Kişiye özgü aylık (Nisan) tarot yorumu

Canım başka bşy yokmu bebek istiyoruz bu ay da çok ümitliyiz yazarsan çok iyi olur tşk ederim

Adim bahar burcum yay tatlım teşekkür ederim şimdiden
Bahar,bu ay inanilmaZ seyler olabilir bir firsat cikacak karsina buyuk bir para yeni bir is yeni bir ask artik ne bekliyo ne umuyosan elde edecegin gorunuyor.birgirismde bulunabillirsin ask hayatin yoksa yeni bir ask sevgili kapida..

Canım başka bşy yokmu bebek istiyoruz bu ay da çok ümitliyiz yazarsan çok iyi olur tşk ederim
Cnm buay bebek goremedim kartlarda kismet tabi allah bilir.once kotu aliskanliklar varsa onu birakmalisiniz belki mani oluyodur bebek olmasina sigara alkol vs ne.bilim.guvensizlik kiskanclik gibi olumsuz duygulari bunyeden atin.rahat olun tartismalar cok yaa esinle bu konuda tartismalar olabilir elestiriler olursa aldirma sogukkanli ol

Tamam canım çok sağol tşk ederim bitanesin :)

Merhaba oğlak ışıl
Akuamarin10 canım nazlı-kova ben eksik kalmayayım bari.
Bu ay kutlamalar yasayacagin bir ay.dogumgunu mezuniyet dugun dernek nisan parti vs..guzellikler yasaman muhtemel .bir yolculuk gundeme gelebilir.yasli otorite sahibi bir insanin.destegjni gorebilirsin.belki devletle isin varsa atanma gibi bu olucak ve bunu kutlayacakda olabilirsin.guc kazanicaksin ask yada iste guvenli iliskiler sorumluluk alicaksin.

Teşekkür ederiz

Aysenur bu ay tartismalara agiz kavgalarina maruz kalabilrsin fikir catismalari gorunuyor sende ask is yada genel manada birz sorunlu bir ay olabilir kiskanclik duygulari cekememezlik gibi duygular kaplayabilir seni arkadas cevrenle yada sevgilin varsa uzlasamama sorunu yasayabilirsij.uzgunum canm boyle cikti neyse o.

Cnm adım elif , burcum aslan. Şimdiden teşekkür ederim.

Rukiye,bu ay mahkemen varsa bu sonuclanicak eger yoksa kendinle hesaplasacagin ic.muhakeme yapacagin biseylerin.farkina varacagin bir ay olucak olumlu anlamda.hava grubu kirk yas ustu bir erkek destegini.girebilirsin.sogukkanli ve akilli bir insan

Cnm adım elif , burcum aslan. Şimdiden teşekkür ederim.
Elif,durgun bir surecten.hareketli bi nisan ayina gecis var gerek parasal anlamda gerek kadersel olaylarda bir karar alicaksin alamiyosan da alman gerek.gelecegini sekillendrecek bir ay olabilir senin icin.simdiye kadar cozemedigin problemleri cozmek isteyebilirsin bu ay bu kosullar icn cok uygun

Teşekkür ederim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…