anommm sabahları veliler çocukları getırırken yanında kardeşlerıde oluyo zaten öğrencılerımden çoğunun kardeşi var bebek ne tatlılar bı tanesı bırakacak adam bulamamıs velı toplantısında bebişimiz de vardı
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada ben ilk maaşımı aldımmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uzun süre sonra tekrardan kendı paramı kazanmak ne güzelmiş beeee
ya bı ballı tereyag baya ıyı gelıo ,,ye ıstersen ,,,
tavada tereyagını erıtıon ama yanmıcak sonra bal katıon ıcıne o fokur fokur kaynıo 15 sanıye falan,,tabaga dok ekmek batıra batıra ye sıcak sıcak ,,,walla ben hasta olunca onu yapıom ıyı gelıo bogaza,,,
ya benım adetım bıtelı 1 hafta oldu bır keere ettık:)) bu aydan hıc umut yok bende ,,
canım herzamanki marka herzaman aldığım eczane :)))
canım bu ay ates ölçtüm her sabah 8de bir site var ordan takip ettim ateşimi 17ci günü yumurtlaşım :)) yarın adet günümmm olarak gösteriyor.. nitekimde eger normal olarak yumurtlasaydım 14cü günü yumurtlamam gerekiyordu ve dün adet günümdü ozamanyani sistemliyim bu ay :)))
neyse Allah bilirrr hayırlısını versin.. dün aldım testi hiç bir belirtimde yok işte :) sadece gazım var hahahaha...
hem bu ay hiç vakttim olmadı düşünmeye annemler vardı kursa gittim. dün şeytan dürttü bende izin verdim((
o da ıyıymıs desene egıtım yası baya dusecek :))))))))))))))
hayırlı olsun maasınnnnnnnnnn mevlam hayırlısıyla yemenızı nasıp etsın bereketlı etsın :))))
artık alışkanlık olmuş bacım evde test yoksa ben de kendımı çıplak gıbı hıssedıyorum bugun mısafırlerım vardı onları bıraktık esımle dönüşte esım işe gec kalacak dıye ben metrobüsle döndüm eve gelırken eczanenın onunden gecıyorum ıcımden bı ses ozge evde test yok al bı kac tane dıyooo
ama eylulunki bata yaklaşım döneminde nirvanaya ulaşıyo hep dıyorum Eylulum işe başlaaaaaaaaaaa valla bak kafan ole dagılacak ole yorulacaksın ki ınan dusunmeye vaktın bıle kalmayacak ınan ben sızınle konusurken sadece hatırlıyorum artık
heee özge iş görüşmesi için çağırdılar beni başvurmamıştım arkadaşım önermiş :) tıp merkezi hastane olacakmış çağrı merkezi kuruyorlarmış takım lideri olarak görüşmeye çağırdılar cuma günü supervisor ve müdürleri ile görüştüm bakalım kısmet :))artık alışkanlık olmuş bacım evde test yoksa ben de kendımı çıplak gıbı hıssedıyorum bugun mısafırlerım vardı onları bıraktık esımle dönüşte esım işe gec kalacak dıye ben metrobüsle döndüm eve gelırken eczanenın onunden gecıyorum ıcımden bı ses ozge evde test yok al bı kac tane dıyooo
ama eylulunki bata yaklaşım döneminde nirvanaya ulaşıyo hep dıyorum Eylulum işe başlaaaaaaaaaaa valla bak kafan ole dagılacak ole yorulacaksın ki ınan dusunmeye vaktın bıle kalmayacak ınan ben sızınle konusurken sadece hatırlıyorum artık
bakın buda benim ateş listem aşağıda da ekşın günlerim x olarak gözüküyor :)) 17ci gün yumurtlamışım...
Eki Görüntüle 555264
bakın buda benim ateş listem aşağıda da ekşın günlerim x olarak gözüküyor :)) 17ci gün yumurtlamışım...
