- Konu Sahibi mavi_pirenses
-
kizlar cok konu actim farkındayım ama benim gibi olanlar var mi yoksa ben mi abartiyorum merak ediyorum
ben esyalarimin kullanilmasindan hoslanmiyorum sabah bi uyandim laptopum ablamda yeni aldigim telefonum babamda bana sormadan kullanmaya karar vermis?
kiyafetlerimi zaten sormadan ablam giyiyor benim giysimin baskasinin ustunde olmamali diye dusunuyorum
ama cok tepki veriyormusum
sizcede abartiyor muyum yoksa kisisel esyalarima sahip cikmam anormal mi?
kizlar cok konu actim farkındayım ama benim gibi olanlar var mi yoksa ben mi abartiyorum merak ediyorum
ben esyalarimin kullanilmasindan hoslanmiyorum sabah bi uyandim laptopum ablamda yeni aldigim telefonum babamda bana sormadan kullanmaya karar vermis?
kiyafetlerimi zaten sormadan ablam giyiyor benim giysimin baskasinin ustunde olmamali diye dusunuyorum
izinsiz kullanmayın diye cırlarsan bir daha alan olmaz :)) özellikle izinsiz kıyafet kullanımına asla izin vermem
Bence bunlar çok normal bende yazınızı okumadan konu başlığından yurttasınız ve arkadaşlarınız eşyalarınızı kullanıyor sandım
Ben bekarlığımdan hatta çocukluğumdan bu yana ablamlarla ortak giyerim benim bacımın benim kıyafetimi giymesi kadar normal ne olabilir.
hepimiz evliyiz hala birbirimize gittiğimizde dolaplarımıza bakarız istediğimizide alırız,ayakkabı,çanta,kıyafet,makyaj ürünü fark etmiyor bizde.
Galiba yetişme tarzından olsa gerek,ailemden biri bilgisayarımı veya telefonumu isteyecek gözüm kapalı veririm onlardan değerli değildir hiçbirşey
Bende kisisel esyama cok önem veririm her özelime oldugu gibi,bende hic hoslanmam, banada abarttigim söylenir, ama ne acayipdir ki , o abartigimi söyleyenler benim kendi esyalarini kullaninca daha hassas oluyorlar.
Sen haklisin canim...hepsine sifre koy en güzeli.
Kiyafetlerinide bi dolaba kilitle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?