- 19 Aralık 2021
- 2
- 11
- 3
- Konu Sahibi AYMaseratiCA
-
He suç sosyal medyada yani ? İrada diye bir şey var. Eskiden de yapan yapıyordu ama bu kadar kolay ortaya çıkmıyordu.Onu bilmem ama bu lanet olasi sosyal medya nin aileleri, nısanlilari, sevgilileri ,arkadaşliklari cok kolay bitirdiği bir gercek :/
Görumceyim ben bak üzme beniHe suç sosyal medyada yani ? İrada diye bir şey var. Eskiden de yapan yapıyordu ama bu kadar kolay ortaya çıkmıyordu.
Görümceysen tamam sana bişi demiycemGörumceyim ben bak üzme beniçogu insan gordugum kadariyla sosyal medyaya karşı iradesiz mâalesef ..bu kadar kolay herseyin ortaya cikmasi bu elimizdeki telefonlar iradesizce kullanılan sosyal medya degil mi ..ama haklisin suclu sosyal medya degil evet bende onu demek istedim onu kullanmayi bilmeyenler
Milana Esra Erol ve Müge anlı izleAdam bariz aldatılmış da niye hala beraber onu anlamadım
Aşk çok acayip bişeMilana Esra Erol ve Müge anlı izle
Aldatılıp , geri dön senin aklına girmiş diyenler var. Hatta kadınlar hamile kalmış, boynuzlanan adamlar hala kabulum diyor.
Hayatta izlemem, sinir krizi geçiririm ben ayol , normal yaşantımda bile tahammül edemiyorum IQ derecesi üç basamaklı hane altindakilere hele bir de ekranda açıp göremem .Milana Esra Erol ve Müge anlı izle
Aldatılıp , geri dön senin aklına girmiş diyenler var. Hatta kadınlar hamile kalmış, boynuzlanan adamlar hala kabulum diyor.
Tipler vasat altıAşk çok acayip bişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?