- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Zelis,bu ay bir karsilasmam bir.bulusman soz konusu olabilir iliskin varsa bazi kararlar kalbinle hareket etmen gereken durumlar olabilir yoksa iliski baslangici olucak.bana ask gibi geldi boll bereketli bir ayBana da bakar mısınız, burcum kova, yükselenim aslan.
Zelis,bu ay bir karsilasmam bir.bulusman soz konusu olabilir iliskin varsa bazi kararlar kalbinle hareket etmen gereken durumlar olabilir yoksa iliski baslangici olucak.bana ask gibi geldi boll bereketli bir ay
teşekkür ederimAysenur bu ay tartismalara agiz kavgalarina maruz kalabilrsin fikir catismalari gorunuyor sende ask is yada genel manada birz sorunlu bir ay olabilir kiskanclik duygulari cekememezlik gibi duygular kaplayabilir seni arkadas cevrenle yada sevgilin varsa uzlasamama sorunu yasayabilirsij.uzgunum canm boyle cikti neyse o.
İnanamıyorum sana mahkeme değil de adli bi sonuç bekliyorum inşallah olumlu sonuçlanırRukiye,bu ay mahkemen varsa bu sonuclanicak eger yoksa kendinle hesaplasacagin ic.muhakeme yapacagin biseylerin.farkina varacagin bir ay olucak olumlu anlamda.hava grubu kirk yas ustu bir erkek destegini.girebilirsin.sogukkanli ve akilli bir insan
Istedigin herneyse kurtulus gordum ben cnmİnanamıyorum sana mahkeme değil de adli bi sonuç bekliyorum inşallah olumlu sonuçlanır
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah öyle olurIstedigin herneyse kurtulus gordum ben cnm
En son bana bakıp kapat bari bir tek ben kalmışım
Konuyu kapatmadi cnm mune
Beni unuttunNevin yengeç
Yasemin,bu ay prasal anlamda bir eksiklik maddi anlamda bir kitlik yasayabilirsin.iliskin varsa bir bitis bir üzuntu kriz yasanabilir ama tekrar gicunu toplayacagin yasli ve bilge bie insandan yardim gorecegin goruluyor sorumluluklarini ve istedigin.seyleri bu.ay gerceklesireceksin.Adım yasemin terazi
Elif,bu ay biseyleri bitirme karari alacaksin eskimis bir.ilismi is yada aklinda hangi sikinti varsa bundan kurtulacaksin ve rahatlicaksin maddi anlamda refah.bolluk yasayacgin bir ay yada sevdiklerinle guzel zaman gecireceksin.mutlu bir ay olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?