- 14 Mayıs 2015
- 86
- 13
- 31
Merhaba arkadaslar bi baslik acmistim ben sevgilim benim gecmisimi kaldiramiyor beni kabullenemiyor oldugunu belirtip terk etmisti. Ben o kadar kirildim ki hep dedigi laflari yuttum sesimi cikarmadim bu zamana kadar ama artik kirildim ve sesimi cikarmadim. O beni whatsapptan engelledi engelimi kaldirdi yine engelledi yine kaldirdi ben bu arada liseden beri en yakin arkadaslarimdan biri olan bir kiz arkadasimla dertlesiyordum kendilerinin yazligi var altinoluk tarafinda ya dedi gel evde tek kalip aglayacagina yanimda ol bende tamam dedim cunku evde kafayi yemek.uzereydim. iki uc parca esyami da alip gitmeye hazirlandim. Bu sirada artik eski olan erkek arkadasim öğrenmis bunu facebook hesabima girip bana yazdi iste iyi tatiller filan ben dedim keyfi keyif yapmak icin tatile cikmiyorum evde kalirsam sinirden aglamaktan hasta olucam iste dedi tek uzulen benmisim sen tatillere git boyle seyler dedi ben sesimi cikartmadim daha fazla kirilmak istemedim çünkü sonra ayrilmasaydik ben 25 i gibi yanina gidicektim sinavim 21 indeydi detayli konusmak icin sinavin bitmesini bekliyordum yanina gittigim kiz.arkadasima mesaj atmis iste noira keyif catsin ben uzuleyim temali romanlar yazmis resmen uzun uzun mesajlar kiskaniyor resmen ben ne yapayim anlamadim yani demis bir yanim cok seviyor bir yanim istemiyor filan ama benim de canim var senin o bi yanin oyle bi yanin boyle derken sagligim.elimden gidecek yani... Ne yapayim ben yorumlarinizi bekliyorum...