Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

annnaaaaaammm millan senin durumun vahim bacimm yada pardon kocanin durumu vahim demek istekli olmak icin bilee hamile kalmak lazimmmmm

kızım kocaya caktıramıyorum yaa..
bilse içimde ne yangınlar kopuyor
eski gunlerımı ozluyorum,isteksız gunlerımı..
cunku sımdı 1 gun yapıyo 1 gun yapmıyor ya..
ben o yapmadıgı gun kurmaya baslıyorum,benı ıstemıyor dıye:S

kız bacım adamada yazık dinlendir azcık :) lohusalık dönemine hazırla kendinide kocanıda :))) hergüne alıştırırsan sanada onada yazık olur bacım :)

Hayız (aybaşı) sırasında rahimden kirli kan gelir Bu pis bir şeydir Bu durumda kadına yaklaşmak da eziyettir Kadın bir nevi hastadır Ruhi gerginlik içersindedir En iyi şey, ona mümkün olduğu kadar istirahat imkanı vermektir

Adet gören kadının, göbeği ile diz kapağı arası kapalı olmak şartıyla kocası kendisinden çeşitli şekilde faydalanabilir Bu caizdir
anama 40 gün devam ederse, hayızlı kadına haram olan şeyler lohusa kadına da haram olur

Kanama daha kısa sürede kesilirse kadın yıkanır ve sorum*luluklarını yerine getirir

neyse ben cıkımde hazırlanıp dukkana gıdım..yemegımızı yıyıp donerız eve..
belkı pazartesi gelemem..kocam dişciye gıtcek..benıde göturur kesın..
hadı kızlar görusuruk

slm kızlar,,,

uff yoruldum,kocamın yengesı vefat ettıydı ,,onun kuranı vardı orayı gıttık erkenden,yoruldum ama ,,hazırlık gelenler ıkramlar temızlık falan ,,
neysekı kocam calısıo bugun rahat rahat dınlerım yarına kadar,,

gecmısı okudum,,walla eylul sunu dıyım cıkmamıs candan umut kesılmezmıs,,sonucda kırmızıların daha gelmemıs o yuzden umudun devam etsın:))
sonucda hersey nasıp kısmet,,ben evlendım o ay hamıle kaldım,,sonra kaybettım,,4 ay ara verdık bırakdık korunmayı o ay yıne hamıle kaldım sonuc onuda kaybettım,,
ama suan 6 ay bıttı tık yok :)) o yuzden nasıp ne zamansa o zaman o ruh senın bedenınde can bulacak ,,eger nasıp deılse olmuyo ,,
eger aklında soru ısaretlerı varsa doktora gıt gorun ,,hem kafanda rahatlamıs olur:))

bitanem başınız sağolsun mekanı cennet olsunn

dediğin gibi aynen bende sana katılıyorum bitanemm eyülümmmmmmmmm duyuyonmu kızzzz

eylülümmmmmm kuzummmmmmmmmmmm dur daha gelmemiş kırmızıların hem hayırlısı bitanem ama dün teste hayalet çizgi vardı ya bugün o çizgi hiç mi yoktu vallahi tam şikayet etmelik tesmiş sinir oldum o teste

bitanem başınız sağolsun mekanı cennet olsunn

dediğin gibi aynen bende sana katılıyorum bitanemm eyülümmmmmmmmm duyuyonmu kızzzz

amın ınsallah canım,,,keske yasasaydı kocamın tarafında sevdıgımm uc kısıden bırıydı ,,ama nasıp boyleymıs,,,

eylul takmasa aslında kafasına su gebelık olayını olacak,,,,

ya o testler bı ılgınc zaten ben 2 aylık gebeydım merakdan yaptım negatıf cıkdıydı :)))

amın ınsallah canım,,,keske yasasaydı kocamın tarafında sevdıgımm uc kısıden bırıydı ,,ama nasıp boyleymıs,,,

kader bitanem aynenn Rabbim geride kalanlara sağlık sıhat versin aminnn

aynen benim arkadaşım 3 senedir deniyodu ve bu ay bayram o bu derken hatat fazlada deneyememişler ama tutmuş ve teste çıkmış silikde olsa :) hayırlı zaman gerçekten öyle

başınız sağolsun canımmmm nur içinde yatsın

kuzum öle herseyin hayırlısı bakalım hersey kısmet doktorluk bir şey kalamdı canım kocamın testi temiz benim hormonlar rahim temiz. bi tek rahim filmi çektirmedik onun içinde daha erken die düşünüyorummm... bu ay adet olursam prolaktinime tekrar baktırmak istiyorum... yoksa başka sorun yok çok şükür.

kuzum yarın adet günüm işte :))

sabah 3 saatlik çişimle yaptım çünkü gece 3te çişim geldi gittim yaptım.. sonra sabah 7 olmadan kalktım tekrar çişim geldi onla test yaptım ondada da var gibi çizgi fakat bu ilkinden silik :)) pür dikkat bakmak gerek :))) gölge degil bildiğin derinliklerde çizgi :) baya silik yani yok gibi :)

kız bu ay takmadım kafama vaktim yoktu bayramda zaten aklıma gelmedi sonra annemler geldi sonra kursa başladım sonra işte adet günüm geldi :)))

anladımm bitanemm yarın ola hayır ola

yuhhh bi de iki aylık gebeyken çıkmamış nasıl testmiş tam davalıklar hakkatenn yaaaa çıldırmış bu testler yani
dün benim koca testi gördü var bişeyler dedi dikkatli baktı... dioki azda çıksa varmış aşkım dio :)) yazık sabah sordu test yaptın mı die kedi gibi sesimi çıkartmadan yanına yattım dioki göz kırptı bize gelecek dio ahh canım yaaa

amın canım ,,
ee tmm doktorluk durumda yoksa tmm dusunmıcen,,hem agrı kesıcı gıbı gebelık testı nıe saklıon evdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
alma bıdaha adetın gecerse al bak bu ay olursan adet ınsallah olmassın ama olursan bu ay da soyle dusun aman ya olmassa olmaz napım dıe bunu tekrarla kendı kendıne :)))
ya rahım fılmı cektırme bence yanı bır sene olsun doktor derse o zamn cektırırsın,,

ay maşallahhh kocişinee yaaa süperr demiş sana Allahımm nazarlardan saklasın güzel yuvanızı en kısa zamandada meleğinizle taçlandırsın aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…