- Konu Sahibi kavs-i kuzah
-
Ahahaaa canım kıyamam sana. Canları sağolsun anneleri temizler olur biter... midem bulanıyor 7/24 minik bir fasulye yolda. Dualarını esirgeme.Çok şükür ben de iyiyim. Etkinlik yaparken yeni serdiğim halı üstü örtüsüne oğlum bitki çayını dökmese, yeni serdiğim mutfak halı örtüsüne kızım salça, oğlum çay dökmese benden iyisi yoktu da ... İşte ...
Yorucu ve yoğun bir emek harcadığım yerler çabucak kirlenince sinirlerim zıplıyor.
"Daha iyi olacağım" kısmını beğenmedim. Hayırdır?
Sana diyorum yaşadığın yer dünyanın cennetteki timsali. Ne güzel farkeden bir kalbin var. İlk kez görüyorum lif kabağını. Aktarlarda görüyorum, vücuda çok faydası varmış.Eki Görüntüle 3174392
Eveeettt, hergün okula giderken yaratılan çeşit çeşit bitkilerden farklı olanı çekip sizinle paylaşmak istedim. (Ben hergün görsem de, hergün yeni bir hayretle bakıyorum çünkü mütemadiyen bir yaratma var. Rabbim hayretimi arttır.)
Bu nedir?
Bilen var mı merak ediyorum. Benimle de paylaşırsa çok mutlu olurum.
Bu güzellik lif kabağı. Sapsarı çiçekler açar böyle.Dikkatli bakarsanız üst kısımlarda görebilirsiniz.
Çiçekler kabağa dönüşür, kabak da kuruyunca life. Alt kısımda görebilirsiniz. Ele alınca sert olur, suyu görünce yumuşar bu lif. Ne değişik!
Bunlar bana mutluluk veriyor.☺
Ooo ciddi misiiiinnnAhahaaa canım kıyamam sana. Canları sağolsun anneleri temizler olur biter... midem bulanıyor 7/24 minik bir fasulye yolda. Dualarını esirgeme.
MerhabaMerhaba meslektaşım
Cok keyifli bir konu olmuş.
Ara ara gelip okumak isterim..
nomunomuchua , yukarıda mesaja cevap yazdım ama sonra beni aldı bir düşünce. "afkurmak" nedir bilmiyorum. İnşaallah bir pot kırmamışımdır. Kötü birşeyse de şimdiden özür
Gogıl amcaya sordum. Havla vs gibi yazmış anlamını. Amanın ben ne yapmışım diye aldı beni bir telaş.Karadenizliler bilir onu.
Kavgada söylenir genelde.
Köpek gibi havla anlamında.
Uff sus! Susmuyorsa da Tamam afkur deriz.
Sevindim.Tibet egzersizleri ilgimi çekti çok okuyan biri olarak daha önce okumadığım, duymadığım için biraz şaşırdım.
Sizin vesilenizle güzel bir bilgi edinmiş oldum teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?