Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kız millan nerden buluyon bu lafları güldürdün beniii

bu arada esra erolda hasan nişanlandı biliosun dime :)))

nazıda kovmuşlar 2 kişiyi idare etmiş hahah

kız dimeh allah seni ne etmesin :) deli öle şey olur mu Allah korusun düşünüp morelini bozma bebege zarar! Allah senin ne niyetle söylediğini biliyor... korkma bişey olmazz

kızım varya sizde olmasanız ben napardım kardeşim yok bişeyim yok anama kocama anlatsam böle azarlayıp duruyolar olmaz dimi bişi allah affetsin demicem öle bişi bidaha tövbe allahım

ahahahhahahha wuuuuuuuuuu hahahahhahahahha
burnu olmasa ultrasonda doktorun derdı merak etme ahahhahahahha
burnu dusebılır ama cocugun..
gıt yalvar yakar affetsın senı,kalbı kırıldıysa
dımeh nerden bulursun böyle seylerı bılmem öldum gulmekten yaaaaaa

haahahahhahahahahahhaha millan ne fenasın sen

kız millan nerden buluyon bu lafları güldürdün beniii

bu arada esra erolda hasan nişanlandı biliosun dime :)))

nazıda kovmuşlar 2 kişiyi idare etmiş hahah

kız ben hıcbıse bılmıyorum tasınırken ızlıyemedımkı hıcbıse..
hasanı dun masalberradan ogrendım..
nazıda sımdı duydum,vay taltak
aay ben bıde hasanın nısanını ızlıcektım youtubedan..onuda unuttum

ayy ayy aç izle kızz ben canlı izledim ahhahaahh :)))
kız çok akıllı fena hemde güzel :)

laan burnu düşer ne demek yani vardıda ben öle söledim die olmıcakmı diyosun yok be kalbi kırılırmı biz neler sölüyoruz birbirimize kızdırıyoruz birbirimizi gülüp gitti o da ayrıca gülme komşuna gelir başına sende bigün şaka yaparsan görürüz senide allahım affet nolur şaka yaptım vallahi allah biliyo kalbimi

bızım eskı evın orda bı cocuk vardı karsı apartmanda..
zıhınsel özurlu sanırım..dakka bası bagırırdı,
konusamadıgı ıcın oyle ses cıkararak bıseyler anlatmaya calısırdı..
tabı her bagırmasında ben sıcrardım yerımden..
kınamadan guzel seyler dusunmeye calısırdım..cocugumun basına gelmesın dıye..
bı sure sonra allahım gunah yazmasın seytan durttu cocuga gıcık olup içten içe kötu seyler dusundum..
sonra tövbe allahım töbe töbe..
sonra yıne seytan ıcıme gırdı,yıne gıydırdım ıcımden cocuga..
sonra yıne töbe bısmıllah..
neyse tasındık kurtuldum,o cocuga ıcten ıce gıydırmekten..
zorla gunaha soktu benı..

kızlar ben geldim testi yaptım malesef kocaman tek çizgi ( baya da beklettim ben gidimde ağlim yaa
HAKKINIZI HELAL EDİN sizide üzdüm gelirm gene

eylülcüm hemen bozma moralini.. idrar testi adet geçtikten 3-4 gün sonra sağlıklı sonuç veriyor. biraz acele ettin sen. bekle bakalım inşallah gelmez kırmızılar dua et hayırlısını versin rabbim

dikkat edin bacılarr... Allah içimizi biliyor gerci... Allah hayırlı,sağlıklı, faziletli evlatlar nasip etsin inşallah hepimize...

eylülcüm hemen bozma moralini.. idrar testi adet geçtikten 3-4 gün sonra sağlıklı sonuç veriyor. biraz acele ettin sen. bekle bakalım inşallah gelmez kırmızılar dua et hayırlısını versin rabbim
yok canım üzülmüyorummm saolun destekleriniz için... herseyin hayırlısı bacım :)

hamilelikte rüya sayısı çoğalıyor dimehcim sıkma canını ben anlatsam bi her gece kaç rüya görüyorum ne savaşlar ölüler ayakkabımı kaybetmeler kazalar hastaneler. bi gecede 3-4 film izliyorum sanki hepsinide öyle net hatırlıyorumki. halbuki önceden hiç bişey hatırlayamazdım uyandığımda belki endişelerimizden belki stresten. hayırlara çıkarsın rabbim dualarını

ben ev lenemden önce yaptığım hiçbişide çocuk aklıma gelemzdi düşünmediğim için çocuk yapmayı ama şimdi her bişi görsem aklımda diyorum hep dua ediyorum allahım evladıma verme die hamileik psikolojisi işte ama ben çok ağır geçiriyorum psikikoloji açısından kendimden nefret eder hale geldim ya ((((((

evet öleymiş hamilerde rüyalarda korkunç oluyomuş bende duydum allah hayırsıyla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı

yaa bıde cocugum ya kaynanama benzerse,
ben onu nasıl kendı cocugum gıbı görurum,sahıplenırım onu dusunuyorum..
inşallah sevmedıgım bırıne benzemez

yaa bıde cocugum ya kaynanama benzerse,
ben onu nasıl kendı cocugum gıbı görurum,sahıplenırım onu dusunuyorum..
inşallah sevmedıgım bırıne benzemez
kız anam ne yaptınız sizzz :) yok yok benzemez sen içini rahat tut. prenseslere benzicek bebegin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…