kız millan nerden buluyon bu lafları güldürdün beniiiagzına saglık yagmur yaa moral verdın..
valla kendımı kullanılmış bı mendıl gıbı hıssedıyorum
oda nasıl bı lafsa
yaa o,bu degılde..ben gercekten sadece onun cocugunu tasıyormusum gıbı hıssedıyorum..
sankı tasıyıcı gıbı falan..bebıste bana aıt hıcbıse yok gıbı..
allah allah:44::44: yenı sendromumda bu..
kız dimeh allah seni ne etmesin :) deli öle şey olur mu Allah korusun düşünüp morelini bozma bebege zarar! Allah senin ne niyetle söylediğini biliyor... korkma bişey olmazz
kızlar bişi sölicem şimdi biizm işyerinde bi çocuk var arkadaşımız bu tuvalete girdi çıktı döndü bana aynaya bakıyorum bakıyorum kendimde bi eksik bulamıyorum dedi çok yakışıklıymış on u sölemek istiyo bende gel ben sana sölim eksiğini boyun burnun dedim ama şaka yaptım ya allah beni cezalandıırsa çocuğumun burnu olmazsa(((((( allah affetsin şaka yaptım ama ben biz onunla öle kzıdırıyoruız bizrbirimizi onun için öle dedim bişi olurmu acaba (((((((
haahahahhahahahahahhaha millan ne fenasın senahahahhahahhawuuuuuuuuuu hahahahhahahahha
burnu olmasa ultrasonda doktorun derdı merak etme ahahhahahahha
burnu dusebılır ama cocugun..
gıt yalvar yakar affetsın senı,kalbı kırıldıysa
dımeh nerden bulursun böyle seylerı bılmemöldum gulmekten yaaaaaa
kız millan nerden buluyon bu lafları güldürdün beniii
bu arada esra erolda hasan nişanlandı biliosun dime :)))
nazıda kovmuşlar 2 kişiyi idare etmiş hahah
ayy ayy aç izle kızz ben canlı izledim ahhahaahh :)))kız ben hıcbıse bılmıyorum tasınırken ızlıyemedımkı hıcbıse..
hasanı dun masalberradan ogrendım..
nazıda sımdı duydum,vay taltak
aay ben bıde hasanın nısanını ızlıcektım youtubedan..onuda unuttum
ahahahhahahhawuuuuuuuuuu hahahahhahahahha
burnu olmasa ultrasonda doktorun derdı merak etme ahahhahahahha
burnu dusebılır ama cocugun..
gıt yalvar yakar affetsın senı,kalbı kırıldıysa
dımeh nerden bulursun böyle seylerı bılmemöldum gulmekten yaaaaaa
haahahahhahahahahahhaha millan ne fenasın sen
oyy kuzum kıyamam sana :)sende gül eylül sende hepiniz gülün
şimdiden söylüyorum bana dua edin doğumdayken... kızların isimlerini yazın bize dua edin okey :))kızlar allah nasip ederse doğum yapım hemen buraya resmimi yüklücem allah nasip ederse tabi görün yeğeninizi die
kızlar ben geldim testi yaptım malesef kocaman tek çizgi( baya da beklettim ben gidimde ağlim yaa
HAKKINIZI HELAL EDİN sizide üzdümgelirm gene
dikkat edin bacılarr... Allah içimizi biliyor gerci... Allah hayırlı,sağlıklı, faziletli evlatlar nasip etsin inşallah hepimize...bızım eskı evın orda bı cocuk vardı karsı apartmanda..
zıhınsel özurlu sanırım..dakka bası bagırırdı,
konusamadıgı ıcın oyle ses cıkararak bıseyler anlatmaya calısırdı..
tabı her bagırmasında ben sıcrardım yerımden..
kınamadan guzel seyler dusunmeye calısırdım..cocugumun basına gelmesın dıye..
bı sure sonra allahım gunah yazmasın seytan durttu cocuga gıcık olup içten içe kötu seyler dusundum..
sonra tövbe allahım töbe töbe..
sonra yıne seytan ıcıme gırdı,yıne gıydırdım ıcımden cocuga..
sonra yıne töbe bısmıllah..
neyse tasındık kurtuldum,o cocuga ıcten ıce gıydırmekten..
zorla gunaha soktu benı..
yok canım üzülmüyorummm saolun destekleriniz için... herseyin hayırlısı bacım :)eylülcüm hemen bozma moralini.. idrar testi adet geçtikten 3-4 gün sonra sağlıklı sonuç veriyor. biraz acele ettin sen. bekle bakalım inşallah gelmez kırmızılar dua et hayırlısını versin rabbim
millanım elimdemi napıyım hayırlısyla bi doğursam sağlıklı kucağıma alsam evladımı kötü düşünmüyorum ne bilim çıakr ya bazen rüyalar korktum işte sende bağırıp durma bana annemle kocam gibi onlarda aynı şeyi sölüyo sizinlede bişi paylaşılmıyo he oynuyo oynuyo allaha şükür şeker yedim su içtim oynadı kar çok iyidir allah hayırlara çıakrsın
bızım eskı evın orda bı cocuk vardı karsı apartmanda..
zıhınsel özurlu sanırım..dakka bası bagırırdı,
konusamadıgı ıcın oyle ses cıkararak bıseyler anlatmaya calısırdı..
tabı her bagırmasında ben sıcrardım yerımden..
kınamadan guzel seyler dusunmeye calısırdım..cocugumun basına gelmesın dıye..
bı sure sonra allahım gunah yazmasın seytan durttu cocuga gıcık olup içten içe kötu seyler dusundum..
sonra tövbe allahım töbe töbe..
sonra yıne seytan ıcıme gırdı,yıne gıydırdım ıcımden cocuga..
sonra yıne töbe bısmıllah..
neyse tasındık kurtuldum,o cocuga ıcten ıce gıydırmekten..
zorla gunaha soktu benı..
hamilelikte rüya sayısı çoğalıyor dimehcim sıkma canını ben anlatsam bi her gece kaç rüya görüyorum ne savaşlar ölüler ayakkabımı kaybetmeler kazalar hastaneler. bi gecede 3-4 film izliyorum sanki hepsinide öyle net hatırlıyorumki. halbuki önceden hiç bişey hatırlayamazdım uyandığımda belki endişelerimizden belki stresten. hayırlara çıkarsın rabbim dualarını
kız anam ne yaptınız sizzz :) yok yok benzemez sen içini rahat tut. prenseslere benzicek bebegin inşallahhhhhyaa bıde cocugum ya kaynanama benzerse,
ben onu nasıl kendı cocugum gıbı görurum,sahıplenırım onu dusunuyorum..
inşallah sevmedıgım bırıne benzemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?