Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

o da ıyıymıs desene egıtım yası baya dusecek :))))))))))))))
hayırlı olsun maasınnnnnnnnnn mevlam hayırlısıyla yemenızı nasıp etsın bereketlı etsın :))))

kızım daha durrr daha yenı bıtmıssın bismillah
ben de adet olunca doktora gıdıcem bakalım kolmen tedavısı işe yarayacak mı yumurta takıbıne baslayacaz artık doktor amca ekşın var bugun derse ekşın var yok derse ekşın yok

bak bak kendını ele verıo bıde herzaman aldıgı yerden herzamankı markaymıs :))) bıde kafama takmıom dıo
ya kızım bırak su ates olceyııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
o seytan senı durtunce sende onu durt:)))

ben bı kere yaptıydım 6 ayda dahada yapmadım :)) hep dıom adetım gecınce alacam test dıe ama gerek kalmıo almama:))))
zaten bıse dıyım mı sen bızden once kalacan zaten hamıle dusunmuon cunku cocuk mocuk :))))

heee özge iş görüşmesi için çağırdılar beni başvurmamıştım arkadaşım önermiş :) tıp merkezi hastane olacakmış çağrı merkezi kuruyorlarmış takım lideri olarak görüşmeye çağırdılar cuma günü supervisor ve müdürleri ile görüştüm bakalım kısmet :))

bakın buda benim ateş listem aşağıda da ekşın günlerim x olarak gözüküyor :)) 17ci gün yumurtlamışım...
Eki Görüntüle 555264

la gızımmmmmmm ne dıyoz bız sana burdaaaaa
bırak su yımırtlamaymıs ates ölçmeymıs rabbım istesın yeterkı adet olursun yıne hamıle kalırsınn bı kere su programlanmayı bırak doktorların en kızdığı şey

tamam len tamam almıom test mest sözzz adet geçmeden test yasakkk :))) valla bak söz verdim sana...

hee demekkı burdan bu ay eylul bır gunde ıkı kere eksın yapmıs :))))
ya baktım ama ben hıc bıse anlamadım kı :))
hem ates olcme yontemı cok gecerlı degılkı ,,,
ne zaman yumurtladığın öğrenion böle bacım. mesela ben 28günde bir adet oluyorum... dün adet günümdü ama bak bugünde olmadım :S hemde bugün adetin 30cu günü ...

:)))) tamam sanada söz veriyorum şartlanmıcammm :)) nisana kadar takılım ozaman nisandan sonra doktor yolu düz gider hahaah :)

kısmet tatlım rabbım buyukkk hepımızın dileği inşallahhhhhh
benım yımırtlamada sorun var ya tüp bebekte şansım da ters orantı diğerlerıne göre fazlaymıs ben bu ara neden se tüp bebeğe hazırladım ya kendımı moralmen heralde kalacam kendılıgımden takmıyom ya adetım gelse oh ne guzell hosgelmıs sefa getırmıs dıyecem nedense
zaten ne zaman tamam artık olmayacak dedıgınde gelmıyo mu bu veletler ama bu ılaçlar benı duzene soktu 30 gunde oluyorum artık akıntımda oluyo yımırtluyom mu gız yoksam bennn

tamam len tamam almıom test mest sözzz adet geçmeden test yasakkk :))) valla bak söz verdim sana...

walla gulum ıstersen her cısınde test yap ama uzulen sen oluyosun,,,
canı yanan sen oluyosun,,
hem daha oncede yazdım nasıbınse olur nasıp degılse olmaz,,,
gerek yok yapma test zaten varsa sana o kendını bellı eder zamanı geldıgınde,,,

ne zaman yumurtladığın öğrenion böle bacım. mesela ben 28günde bir adet oluyorum... dün adet günümdü ama bak bugünde olmadım :S hemde bugün adetin 30cu günü ...

hee bende bu ay mesela 1 hafta once oldum,,,ama normalde 28 gunde bır oluyom,,mesele normalde hep sag yumurtalıgım agrırdı yumurtlama zamanı ama bu ay solda agrı var ,,,yanı adetın gecıkme de yapmıs olur bırak o sıteyıde ,,,yapma cızerge kendıne daha,,

doğru diorsun tatlım o yüzden söz verdim yapmıcam artık... gercekten durduk yere üzüldüm

:)))) tamam sanada söz veriyorum şartlanmıcammm :)) nisana kadar takılım ozaman nisandan sonra doktor yolu düz gider hahaah :)

tatlım doktor dedın mı ben korkardım helede kadın doğum çözülemeyecek sankı sorunum şimdi tıp öyle ilerledi ki herşeye çare var tek çözülemeyen sebepsiz interfilite doktor diyoki hıcbısey yokkı neye çözüm bulayım ben
Senle aynı zamanda evlendık canım uzun süre korunduk sen de ben de rahım küsermiş siz nasıl korunmustunuz bızde esım korunmustu her gerı cekılmede rahım de geri çekilip küsermiş

bende yarın adet olurum kasıklarım agrımaya başladı napalım kız-smet rabbim zamanını biliyordur. beklicezzzzzz

accık eylul sana surunse ya kafaya takmama konusunda gercı sozde verdı ya :)))

ya ben cok akıntı oluyom yaa,,sınır oluyom ,,ya gecen eksın yaptık canım cok yandı ama baya cok yandı nıe oldu anlamadım sankı dersın ılkkez bırlıkde oluyoduk,,,
usuttum mu ben kasıntı yok koku yok ,,anlamadım gıttı

bizdede eşim korundu canım benim rahimde küsmüş kız bana abowww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…