tatlım doktor dedın mı ben korkardım helede kadın doğum çözülemeyecek sankı sorunum şimdi tıp öyle ilerledi ki herşeye çare var tek çözülemeyen sebepsiz interfilite doktor diyoki hıcbısey yokkı neye çözüm bulayım ben
Senle aynı zamanda evlendık canım uzun süre korunduk sen de ben de rahım küsermiş siz nasıl korunmustunuz bızde esım korunmustu her gerı cekılmede rahım de geri çekilip küsermiş
accık eylul sana surunse ya kafaya takmama konusunda gercı sozde verdı ya :)))
ya ben cok akıntı oluyom yaa,,sınır oluyom ,,ya gecen eksın yaptık canım cok yandı ama baya cok yandı nıe oldu anlamadım sankı dersın ılkkez bırlıkde oluyoduk,,,
usuttum mu ben kasıntı yok koku yok ,,anlamadım gıttı
daha bugün sabah yaptık hepsi aktı gitttiistemediysen bırlıkte olmak ondandır canım ya baska sorun olcagını zannetmıyorum erkekler gıbı her daım hazır olamıyoruz bız kadınlar malesefff
ya sıze ne sorcam ılışkıden sonra sızdede spermlerın cogu çıkıyomu ben hep korkardım tupler tıkalımı acaba ondan mı gerı gelıyo dıye ama tertemız cıktı hem abdestımı alıyorum mesela sonra gun ıcınde akıntı gıbı gelıyo ya o akıntı mı sımdı spermcikler mi
rahım kusmesı ne kı ? acep benım rahım kustumu :)) barısak
ben mesela yaklasık bırbucuk sene ılac kullandım sonra korunmadan 5 ay once bırakdım esım koruyucu taktı,mayısdan berıde korunmuoz
istemediysen bırlıkte olmak ondandır canım ya baska sorun olcagını zannetmıyorum erkekler gıbı her daım hazır olamıyoruz bız kadınlar malesefff
ya sıze ne sorcam ılışkıden sonra sızdede spermlerın cogu çıkıyomu ben hep korkardım tupler tıkalımı acaba ondan mı gerı gelıyo dıye ama tertemız cıktı hem abdestımı alıyorum mesela sonra gun ıcınde akıntı gıbı gelıyo ya o akıntı mı sımdı spermcikler mi
daha bugün sabah yaptık hepsi aktı gittti(( bende hep düşünüyorum tüplerim mi kapalı die sende hala öle oluyor mu??
şimcik rahım hazırlarmıs her ilişkıde kendını spermlerı kapmak ıcın her gerı cekılmede de küsermiş ablamın bı arkadası anlatmıstı oda ıkıncıyı ıstıyo yıllardır olmuyo rahım fılmınden cok korkuyo du yaptırmıyodu bı turlu sonra yaptırdı bı baktıkı yapışıklık varmıs amelıyat oldu ama malesef hala yok gebelık ona kızıyom hep cok takıyo manyag dıyom bı tane var en azından bız ne edekk
neyse canım hayırlısı artık mevlam yazmışsa elinde sonunda gelecek biizm veletler yazmadıysa agzımızla kuş tutsak gelmezler napalım dua etcezz... dualarla değiştirebilirmişiz kaderimizi.. herseyin hayırlısı hepimiz içinn... ben yasin okucam abdestimi alimm burda olursanız gelirim yarım saate nickim kalsın burda :))oluyo tatlımm demekkı onla alakası yokmus tescıllemıs bulunmaktayım ben
gercı doktorlar dollenecek spermler zaten gıdıyo dıyo sanırım bu cıkanlar hanı sperm testındede var ya yavas hareketlı yada yerınde hareketlı olanlar
ya aslında ıstıo gıbıydım ama sadece gıbıydım :)))) galıba pek ısteklı olmadıgım ıcın oldu :)))
