Amin bitanem amiiinnnn:) melegimiz göz kırptı geliom anne yerimi begenmedim gelecem dio galba :)))ay maşallahhh kocişinee yaaa süperr demiş sana Allahımm nazarlardan saklasın güzel yuvanızı en kısa zamandada meleğinizle taçlandırsın aminnnnn
dün benim koca testi gördü var bişeyler dedi dikkatli baktı... dioki azda çıksa varmış aşkım dio :)) yazık sabah sordu test yaptın mı die kedi gibi sesimi çıkartmadan yanına yattım dioki göz kırptı bize gelecek dioahh canım yaaa
gri yavrum kız kocamda gördü :))) hala bakınca görünüyor :)))) kız gebelik tetsini dün aldım yarın adet günüm delüü :)heee kafana takmadın ama masallah adetıne bı hhafta var ama sende gebelık testı var
hafıf pembemıydı dun yoksa sen gormek ıstedıgın ıcın mı orda ıkıncı cızgıyı gordun
gri yavrum kız kocamda gördü :))) hala bakınca görünüyor :)))) kız gebelik tetsini dün aldım yarın adet günüm delüü :)
İnşallah canımm...hımmm ,,,bekle bakalım belkı pozıtıfdır gelmez kırmızılar,,,
İnşallah canımm...
zaten sabah boyumun ölçüsünü aldım ne gerek vardı test yapmayao öbüründen beter çıktı :))
ooofff neyse artık adetim geçsin 4-5 gün öle test yapcammm :)) ayy buna ben bile inanmadım ama neyse :)
hoşgeldin yavrummm :)ben geldummmmmmm
noliiii burda kım test çözdü kimin silik çizgisi var bakem
hoşgeldin yavrummm :)
dün ben salak gibi test yaptım derinlerde 2ci çizgi çıktı dikkatli bakınca görünüyordu :)
bugün sabah yaptımmm tekrar yok gibi çokkkkk dikkatli bakınca iz var işte ama dünkü daha iyiydi :))
yani karavana sannırım :)
ben girmiyom öle ortamlara :)))ne tesaduf son dedıgıne bende ınanamadım ya
yanlız varya bugun gıttıgım evde 2 hamıle 2 tanede 3 ve 5 aylık bebek vardı
malum ehh senın nıe yok sen nıe yapmıon yok sıcak suyun ustune otur gıbı bır dunya sozler duydum,,
o an dedım allahım su yer acılsada ben ıcıne gırsem
resmini çektim ama derin bi beyazlık eline alıp evirip çevirince gözüküyor hahaha :) o denli yani :))keske resmını cekıp koysaydında bakaydık
ben geldummmmmmm
noliiii burda kım test çözdü kimin silik çizgisi var bakem
hoşgeldin yavrummm :)
dün ben salak gibi test yaptım derinlerde 2ci çizgi çıktı dikkatli bakınca görünüyordu :)
bugün sabah yaptımmm tekrar yok gibi çokkkkk dikkatli bakınca iz var işte ama dünkü daha iyiydi :))
yani karavana sannırım :)
ben girmiyom öle ortamlara :)))
çocuksuzlarla takılıom :))) birlikte çözüm arıyoruz :)
resmini çektim ama derin bi beyazlık eline alıp evirip çevirince gözüküyor hahaha :) o denli yani :))
hosgeldın ortmenım:))))
hee bak ben dıom benım bu ay karavana kesın dıe:)) test mest almıom o yuzden
tatlımmm adet gelmeyene kadar her zaman umut vardır her zaman yaptıgın markadanmı yaptın eğer oleyse vardır bişiler kuzum ama değişik marka yaptıysan bazen testler sapıtabılıyo
Eylülll yaaa farkındamısınnn bata 7 kala sende baslıyooo psıkolojık etkılenmeler nıye boyle yapıyosun yavrum belkı geç dölllenme olacak
hee benım sansım yok cocuksuzlarla takılım ,,cunku herkes doguruo:)) uyuslar sankı benım evlenmemı bekledıler,,herkese dogurma askı geldı :)
wallah merak ettım su testı evırıp cevırınce dıon bıde :))))))))))))))
tatlımmm adet gelmeyene kadar her zaman umut vardır her zaman yaptıgın markadanmı yaptın eğer oleyse vardır bişiler kuzum ama değişik marka yaptıysan bazen testler sapıtabılıyo
Eylülll yaaa farkındamısınnn bata 7 kala sende baslıyooo psıkolojık etkılenmeler nıye boyle yapıyosun yavrum belkı geç dölllenme olacak
hosbulduk bacımm grıp asısı olduk cocuklardan bulaşmasın ben olursan onlara da bulaştırmayayım dıye bu sefer sureklı faranjitim azıyo şu an yutkunamıyorum bağdemciklerım balon gibi şiş
valla ben bu ay rahım fılmıydı doktordu derken hec bıse anlamadım valla kociş gececı adet olana kadar ne olur ne olmaz ekşınlara devam edek bari
al ıste eylul benım gıbı dusunen bırı daha ustelık ortmen :)))
bende dıom ona cok takıon kafana dıe ,,,agrı kesıcı gıbı gebelık testı bulunduruo evde her ay yapıo :)) bu sefer cıdden hamıle kalacak yapmıcagı tutacak o ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?