- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Pardon.cnm kadin degil erkegin destegi olacak yanlis soyledim ates grubundanIsil,bu ay senden buyuk itibar sahibi kimselerle isin olacak gibi bir kadinin destegi sozkonusu olabilir bir konuda koc burcusun burdada cikmis bu ay.sen guclu mantikli adimlar atacaksin.sorumluluk alacak bunlari gerceklestireceksin.gercekci olacak akillica davranacaksin buay erteledigin seyler varsa sormluluk alma zamani gereken enerjiyi bulacaksin.dissplinli ve kararvolman gereken bir ay.iliskin.varsa guven icinde buyuyecek saglam temelli.olacak
Dogru olan ne canm ?yaaaaaa cok teşekkür ediyorum bee çok güzel yorumladın emeğine sağlık :)) ilki çıkmaz inşallahama gerçekten doğru haha resmen hisli yorum almayı özlemişim
Paratoner zeynep,karismasin diye simdi bu ay seninde.bir sayfayi kapatman soz konusu olabilir askta iste yada.genel.manada birseylere baybay diceksin kafanda bitireceksin en azindan.bir iliskin varsa sen ayrilip noktayi koyabilirsin iliskin yoksa bir isten.ayrilabilirsin yada baska ise gecmen olabilir.birileriyle yizlesip konusmalar gundeme gelebilir akillica davranip karar vereceksin bir konuda kafani kurcalayan seyi cozmek icin.bir firsat cikabilir karsina
Bu demek oluyorki yorumum dogru :)Yarin bosaniyorum ayrica iste degistirdim bi kac gun once teesekkurler :)
Pinar,bu ay guzel aklinla verdigin guzel bir.kararin meyvelerini topluyor olacaksin aklina mantiginla davrandigin bir konuyu karara bagliycaksin keyfin yerine gelecek duygusal anlamda tatmin ve rahatlik yasayacaksin doyuma ulasacaksin bir iliskin varsa sevgiye doyacaksin yada is icinde yorabiliriz bunu maddi acidan atiyorum prim alabilrsin.ikramiye olabilir.netice itibariyle genel anlamda rahatlik huzur ve sevgidolu bir ay seni.bekliyorMerhabalar :)
Pınar Boğa
Teşekkürler
Ha bu arada devletle alakali bir isin sorunun varsa bu isi halledeceksim devlet buyuklerinden yardim alabilirsin atanma soz konusu ise bu gerceklesebilr :)Pinar,bu ay guzel aklinla verdigin guzel bir.kararin meyvelerini topluyor olacaksin aklina mantiginla davrandigin bir konuyu karara bagliycaksin keyfin yerine gelecek duygusal anlamda tatmin ve rahatlik yasayacaksin doyuma ulasacaksin bir iliskin varsa sevgiye doyacaksin yada is icinde yorabiliriz bunu maddi acidan atiyorum prim alabilrsin.ikramiye olabilir.netice itibariyle genel anlamda rahatlik huzur ve sevgidolu bir ay seni.bekliyor
Tulay,nisan ayinda daha cok.sezgilerin.iç sesinin.sana.yol gosterecegi bir ay olucak ruhani konulara egilebilirsin.kafandakin konu ne ise.bekleyip gorerek gecirecegin bir ay olucak..sana bir kadinin tavsiyeleri olabilir tartismalara dusmanlik ve nefret duygularin.kabarabilir.birileriyle agizdalasina girebilirsin.bu arada hicbir isle ugrasmiyorsan zamanin.coksa bunun verdigi sikintiylada bu tatsiz durumlar yasanabilir.tartismalardannegatif duygulardan.mumkun oldugunca uzaklas ask yada is hayatindaki bu pasif bekleyise saygi duy mudahalede.bulunma kisaca bu ay sabirli ve sikunetli davran her konudaAy bana da bak. cocukken sevdigim ismi verecegim ama Tulay ve oglak!
Sevil,bu ay pek icacici diyemem senin icin uzulerek ,bir bosanma sozkonusumu yada is hayatin varsa bir yalan dolan aldanma aldatma gibi konular gundeme gelebilir dikkatli ol cevrendeki insanlara karsi.yuzune gulup arkandan is ceviren birisi olabilir.dolandirilma,kaziklanma gibi tehlikeler olusabilir yada askta yalan aldatilma durumlari ben butun ihtimalleri saydim sana tavsiyem.bu ay uyanik ol gozunu dört aç.. isten.esten ayrilik söz konusu olabilir yada ani verilen kararlar..eski duzeni bozmak zorunda kalabilirsin bu durum senin faydana olabilir.Sevil— oğlak
Bu demek oluyorki yorumum dogru :)
Böyle çekebiliyorsak ben de Süreyya diyim, ismimin başka bir anlamı bu benim.Tulay,nisan ayinda daha cok.sezgilerin.iç sesinin.sana.yol gosterecegi bir ay olucak ruhani konulara egilebilirsin.kafandakin konu ne ise.bekleyip gorerek gecirecegin bir ay olucak..sana bir kadinin tavsiyeleri olabilir tartismalara dusmanlik ve nefret duygularin.kabarabilir.birileriyle agizdalasina girebilirsin.bu arada hicbir isle ugrasmiyorsan zamanin.coksa bunun verdigi sikintiylada bu tatsiz durumlar yasanabilir.tartismalardannegatif duygulardan.mumkun oldugunca uzaklas ask yada is hayatindaki bu pasif bekleyise saygi duy mudahalede.bulunma kisaca bu ay sabirli ve sikunetli davran her konuda
Böyle çekebiliyorsak ben de Süreyya diyim, ismimin başka bir anlamı bu benim.
Terazi Burcum da. :) özellikle aşk hayatıma dair olursa sevinirim.
Tulay,nisan ayinda daha cok.sezgilerin.iç sesinin.sana.yol gosterecegi bir ay olucak ruhani konulara egilebilirsin.kafandakin konu ne ise.bekleyip gorerek gecirecegin bir ay olucak..sana bir kadinin tavsiyeleri olabilir tartismalara dusmanlik ve nefret duygularin.kabarabilir.birileriyle agizdalasina girebilirsin.bu arada hicbir isle ugrasmiyorsan zamanin.coksa bunun verdigi sikintiylada bu tatsiz durumlar yasanabilir.tartismalardannegatif duygulardan.mumkun oldugunca uzaklas ask yada is hayatindaki bu pasif bekleyise saygi duy mudahalede.bulunma kisaca bu ay sabirli ve sikunetli davran her konuda
TşklerPinar,bu.ay.kadersel seyler yasayabilecegin yada kararlar alabilme ihtimalim var.ates ve grubundan bir kadinin destegini gorebilirsin is hayatinda yada genel manada hayatinda guzel seyler soz olabilir bu ay sansli olacak farkindaligin artacak sorunlarini daha net gorup cozebilme imkanin dogacak ask hayatin icinde gecerli yada kafandaki.sikinti sorun neyse bunlari nasil cozebililirmlerle ugrasacaksin bu ay.ysamdaki amacini gozden.gecireceksin bu ay girisimci ve atesli olman.gereken bir ay
Cok tesekkur ederimPardon.cnm kadin degil erkegin destegi olacak yanlis soyledim ates grubundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?