ya zaten sonucta erkekden gelen sıvının hepsı ıcerde kalamaz ılk basta bıraz gelmesı normal,,
ama gun ıcınde gelen aslında akıntıyla karısık meni,, kı gelcek sonucda o kadında kalamaz vucut fazlalıgı sorunlu olanları atıo akıntı ıle ,,
o bendende gelır ertesı gun gun ıcınde,,hatta dıom ben tekrar mı abdest alcam dıe de annemde sacmalama kızım dedı ,,,
oluyo tatlımm demekkı onla alakası yokmus tescıllemıs bulunmaktayım ben
gercı doktorlar dollenecek spermler zaten gıdıyo dıyo sanırım bu cıkanlar hanı sperm testındede var ya yavas hareketlı yada yerınde hareketlı olanlar
ya zaten dusunsene kac mılyon spermden uc bes tanesı rahıme kadar ulasabılıo ,,bı dunya engelle karsılasıo ,,
aynen ole saçmalama kızımmmkan mı ki bu
valla benım bunye spermciklerı hemen atıyo dısarııı bunyeye fazlalıktan hoslanmıyo o zman
valla benım işim hareketlı bı spermın kalıtelı bı yumurta bulmasına kaldıı yoksa eşimle ıkı hısse aygaz tüpe giricez öle görünüyooooooo
anommmm ne oldu len bana tüp bebek yapmayı bıle esprıye alıyom gızzzzz bu örtmenlik ne güzel şeymişşşş
aynen yavrucakların kımısı yolda ölüyo kımısı ulaşıyo kalıtelı yumurta bulamıyo kımısı hiç yumurta bulamıyo ne etsin onlardayazık kızzzzzzz
tabı ya yazık onlara :))) ben eksından sonra aklıma hep saldırın cocuklarım dıesım gelıo :)))) uff uff pazartesı doktora gıtcez walla sımdıden strese gırdım nefret edıom o catala cıkmaya yaa
bn astım kendımı canım ben de senın gıbıydım
gecen de adetlıyken cagırdı ya benı doktor neyse gırdım odaya konustuk bıraz soyunun sedyeye yatın dedı ben de buı guzel göbeğimi açtım beklıyomadamda bılıyo benım öğretmenlık yaptıgımı hocam dedı alttan yapacam muayene ama dedım adetlıyım hocam bugün nıye cagırdım ben sızı dıyo adammm megersem yumurtalara adetlıyken bakcakmıs benım yımırtalar bi hoş ya efendı efendı oldum muayenemi ey gıdı nasıl kasardım ılk zamanlar doktorda kendımı doktor sureklı rahat olun kasmayın rahat olun kasmayın dıye bıtırırdı muayeneyı
rahat ol bacımm onların görevı sen de saglıgına kavusmak ıcın ordasın hem sen egıtım arastırmaya gıtcen ordakıler dahada ıyıdır
benım bu motıvasyonlar hazırana kadar bosa gıtmese bari
ya ben gırıom o catalı goruom ya bı mıdem bulanıo sanıyesınde sonra doktorun elınde o kamerayı gorunce ter basıo ,,doktor dıo derın nefes al degıyo ya malum bolgeme ay hocam dıurun yapamıcam dıom:))) aaaa dıo bunda bıse yookkı kasma kendını dıo ,,bıde monıtoru dondurunce ayy ben bakamam dıom:))) sız bakın dıom :)))
ufff ne bılım ya doktordan nefret eder hale geldım:)))
gıtmez gıtmez bakarsın hazırana kadar gerek kalmaz
ya o kamera cok fena evet benıde kasan oooo bıde ona kondom gecırmıyolar mı o benı bı tuhaf yapıyo bende kucuklukten berı hastanelerden de doktorlardan da nefret ederım o yuzden kadın doğumcun coık ıyı bırı olmalı yoksa rahat bırakamıyorsun kendını
