- 19 Mart 2018
- 119
- 66
- 48
- 28
- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Canım başka bşy yokmu bebek istiyoruz bu ay da çok ümitliyiz yazarsan çok iyi olur tşk ederimSeda,nisan ayinda belirsizlik ve korku kaygi, yasadigin bir konu icin birinden yardim goreceksin kirkli yaslarda ve aslan burcu yada ates grubundan canayakin.sicak birisi bu kadin. Yada sen bizzat kolllari sivayacaksin bu is icin yukselen burcun ates grubundan ise..bu kadinin soylediklerine kulak ver
Bahar,bu ay inanilmaZ seyler olabilir bir firsat cikacak karsina buyuk bir para yeni bir is yeni bir ask artik ne bekliyo ne umuyosan elde edecegin gorunuyor.birgirismde bulunabillirsin ask hayatin yoksa yeni bir ask sevgili kapida..Adim bahar burcum yay tatlım teşekkür ederim şimdiden
Cnm buay bebek goremedim kartlarda kismet tabi allah bilir.once kotu aliskanliklar varsa onu birakmalisiniz belki mani oluyodur bebek olmasina sigara alkol vs ne.bilim.guvensizlik kiskanclik gibi olumsuz duygulari bunyeden atin.rahat olun tartismalar cok yaa esinle bu konuda tartismalar olabilir elestiriler olursa aldirma sogukkanli olCanım başka bşy yokmu bebek istiyoruz bu ay da çok ümitliyiz yazarsan çok iyi olur tşk ederim
Tamam canım çok sağol tşk ederim bitanesin :)Cnm buay bebek goremedim kartlarda kismet tabi allah bilir.once kotu aliskanliklar varsa onu birakmalisiniz belki mani oluyodur bebek olmasina sigara alkol vs ne.bilim.guvensizlik kiskanclik gibi olumsuz duygulari bunyeden atin.rahat olun tartismalar cok yaa esinle bu konuda tartismalar olabilir elestiriler olursa aldirma sogukkanli ol
Merhaba oğlak ışıl
Bu ay kutlamalar yasayacagin bir ay.dogumgunu mezuniyet dugun dernek nisan parti vs..guzellikler yasaman muhtemel .bir yolculuk gundeme gelebilir.yasli otorite sahibi bir insanin.destegjni gorebilirsin.belki devletle isin varsa atanma gibi bu olucak ve bunu kutlayacakda olabilirsin.guc kazanicaksin ask yada iste guvenli iliskiler sorumluluk alicaksin.Akuamarin10 canım nazlı-kova ben eksik kalmayayım bari.
Guzel hanimlar, konunun kapanmasi icin istekte bulunucam kalanlara bakicam yarin,kimseyi atlamamaya çalistim mumkun mertebe yorulsamda enerjimi sarfettim guzel dilekleriniz karsilik bulsun diye, umarim dediklerim cikar bana geri bildirim yaparsaniz cok sevinirim msjla cikti cikmadi diye.belki mayis ayi icin yine konu acarim aylik.onun disinda özel ayrintili acilimlar gercekten yorucu ve emek istiyo çunku.. bana özel sorulariniz icin msjdan ulasabilirsiniz.sorunuzu ordan sorun.hakkinizi helal edin..dilekleriniz temennileriniz isik hiziyla olsun insallah hakkinizda hayirlisi..
Teşekkür ederizBu ay kutlamalar yasayacagin bir ay.dogumgunu mezuniyet dugun dernek nisan parti vs..guzellikler yasaman muhtemel .bir yolculuk gundeme gelebilir.yasli otorite sahibi bir insanin.destegjni gorebilirsin.belki devletle isin varsa atanma gibi bu olucak ve bunu kutlayacakda olabilirsin.guc kazanicaksin ask yada iste guvenli iliskiler sorumluluk alicaksin.
aysenur bubende kaynamışım aradaAkuamarin10
Bende bendeeee
Rukiye yengeç :)
Arkadaslar tekrar selamherkese aylik tarot karti açmaya karar verdim icinizden olmasini istediginiz seye niyet edebilirsiniz iki kartlik bi açilim olucak genel hatlariyla nisan ayinda neler yasayacaksinizn sizi neler bekliyo neler yapmaniz gerekiyo ona bakicaz hadi baslayalim :)
Isim ve.burcunuzu yazmayi.unutmayin ayni sorulari tekrar sormayjn allah rizasi icin
Elif,durgun bir surecten.hareketli bi nisan ayina gecis var gerek parasal anlamda gerek kadersel olaylarda bir karar alicaksin alamiyosan da alman gerek.gelecegini sekillendrecek bir ay olabilir senin icin.simdiye kadar cozemedigin problemleri cozmek isteyebilirsin bu ay bu kosullar icn cok uygunCnm adım elif , burcum aslan. Şimdiden teşekkür ederim.
Elif,durgun bir surecten.hareketli bi nisan ayina gecis var gerek parasal anlamda gerek kadersel olaylarda bir karar alicaksin alamiyosan da alman gerek.gelecegini sekillendrecek bir ay olabilir senin icin.simdiye kadar cozemedigin problemleri cozmek isteyebilirsin bu ay bu kosullar icn cok uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?