- 30 Temmuz 2015
- 58
- 88
- 8
- 37
aslında çok güzel yaptıklarınız o zaman şöyle yapalım her zaman farklı saatlerde yapın sporu biraz oynama bile yapsanız mesela sabah 6 da başlıyorsanız 6:30 da yapın vucud buna alışmasın o zamanda zora girer yukarıda arkadaşlara yazdıklarımı okursan detaylı anlattım bazı şeyleri.ekmeği değiştirerek yersen çok iyi olur sürekli tam tahıllı olmasın yani.ayrıca akşam yemeklerinde karbonhidrat almasan çok iyi olur kilo vermeye çalıştığın için bir süre akşamlardan da kaldır lütfen ekmeği makarnayı fln karbohidratla proteini bir süre aynı ögün de tüketme gün içinde çocuklara meyve veriyorsundur sende onlardan birer parça ye metebolizman hızlanır şimdilik bu kadar geliyor aklıma yorgunluktan yeni çıktım seansımdan da sen gene sor atladığım birşey olabilirCok tesekkur ederim cvp verdigin icin gulum. Ben acayip kola icen biriydimsuan en onemli asama benim kolayi birakmam oldu ha keza nutalla falanda kasik kasik yerdim. Evdeyim ve bir bucuk yasinda birde alti yasinda kizlarim var. yuksek tempo yuruyus zor. Netten eliptik nasil ise yarar diye arastirma yaptim ve dakikanin yirmi saniyesini hizli yapiyorum baya teratiyorum.sonra yemeklerden kistim tabagimi ayirdim sabah ve aksam tam tahilli ekmek yiyorum bir dilim. Mumkun mertebe az yemeye calisiyorum sebze et agirlikli. Gunde iki bardak yesilcay yada form cayi iciyorm. Bir bucuk lt karbona bir bucuk lt de normal su tuketiyorum maden suyu iciyorum iki tane falan. Birde gece yatmadan su pulbiber yarim limon ve yogurt karisimini iciyorum.