Kısıtlama ve kıskançlık

Tatile kondomla gidiyormuş diyorlar yukarda. Bu kişiye güvenmeye ihtiyacı varmış konu sahibinin.
Mevla kimseleri böyle muhtaçlığa düşürmesin, çok zor.
Tek falsosu bu da değil, gerçi bu yeter ama. Tatile sözde iki kız arkadaşıyla gidip birlikte uyuyup fotosunu bu kıza gönderiyor. Sonra kavga çıkarıp tatil bitene kadar seni engelleyeceğim dönünce açarım diyor. Sonra da bu kız ayrılık konuşması yapmaya kalkınca küfür edip siliyor. Biz de oturmuş burda niye adamın üstüne bu kadar gidiyorsun diye bu salak herifi koruduk. 😂😂 Gerçi suç bizde değil şu adam için konu açan konu sahibinde.

Ben de doğrusunu soruyorum, kadının dediğini anladım, teyit etmenize gerek yoktu. Siz "normal insanlar" olarak ilişkilerinizde 1. Günden de mi güvenirsiniz?

evet.
güven kazanılmaz kaybedilir.
süreç içerisinde bakarsın ya güvenmeye devam edersen yada bakarsın güvenilmezdir ayrılırsın.
sizin ilişkileriniz uzun süreli olmaz. çünkü kimse o ilk heyecan geçtikten sonra size hesap vermeye devam etmez.
sizin tedavi olmanız gerek seçtiğiniz erkekleri de daha akıllı seçmeniz gerek.

Tatile kondomla gidiyormuş diyorlar yukarda. Bu kişiye güvenmeye ihtiyacı varmış konu sahibinin.
Mevla kimseleri böyle muhtaçlığa düşürmesin, çok zor.
Bunu daha sevgili olmadan önce, yeni tanıştığımızda söylemişti. Sonra ben ona o kondomları attırdım çöpe

Bunu daha sevgili olmadan önce, yeni tanıştığımızda söylemişti. Sonra ben ona o kondomları attırdım çöpe
Helal olsun kız zaten muhtemelen tek üretilen kondom da onlardır. Satışı yasaktır.
Bu kişi için şunları demişler, ne diyorsun bu yoruma?
Tek falsosu bu da değil, gerçi bu yeter ama. Tatile sözde iki kız arkadaşıyla gidip birlikte uyuyup fotosunu bu kıza gönderiyor. Sonra kavga çıkarıp tatil bitene kadar seni engelleyeceğim dönünce açarım diyor. Sonra da bu kız ayrılık konuşması yapmaya kalkınca küfür edip siliyor. Biz de oturmuş burda niye adamın üstüne bu kadar gidiyorsun diye bu salak herifi koruduk. 😂😂 Gerçi suç bizde değil şu adam için konu açan konu sahibinde.

elal olsun kız zaten muhtemelen tek üretilen kondom da onlardır. Satışı yasaktır.
Bu kişi için şunları demişler, ne diyorsun bu yoruma?
Şimdi okudum. :( doğru söylüyor diyorum... Ben sadece üzüntümü kendi hatalarımı bularak gidermeye çalışıyorum

hatırladım konunu okumuştum.
ilişkideki hatan ilişkiye devam etmek🤷‍♀️
İlişkimiz devam etmiyor ama çocuk beni 4-5 gün önce tekrar aradı ve açmadım. Aynı okuldayız, aynı mahallede oturuyoruz. Sadece kafama takıyorum hâlâ, kalbimdeki son umut kırıntısıydı o.

İlişkimiz devam etmiyor ama çocuk beni 4-5 gün önce tekrar aradı ve açmadım. Aynı okuldayız, aynı mahallede oturuyoruz. Sadece kafama takıyorum hâlâ, kalbimdeki son umut kırıntısıydı o.
e ablacım madem ilişki devam etmiyo bu kadar insan destan yazıp yardımcı olmaya çalışırken bunu niye söylemedin

Back
X