fesada yorma ne demek aşkolsun fesatmıyım ben üzülüyorum işte öle olunca oynamayınca((((((
ama oynamıyo miyopi nasıl iyi şey düşüniyim zaten basşı yularıda acaba sıkıştımı yavrum kordon falan dolanmış olması oof of .((((Hayır canım fesada yorma derken, aklına kötü şeyler getirme manasında dedim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Yüreğini ferah tut demek istedim. Sen böyle kötü şeyler düşündükçe mutsuz oluyorsun oda bebeğine yansıyor, güzel şeyler düşün mutlu ol, bebeğine mutluluğun yansısın diye dedim. Lütfen yanlış anlama beni
dimeh cim istersen git bi doktoruna yavruşunu gör rahatlarsınama oynamıyo miyopi nasıl iyi şey düşüniyim zaten basşı yularıda acaba sıkıştımı yavrum kordon falan dolanmış olması oof of .((((
hayirli sabahlarrrr canlarrrrr
eylul tahlile gitmis eyii...
yagmurda kirmizilar yok hayirlisi....
miypi mide bulantilarinda allah yardim etsin...
dimeh yine evhamli hala evhamli ....doktora git kontrolun ne zaman bacimmm???
seray bebegi uyutmuyo masalllah
su misali kirmizilri bekliyor cooook beklersin
ben dun sanki kirmizi sancisi cektim sonradan aklima geldi meksika biberi yemistim o yapti oleyatana kadar spor yapip tepindim odun efendide basimin etini yedi yapma etme belki bebek vardir diye duuyan kim
hayırlı sabahlar kızlar hoşgeldiniiiiiizhayırlı sabahlar kızlar
uykusuzluktan ölüyorum desem yeridir((
gece uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum
her yanım ağrıyor sanki((
böyle giderse izin alır evde yatarım
dayanamıorum uykusuzluğa
ama oynamıyo miyopi nasıl iyi şey düşüniyim zaten basşı yularıda acaba sıkıştımı yavrum kordon falan dolanmış olması oof of .((((
dimeh cim istersen git bi doktoruna yavruşunu gör rahatlarsınrabbim tüm anneleri ve melekleri korusun. panik yapma diyecem ama elinde değil biliyorum en iyisi doktora gidip rahatlamak.. hee olma mı hadi gitte gör bi kuzucuğunu annesi
hayırlı sabahlar kızlar hoşgeldiniiiiiiz
ama oynamıyo miyopi nasıl iyi şey düşüniyim zaten basşı yularıda acaba sıkıştımı yavrum kordon falan dolanmış olması oof of .((((
içini ferah tut dimeh. niye böyle kötü şeyler düşünüyorsun
iyi düşün ki bebeğin de mutlu olsun
Allah göstermesin kordon dolanması falan çok mu okuyorsun doğumla ilgili şeyleri
aklına kötü şeyler getirme lütfen
olmadı iş çıkışı bi dr a git
bebeğini gör rahat et
lllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnefsane geri döndü huahuaau
işyerinmden izin almam çok zor oluyo zaten doğum izinine çıkıcam allah kısmet ederse haftaya birazdan çikolata yicem inşallah oynar yoksa giderim
sigaradaşım dün seni sordum vallahi sigaradaşım nerde die naber nasılsın :))))))))
ağlamaktan ölüyorummm helak oldum yaaa degerim yükselmemiş aynıooff Allahım ölmek istiyorummmmmmmmmmm
ooff angel yaaa kafayı yicem 2 gün önce hamile oldugumu ögrendim bu gün degerim yükselmemiş aynıymış yani düşecekne oluyo yaw...kız eylül ağlama bak ben celdum...
ağlamaktan ölüyorummm helak oldum yaaa degerim yükselmemiş aynıooff Allahım ölmek istiyorummmmmmmmmmm
ooff angel yaaa kafayı yicem 2 gün önce hamile oldugumu ögrendim bu gün degerim yükselmemiş aynıymış yani düşecekadet olunca gidecek onunla ben ne günah işledim yaaaaa
Günaydın canım; bende dün çok kötüydün, işten geç çıktım, eve gider gitmez yattım. Sora eşim bişiler hazırlamış zorla kaldırdı, yemeye çalıştım ama sonuç hüsran oldu. Sora yine yattım ve kalkmadım bidaha. ama hala uykum var. Karnım aç ama midem bulanıyor bişi yiyemiyorum
hiç öyle düşünme eylül...bak değerlerinde oynamalar var,adetinde sapmalar var,,yakın zamanda olur inşallahağlamaktan ölüyorummm helak oldum yaaa degerim yükselmemiş aynıooff Allahım ölmek istiyorummmmmmmmmmm
ooff angel yaaa kafayı yicem 2 gün önce hamile oldugumu ögrendim bu gün degerim yükselmemiş aynıymış yani düşecekadet olunca gidecek onunla ben ne günah işledim yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?