- 11 Aralık 2018
- 41.918
- 260.568
- 598
- Konu Sahibi AYMaseratiCA
-
Türkiye iq ortalaması 90 ayol. Karşımıza çıkanların çoğunluğu 2 basamaklıHayatta izlemem, sinir krizi geçiririm ben ayol , normal yaşantımda bile tahammül edemiyorum IQ derecesi üç basamaklı hane altindakilere hele bir de ekranda açıp göremem .
Şaka gibi madem aldatilip yaşamak istiyorlar niye başkasıyla paylaşıyorlar , yaşayıp gitsinler öyle
Yabma bunuSana 6 gündür tacizde bulunmuyorum
Kadın bulamam diye hxhshsHayatta izlemem, sinir krizi geçiririm ben ayol , normal yaşantımda bile tahammül edemiyorum IQ derecesi üç basamaklı hane altindakilere hele bir de ekranda açıp göremem .
Şaka gibi madem aldatilip yaşamak istiyorlar niye başkasıyla paylaşıyorlar , yaşayıp gitsinler öyle
3 basamaklı iq nerede bulabilirim acil lazımHayatta izlemem, sinir krizi geçiririm ben ayol , normal yaşantımda bile tahammül edemiyorum IQ derecesi üç basamaklı hane altindakilere hele bir de ekranda açıp göremem .
bence konuda baş harfi A olan ve ismi doğal olarak sansürlenen kadın, konu sahibi.. Ki kendisinin kullanıcı ismini de göz önünde bulundurursak bu isim ayça olabilir. buradan kurdum bağlantıyı.konudaki erkek siz misiniz?
Çok haklısınız vallahi zorla başka adamlarla kadınlarla konusturıyo insanlarıOnu bilmem ama bu lanet olasi sosyal medya nin aileleri, nısanlilari, sevgilileri ,arkadaşliklari cok kolay bitirdiği bir gercek :/
zatten mesajda ayça yazıyor bir yerde görmüştüm konu sahibinin ismi de ayça olduğuna göreee güçlerimizi birleştirmiş oldukbence konuda baş harfi A olan ve ismi doğal olarak sansürlenen kadın, konu sahibi.. Ki kendisinin kullanıcı ismini de göz önünde bulundurursak bu isim ayça olabilir. buradan kurdum bağlantıyı.
Ahahaha mesajlara bak bi de... Kız değişik bi zevk mi alıyorsun adamı aldattın diyeKadın boynuzu takmış, abi deme lazım olur gerçek olmuş gibi...
bi tane vardı onu da ben aldım hxjsjsjsjjs GAYNANAMIN BİRİCİK OĞLUŞU3 basamaklı iq nerede bulabilirim acil lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?