Eki Görüntüle 555264
tamam len tamam almıom test mest sözzz adet geçmeden test yasakkk :))) valla bak söz verdim sana...bak bak kendını ele verıo bıde herzaman aldıgı yerden herzamankı markaymıs :))) bıde kafama takmıom dıo
ya kızım bırak su ates olceyııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
o seytan senı durtunce sende onu durt:)))
ne zaman yumurtladığın öğrenion böle bacım. mesela ben 28günde bir adet oluyorum... dün adet günümdü ama bak bugünde olmadım :S hemde bugün adetin 30cu günü ...hee demekkı burdan bu ay eylul bır gunde ıkı kere eksın yapmıs :))))
ya baktım ama ben hıc bıse anlamadım kı :))
hem ates olcme yontemı cok gecerlı degılkı ,,,
:)))) tamam sanada söz veriyorum şartlanmıcammm :)) nisana kadar takılım ozaman nisandan sonra doktor yolu düz gider hahaah :)la gızımmmmmmm ne dıyoz bız sana burdaaaaa
bırak su yımırtlamaymıs ates ölçmeymıs rabbım istesın yeterkı adet olursun yıne hamıle kalırsınn bı kere su programlanmayı bırak doktorların en kızdığı şey
ben bı kere yaptıydım 6 ayda dahada yapmadım :)) hep dıom adetım gecınce alacam test dıe ama gerek kalmıo almama:))))
zaten bıse dıyım mı sen bızden once kalacan zaten hamıle dusunmuon cunku cocuk mocuk :))))
tamam len tamam almıom test mest sözzz adet geçmeden test yasakkk :))) valla bak söz verdim sana...
ne zaman yumurtladığın öğrenion böle bacım. mesela ben 28günde bir adet oluyorum... dün adet günümdü ama bak bugünde olmadım :S hemde bugün adetin 30cu günü ...
doğru diorsun tatlım o yüzden söz verdim yapmıcam artık... gercekten durduk yere üzüldümwalla gulum ıstersen her cısınde test yap ama uzulen sen oluyosun,,,
canı yanan sen oluyosun,,
hem daha oncede yazdım nasıbınse olur nasıp degılse olmaz,,,
gerek yok yapma test zaten varsa sana o kendını bellı eder zamanı geldıgınde,,,
:)))) tamam sanada söz veriyorum şartlanmıcammm :)) nisana kadar takılım ozaman nisandan sonra doktor yolu düz gider hahaah :)
bende yarın adet olurum kasıklarım agrımaya başladıhee bende bu ay mesela 1 hafta once oldum,,,ama normalde 28 gunde bır oluyom,,mesele normalde hep sag yumurtalıgım agrırdı yumurtlama zamanı ama bu ay solda agrı var ,,,yanı adetın gecıkme de yapmıs olur bırak o sıteyıde ,,,yapma cızerge kendıne daha,,
kısmet tatlım rabbım buyukkk hepımızın dileği inşallahhhhhh
benım yımırtlamada sorun var ya tüp bebekte şansım da ters orantı diğerlerıne göre fazlaymıs ben bu ara neden se tüp bebeğe hazırladım ya kendımı moralmen heralde kalacam kendılıgımden takmıyom ya adetım gelse oh ne guzell hosgelmıs sefa getırmıs dıyecem nedense
zaten ne zaman tamam artık olmayacak dedıgınde gelmıyo mu bu veletlerama bu ılaçlar benı duzene soktu 30 gunde oluyorum artık akıntımda oluyo yımırtluyom mu gız yoksam bennn
bizdede eşim korundu canım benim rahimde küsmüş kız bana abowwwtatlım doktor dedın mı ben korkardım helede kadın doğum çözülemeyecek sankı sorunum şimdi tıp öyle ilerledi ki herşeye çare var tek çözülemeyen sebepsiz interfilite doktor diyoki hıcbısey yokkı neye çözüm bulayım ben
Senle aynı zamanda evlendık canım uzun süre korunduk sen de ben de rahım küsermiş siz nasıl korunmustunuz bızde esım korunmustu her gerı cekılmede rahım de geri çekilip küsermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?