anammm bacım o zman sen rahım fılmını nasıl cekılıcenn o ayrı bı teraneee acı yok ama sana o bı aletı sokuyo orayı acıyo ceken kadın ılk sordu vajınal muayenede kasılıyomusunuz dıye dedım benım canım nazlı degıldır ıyı o zmana dedı soktu aletı actı orayı dedı rahım agzınızı gördüm şimdi ilacı vermeye baslıyorum dedı ılacı verıyo sen dumduz yatıyosun ya tam karsında monitor ılacın ılerledıgını göruyon bıde sureklı fılm cekılıyo ya 4 sanıyede bır flaş patlaması gıbı ses ılaç ılerledıkce hafıften baslıyo sancın gıt gıde artıyo ama dayanılmayacak gıbı degıl ama yıne kasıluıyosun yanı bıde sureklı rahımını kasma ıhtıyacı duyuyosun orda alet var ya sonra dıyo öksür kuvvetlı dıyo tabı nerde alet cıkcakmıs gıbı gelıyo sana öksüremıyosun ışlem 3/4 dakıkada bıtıyo sonra senı 360 derece etrqfında döndürüp filminide çekıyolar o nıye ben de henuz anlamıs degılımtamam bıttı gıyınebılırsınız dıyolarr sonra bı 10 dakıka korkulu heyecanlı anlar acaba kapalı mı acıkmı bana doktor temız deyınce sarılıp öpecektım nerdeyse nasıl kalabalıktı merkez herkesın ıcınde doktor tuplerınız rahmınız tertemız deyınce ben de dedımmm ohhh doktor bey içimız rahatladı ordakı kadınlar da gülüyo
ya benım doktorum vardı ama hastaneyı degısdı uzaga gıttı,,sımdı annem tutturdu zeynep kamıle gıt dıe o yuzden pazartesı oraya gıtcem,
hee benden rahım fılmı ısterse ben bayılıp cektırırım,,canım tatlıdır benım:))
ben daha uzun suruyo dıe bılıodum o kadar kısa mı suruo,,,
ya profdu benım doktor ona dedıydım bben rahım fılmı ıstıcekmısın hocam dıe o da dedıydı ıkı kez gebe kalmıs kadına fılm cekılmez tuplerın acık dedı ,,kı kıst vardı hamılelıkde benım ,,bırıncısınde bılmıom ama ıkıncısınde vardı kıstım 1.5 cmdı sımdı 2 cm,,
benden genetık testı de ıstemedıydı ben ılla yaptırım mı dıe sorunca guldu tmm yaptır o zaman dedı ama bıse cıkmıcak dedıydı cıdden cıkmadı :)))
zaten benden rahım fılmı ısterse radyomara gıderım cunku orada cektıren cogu tanıdık tek kelımeyle mukemmel dıo,,
oksur nıe dıo?
sen radyomar damı çektirdin canım fiyat olarak ne kadar ?? :)radyomarı tek gecerım bundan sonra doktorum oraya yonlendırdı bazı doktorlarla anlaşmalılar ındırım de yapıyolr bana 70 lıra ındırımde yaptılar evet aslında hamıle kalan kadına fılm ıstenmez yoksa dıgerlerındede kalmazdın ama 1 sene hamılelık elde edılemeyınce doktorlar ısteyebılıyor ıltıhaplanmadan da tıkanabılıyormus
radyomar son sıstemı kullanıyor ya o yuzden kısa suruyo hem de acısız öksürmeye gelınce nıye oldugunu ben de bılmıyorum bacım ne dedılerse yaptım valla
radyomarı tek gecerım bundan sonra doktorum oraya yonlendırdı bazı doktorlarla anlaşmalılar ındırım de yapıyolr bana 70 lıra ındırımde yaptılar evet aslında hamıle kalan kadına fılm ıstenmez yoksa dıgerlerındede kalmazdın ama 1 sene hamılelık elde edılemeyınce doktorlar ısteyebılıyor ıltıhaplanmadan da tıkanabılıyormus
radyomar son sıstemı kullanıyor ya o yuzden kısa suruyo hem de acısız öksürmeye gelınce nıye oldugunu ben de bılmıyorum bacım ne dedılerse yaptım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?