- 12 Ocak 2019
- 3.104
- 6.811
- 158
- Konu Sahibi kavs-i kuzah
-
Mesajınızı okuyunca hani derlerya, şuramdan birşeyler koptu. Öyle bir his...bir dolmakalem sevdalısı da benim. tabi bu kadar çok sevince sadece kalem ile yetinemiyor insan. mürekkebi, kartuşu, defteri, kılıfı derken maiyet unsuru yüksek bir hobi oluveriyor. ama yıllardır yazmayı seven birisi olarak fiziksel olarak yazı yazmanın mental açıdan kesinlikle faydası olduğunu düşünürüm. genel olarak da içe dönül insanlarızdır. ama çevremde bu işe gönül vermiş hatırı sayılı bir arkadaş grubum var. her biri kendi içlerinde oldukça özenli ve kalem kıymeti bilen, sohbet sever insanlar.
naçizane bir de kalem seven insandan kötülük gelmez diyorum.
Ben bu sene ilk defa gördüm ve yedim bundan. Komşumun bahçesinde var fırsat bulursam çekip paylaşırımEki Görüntüle 3180513
Mikan cım, hatırlarsan Trabzon hurması(amma) ile ilgili konuşmuştuk. Ben sana bunun küçüğü de var burada demiştim ya, orada gördüm bu güzellikleri. Sana çekip göndereyim dedim. ❣
Hava da bozbulanıktı. Düzgün de çekemedim.Ben bu sene ilk defa gördüm ve yedim bundan. Komşumun bahçesinde var fırsat bulursam çekip paylaşırım
Biz küçükken bunun sapını emerdik ekşi ekşi çok severdimHava da bozbulanıktı. Düzgün de çekemedim.
Ne güzel, yemek nasip olmuş.Şifa olsun.
Bizde orada onu bunu yerken karnımız doydu.Hocaya diyoruz bu yenir diye. Ben yemem bilmediğimi diyor. Yerliler bilip yiyor ama komediydi tabii.
Bunu biliyor musun? Biz bu otu da yeriz. Çok ekşidir. Özellikle narenciye bahçelerinin altında çayır gibi olur.
Eki Görüntüle 3180523
Banyo için hep bu lifi kullanırız biz deEki Görüntüle 3174392
Eveeettt, hergün okula giderken yaratılan çeşit çeşit bitkilerden farklı olanı çekip sizinle paylaşmak istedim. (Ben hergün görsem de, hergün yeni bir hayretle bakıyorum çünkü mütemadiyen bir yaratma var. Rabbim hayretimi arttır.)
Bu nedir?
Bilen var mı merak ediyorum. Benimle de paylaşırsa çok mutlu olurum.
Bu güzellik lif kabağı. Sapsarı çiçekler açar böyle.Dikkatli bakarsanız üst kısımlarda görebilirsiniz.
Çiçekler kabağa dönüşür, kabak da kuruyunca life. Alt kısımda görebilirsiniz. Ele alınca sert olur, suyu görünce yumuşar bu lif. Ne değişik!
Bunlar bana mutluluk veriyor.☺
Adama soracağım satıyor mu, topluyor mu? Çok bakımsız böyle tek fidan zaten deBanyo için hep bu lifi kullanırız biz de
Kalın olur normalde fotodakiler ince geldi. Aktarlar da satıyor.dayımlarda vardı bi ara o verirdi ama satın aldığımızda oluyorduAdama soracağım satıyor mu, topluyor mu? Çok bakımsız böyle tek fidan zaten de
En kötü ihtimal çekirdeğini verir, ekeriz. Deneriz.
Evet canım, o niyetle aldım bu ismi.☺ Sonra başka oluşumlar sahiplendi gerçi ama.kavs-i kuzah isminin gökkuşağı demek olduğunu bilmiyordum
Bu arada Kore’liler kabak lifini bulaşık lifi olarak kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?