amannnn düşman başına vermesin rabbim töbe töbe gay olmadığını ispatlamak için evlendireceğine ....... yapsaymış
kızlar kan testi yaptırdım 10106 olmuş betahcg sizce nasıl :26:
kız bu sonuç güzelll maşallahhhkızlar kan testi yaptırdım 10106 olmuş betahcg sizce nasıl :26:
ahuahua koptum...bende öyle düşündümya bazen çok saf oluyolar bayılıyorum :) eşim ilk evlendiğimizde ablam için dedi ki o benim görümcem oluyo demi diye bende dedim evet sende benim eltimsin
burdanda şunu çıkardık yaş kaç olursa olsun erkeklerin beyni aynı çalışıyor sonuç odaklı hauahuahauhauah
bende öyle düşündümya bazen çok saf oluyolar bayılıyorum :) eşim ilk evlendiğimizde ablam için dedi ki o benim görümcem oluyo demi diye bende dedim evet sende benim eltimsin
malo gayin anlamını bilmiyor herhalde...sonradan dönenlerde var...o kadını varya egosuyla öldürmeli...valla yaşamasın öyle insanlar..millet senin kobayın mı ya...bende dur bakalım bu kaynana ölüyormu diye denemeye kalkarsam ne olacak
bizim komşu evlendi 5 yıl sonra adamın gay olduğu çıktı ortaya ve bir oğulları var oldu mu oluyo kadın evde yakalamış başka bi adamla şok olmuş rabbim evlerden ırak amin.
kızz aman allah korusun aman yarabbimmmmmbizim komşu evlendi 5 yıl sonra adamın gay olduğu çıktı ortaya ve bir oğulları var oldu mu oluyo kadın evde yakalamış başka bi adamla şok olmuş rabbim evlerden ırak amin.
ahuahua koptum...kaynanamda kumam ozaman
sen beğendiysen tamamdır :))ben beyendim şahsen her ne kadar anlamasamda
ha iyi bari ters dönerse falan rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:44:iyi anlamda ailesine daha çok bağlanıo kız. bebege çok düşkün oluyor. o anlamda dedimdi :)
yok canım cumartesi ultrasonla zor gördü doktor bir sürü de moralimi bozdu gönderdi beni. bugün kandan tekrar baktırdım. 3000 di 10106 olmuş sevindim bende büyüdüğüne kuzucuğumuncanım bu değerde bebeğin bile görünmesi lazım hayırlısı olsun inşallah.ultrasonla muayene oldun mu bu gün
malo gayin anlamını bilmiyor herhalde...sonradan dönenlerde var...o kadını varya egosuyla öldürmeli...valla yaşamasın öyle insanlar..millet senin kobayın mı ya...bende dur bakalım bu kaynana ölüyormu diye denemeye kalkarsam ne olacak
canimmmmmmmmmmmmmmmmbeni güldürdün Allah senide güldürsün
esimde tam bilmiyor bu tanimlarikomik oluyor
mimoza sen çok yaşa emibende öyle düşündümya bazen çok saf oluyolar bayılıyorum :) eşim ilk evlendiğimizde ablam için dedi ki o benim görümcem oluyo demi diye bende dedim evet sende benim eltimsin
amin canım amin dualarım hepinizleallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizim başımıza
sen beğendiysen tamamdır :))
ha iyi bari ters dönerse falan rabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:44:
yok canım cumartesi ultrasonla zor gördü doktor bir sürü de moralimi bozdu gönderdi beni. bugün kandan tekrar baktırdım. 3000 di 10106 olmuş sevindim bende büyüdüğüne kuzucuğumun
Canim o bence onceden vardir. Paravan evlilik yapmistir serefsiz. Insallah oglu ona benzemez.
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizim başımıza
mimoza sen çok yaşa emiofiste bi anda öyle bi güldüm ki herkes baktı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?