Kişiye özgü aylık (Nisan) tarot yorumu

Bana da bakar mısınız, burcum kova, yükselenim aslan.
Zelis,bu ay bir karsilasmam bir.bulusman soz konusu olabilir iliskin varsa bazi kararlar kalbinle hareket etmen gereken durumlar olabilir yoksa iliski baslangici olucak.bana ask gibi geldi boll bereketli bir ay

Akuamarin10
Sevgili bayanlar daha oncede yazdim konuyu kapatamadim burdan yaziyorum nisan ayi icin yorum yapmiyorum artik yazmayin artik ozel acilim istersenizdaha detayli bakarim. Özel sorulariniz icin ozel msj atin cok vaktimi enerjimi aliyor bir bedel karsliginda bakiyorum bundan sonra merak etmeyin az bir bedel:)..ozelden gereken aciklamayi yaparim..hoscakalin simdilik

teşekkür ederim

Rukiye,bu ay mahkemen varsa bu sonuclanicak eger yoksa kendinle hesaplasacagin ic.muhakeme yapacagin biseylerin.farkina varacagin bir ay olucak olumlu anlamda.hava grubu kirk yas ustu bir erkek destegini.girebilirsin.sogukkanli ve akilli bir insan
İnanamıyorum sana mahkeme değil de adli bi sonuç bekliyorum inşallah olumlu sonuçlanır

C
cnm bu ay biraz engellenmislik.kisitlanmislik yasayabilirsin kadersel bir surece girmisssin onemli.birkarar vermen gerekebilir bu karari verirken dikkat et askla isle yada genel sikinti.neyse gücunu topla bir karar ver icinden cikamadigin durumdan.kurtulma zamani

Adım yasemin terazi
Yasemin,bu ay prasal anlamda bir eksiklik maddi anlamda bir kitlik yasayabilirsin.iliskin varsa bir bitis bir üzuntu kriz yasanabilir ama tekrar gicunu toplayacagin yasli ve bilge bie insandan yardim gorecegin goruluyor sorumluluklarini ve istedigin.seyleri bu.ay gerceklesireceksin.

Elif,bu ay biseyleri bitirme karari alacaksin eskimis bir.ilismi is yada aklinda hangi sikinti varsa bundan kurtulacaksin ve rahatlicaksin maddi anlamda refah.bolluk yasayacgin bir ay yada sevdiklerinle guzel zaman gecireceksin.mutlu bir ay olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…