazısı dediğiniz şey kolluk yardımıyla eşyaların teslimi için mahkeme kararıdır zaten. Ama normalde mahkeme kararı almak zorunda değilsiniz. Kendi can güvenliğinizden endişe etmiyorsanız direkt çilingirle eve girip eşyalarınızı alabilirsiniz. Bu konuda kimse sizi müşterek konuta girdiniz diye suçlayamaz. Eşinizin evde olmadığı ve size müdahale edemeyeceği bir zaman dilimi yok mu?Adliyeye gitsem görev yazısı yazdirsam olurmu acaba
Yanmda bi polis olsa içim daha rahat olur gelirler orda bir gür çıkartırlar sonraGörev yazısı dediğiniz şey kolluk yardımıyla eşyaların teslimi için mahkeme kararıdır zaten. Ama normalde mahkeme kararı almak zorunda değilsiniz. Kendi can güvenliğinizden endişe etmiyorsanız direkt çilingirle eve girip eşyalarınızı alabilirsiniz. Bu konuda kimse sizi müşterek konuta girdiniz diye suçlayamaz. Eşinizin evde olmadığı ve size müdahale edemeyeceği bir zaman dilimi yok mu?
Kendi eşyalarınızı nasıl gasp ediosnz :)) ora sizin eviniz eşyada sizin farkindmsnz? Götür cilingiri actr aynı kilidi taktr git.Ama habersiz esyalara gasp etti diye dava açabilirlermiş.haklıyken haksiz duruma dusermiyim acaba ne yapsam
Tmm bekliyorummSiz şu an nerede kalıyorsunuz? Eşinizin size tokat attığını falan yazmıştınız başka bir konunuzda sanırım, bununla ilgili eşiniz için uzaklaştırma kararı alabilirsiniz. Uzaklaştırma kararını almanız, diğer mesajda bahsettiğim karardan daha hızlı olur. Eğer elinizde uzaklaştırma kararı olursa polislerin size eşlik etmesi için bir sebebiniz olur. Diğer türlü elinizde herhangi bir karar olmadan polisten yardım isterseniz bu emniyet görevlilerinin insiyatifine kalacaktır. Ayrıca yine kişisel eşyalarınıza zarar vermemesi için de karar alabilirsiniz. Şu an vaktim olmadığı için hızlıca yazdım. Bu konuyla ilgili öm atacağım size.
Ya işte o adamlar yalancı olduklarından o tarzda bi yalan beyanda bulunabilirler diye diyorumKendi eşyalarınızı nasıl gasp ediosnz :)) ora sizin eviniz eşyada sizin farkindmsnz? Götür cilingiri actr aynı kilidi taktr git.
Yapabilirler .hukuksuz iş yapmayinAma habersiz esyalara gasp etti diye dava açabilirlermiş.haklıyken haksiz duruma dusermiyim acaba ne yapsam
Sizinle birlikte gelebilecek ve eşinizin de çekindiği birileri varsa onlarla gidin, çilingire kapıyı açtırın siz içerdeyken yine de zorluk çıkartırsa polis çağırın. Yalnız gitmeyin. Yalnız gitmek zorunda kalırsanız da dediğim gibi en azından uzaklaştırma kararı alın(diğer presedürden daha hızlı olur) ve bu şekilde polisten yardım isteyin uzaklaştırma kararı aldığınız kişiden sizi korumak zorundalar. Aslında hiç bu kararlar olmadan da korumalılar bence ama bizim polisimiz nedense kendini eşleri barıştırma uzmanı zannettiğinden "ben evimden eşyalarımı alacağım ama eşimin zarar vermesinden korkuyorum" dediğinizde pek dikkate almıyorlar.Yanmda bi polis olsa içim daha rahat olur gelirler orda bir gür çıkartırlar sonra
Öle yapiyim demi daha mantikli olur gibime geliyo ilk önce adliyeye gitsem esyalarimi almak için destek saglanmasini söylesem sonrada karakola gitsem şikayetçi olsam olurmu acabaKilodi degistirmek suctur. Polise gidin yaniniza bir de cilingirci alin. Polis tutanak tutsun aldiginiz esyalari ki davada mal kacirdi diye suclanmayasiniz.
Ya işte o adamlar yalancı olduklarından o tarzda bi yalan beyanda bulunabilirler diye diyorum
Mrb arkadaşlar benm evliligmle alakali bi kaç skntilarm vardı boşanma kararı aldim.Ama karşı taraf oturduğum evin kilidini değiştirmiş,bütün kıyafetlerim ceyizlerim hepsi evde nasıl alabilirim,karakola ya da savcılığa gidip sikayetcimi olsam,hakimin karari olmadan gidip alman doğru olmaz dediler.bide avukatm barodan olduğu için sallamiyo biraz,Bu durumda olan arkadaşlarım varmı?ne yapmam lazimm fikir ve tecrubelerinizi yazılabilirmisiniz?pazartesi günü savcılığa gidip esyalarimn polis eşliğinde almam gerektiğini talepmi etsem ne yapsam
Kapıyı kitleriler ya hani giremiyorum diye karakola başvursam diyorumPolisler mahkeme kararı olmadan müdahil olmuyorlar koruma kararı olsa bile kendin hallet eğer bişey olursa şikayet et diyorlar kısacası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?