Kişiye özgü aylık (Nisan) tarot yorumu

Pardon.cnm kadin degil erkegin destegi olacak yanlis soyledim ates grubundan

Yarin bosaniyorum ayrica iste degistirdim bi kac gun once teesekkurler :)

Merhabalar :)
Pınar Boğa
Teşekkürler
Pinar,bu ay guzel aklinla verdigin guzel bir.kararin meyvelerini topluyor olacaksin aklina mantiginla davrandigin bir konuyu karara bagliycaksin keyfin yerine gelecek duygusal anlamda tatmin ve rahatlik yasayacaksin doyuma ulasacaksin bir iliskin varsa sevgiye doyacaksin yada is icinde yorabiliriz bunu maddi acidan atiyorum prim alabilrsin.ikramiye olabilir.netice itibariyle genel anlamda rahatlik huzur ve sevgidolu bir ay seni.bekliyor

Ha bu arada devletle alakali bir isin sorunun varsa bu isi halledeceksim devlet buyuklerinden yardim alabilirsin atanma soz konusu ise bu gerceklesebilr :)

Ay bana da bak. cocukken sevdigim ismi verecegim ama Tulay ve oglak!
Tulay,nisan ayinda daha cok.sezgilerin.iç sesinin.sana.yol gosterecegi bir ay olucak ruhani konulara egilebilirsin.kafandakin konu ne ise.bekleyip gorerek gecirecegin bir ay olucak..sana bir kadinin tavsiyeleri olabilir tartismalara dusmanlik ve nefret duygularin.kabarabilir.birileriyle agizdalasina girebilirsin.bu arada hicbir isle ugrasmiyorsan zamanin.coksa bunun verdigi sikintiylada bu tatsiz durumlar yasanabilir.tartismalardannegatif duygulardan.mumkun oldugunca uzaklas ask yada is hayatindaki bu pasif bekleyise saygi duy mudahalede.bulunma kisaca bu ay sabirli ve sikunetli davran her konuda

Sevil,bu ay pek icacici diyemem senin icin uzulerek ,bir bosanma sozkonusumu yada is hayatin varsa bir yalan dolan aldanma aldatma gibi konular gundeme gelebilir dikkatli ol cevrendeki insanlara karsi.yuzune gulup arkandan is ceviren birisi olabilir.dolandirilma,kaziklanma gibi tehlikeler olusabilir yada askta yalan aldatilma durumlari ben butun ihtimalleri saydim sana tavsiyem.bu ay uyanik ol gozunu dört aç.. isten.esten ayrilik söz konusu olabilir yada ani verilen kararlar..eski duzeni bozmak zorunda kalabilirsin bu durum senin faydana olabilir.

Böyle çekebiliyorsak ben de Süreyya diyim, ismimin başka bir anlamı bu benim.
Terazi Burcum da. :) özellikle aşk hayatıma dair olursa sevinirim.

Son düzenleme:

Teşekkürler ya, mesajın çok dogru. Ayrıca sabrına da hayranım

Tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…