Kişiye özgü aylık (Nisan) tarot yorumu

Habibe burcum yengeç :) özellikle maddi yönden yorumlar mısın

halen bakıyor musun bilmiyorum ben şuraya bilgilerimi vereyim
burcu / boğa yaş 32

Habibe burcum yengeç :) özellikle maddi yönden yorumlar mısın
Cnm maddi yonden bir ferahlama olucak bu ayin sonuna dogru alacak verecek varsa kavusacaksin parana yoksa mal.mulk isleriyle ugrasabilrsin ailevi para destegi gelebilir parasal problemler bu ay bitecek

bana da bakabilir misiniz lütfen ? Bu ay bir randevu almaya çalışıyorum, alabilecek miyim benim için olumlu sonuçlanacak mı ?

ismim özge, yaş 31.

nihal yay şimdiden teşekkürler
Bu ay ic sesinizi dinleyerek gecireceginiz bir ay olucak sorununuz herneyse beklemede kalicaksiniz.ask yasantiniz varsa buna ozen gostereceksiniz hosgorulu olucaksiniz is hayatiniz icin yetenek gerekriren islerle ugrasablirsiniz.ayrica anneniz yada bir kadinin destegini alabilirsiniz bir konuda gebelik dusunuyosaniz olabilir.aile konulari gundeme gelebilir hediye alabilirsiniz

bana da bakabilir misiniz lütfen ? Bu ay bir randevu almaya çalışıyorum, alabilecek miyim benim için olumlu sonuçlanacak mı ?

ismim özge, yaş 31.
Rakiplerin olacagi goruliyor kiyasiya yarisacagin bu.ne randevusu bilmiyorum ama meydan okuyacaksin bu ay sinav yada egittmle ilgili biseyse biraz zorlanacagin gorunuyor.dengeli ve sakin kalmaya çalisin

Hala bakıyor musun acaba. Seda kova burcu yas 23
Bu ay bir mahkemen varsa aleyhine sonuclanabilir uzuntu duyabilirsin yada birisi sana haksizca davranmis hakkini alamadigin icin kendini yiyorsun adeta yastasin.bu haksizligi.sende yapmis olabilirsin.ask varsa hayatinda partnerinde haksizlik yapmis olabilir sana.hayallerin yikilabilir.bu ay.ne ektiysen onu biceceksin uzduysen uzulecek mutlu ettiysen mutlu olacaksin.biraz belirsizliklerin ve cesaretsizliklerin olabilecegi bir nisan gecirebilirsin kisaca askta kariyerde yada genel hayatta ilahi adaletin.tecelli edecegi.yaptiklarinin karsiligini alacagin bir ay olmasi.muhtemen olumlu yada olumsuz sana.bagli

Çok teşekkür ederimmmm

Sema boğa
Teşekkürler :)
Bu ay hayatinda eski bir sayfayi kapatip yeni bir.baslangic yapabilirsin misal iliskin varsa bitebilir yada iliskideki sorunlarin bitip yeniden.baslayabilirsiniz herseye.. isinden ayrilip yeni bir ise girebilirsin
bu yuzden kendini biraz korumaya alabilir parasal anlamda tutumlu davranabilirsin birseylere veda etme zamanin gelmis senin kafandako hangi konuysa kararsizliktan.kurtulup karar vermelisin bir an once eskiyi tutundugun seyleri birakman gerekebilir yeni bir is firsati dogabilir sana firsat gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…