Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

hayırlı sabahlar kızlar
uykusuzluktan ölüyorum desem yeridir ((
gece uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum
her yanım ağrıyor sanki ((
böyle giderse izin alır evde yatarım
dayanamıorum uykusuzluğa

fesada yorma ne demek aşkolsun fesatmıyım ben üzülüyorum işte öle olunca oynamayınca ((((((

Hayır canım fesada yorma derken, aklına kötü şeyler getirme manasında dedim. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Yüreğini ferah tut demek istedim. Sen böyle kötü şeyler düşündükçe mutsuz oluyorsun oda bebeğine yansıyor, güzel şeyler düşün mutlu ol, bebeğine mutluluğun yansısın diye dedim. Lütfen yanlış anlama beni

ama oynamıyo miyopi nasıl iyi şey düşüniyim zaten basşı yularıda acaba sıkıştımı yavrum kordon falan dolanmış olması oof of .((((

ama oynamıyo miyopi nasıl iyi şey düşüniyim zaten basşı yularıda acaba sıkıştımı yavrum kordon falan dolanmış olması oof of .((((
dimeh cim istersen git bi doktoruna yavruşunu gör rahatlarsın rabbim tüm anneleri ve melekleri korusun. panik yapma diyecem ama elinde değil biliyorum en iyisi doktora gidip rahatlamak.. hee olma mı hadi gitte gör bi kuzucuğunu annesi

hayırlı sabahlar kızlar
uykusuzluktan ölüyorum desem yeridir ((
gece uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum
her yanım ağrıyor sanki ((
böyle giderse izin alır evde yatarım
dayanamıorum uykusuzluğa
hayırlı sabahlar kızlar hoşgeldiniiiiiiz

Canım ozaman bi doktoruna ara sor, yada git bi muayene ol. En iyisi onun söyleceği şeyler. Hem sende bebeğini görüp rahatlarsın. Bence kötü bişi yoktur ama sen yinede git ozaman

işyerinmden izin almam çok zor oluyo zaten doğum izinine çıkıcam allah kısmet ederse haftaya birazdan çikolata yicem inşallah oynar yoksa giderim

içini ferah tut dimeh. niye böyle kötü şeyler düşünüyorsun
iyi düşün ki bebeğin de mutlu olsun
Allah göstermesin kordon dolanması falan çok mu okuyorsun doğumla ilgili şeyleri
aklına kötü şeyler getirme lütfen
olmadı iş çıkışı bi dr a git
bebeğini gör rahat et

oynadı allaha şükür oynuyoda :)))))) allahım hepimize hayırlısyla doğurmak nasip etsin

işyerinmden izin almam çok zor oluyo zaten doğum izinine çıkıcam allah kısmet ederse haftaya birazdan çikolata yicem inşallah oynar yoksa giderim

Canım ctesi çalışıyormusun? Doktorlar ctesi öğlene kadar muayene ediyorlar özel hastanelerde. Seninkindede böyle bişi varsa ctesi git doktora. Ama öncelikle lütfen yüreğini ferah tut. Bebişler Allaha emanet, büyüyor içimizde

sigaradaşım dün seni sordum vallahi sigaradaşım nerde die naber nasılsın :))))))))

sigara içiodum ehehhehe :d napam delilerle uğraşmaya devam ...artık kaynanam çıldırdı beni oğluna ağlayarak zırlayarak şikayet edio dünde çemkirdi bana ...
bu ay yine iğnemi oldum 1 hafta sonra dananın kuyruğu kopar sen naaapıon...özledim sizi la

ağlamaktan ölüyorummm helak oldum yaaa degerim yükselmemiş aynı ooff Allahım ölmek istiyorummmmmmmmmmm

miyopicim 2 tatlı kaşığıydı sanırım kekik al ağzına 1 bardak suyla iç..ibrahim saraçoğlu önermişti bulantıyı geçirmek için..

ağlamaktan ölüyorummm helak oldum yaaa degerim yükselmemiş aynı ooff Allahım ölmek istiyorummmmmmmmmmm
hiç öyle düşünme eylül...bak değerlerinde oynamalar var,adetinde sapmalar var,,yakın zamanda olur inşallah

ooff angel yaaa kafayı yicem 2 gün önce hamile oldugumu ögrendim bu gün degerim yükselmemiş aynıymış yani düşecek adet olunca gidecek onunla ben ne günah işledim yaaaaa

hayırlısı kuzum...demekki sağlıklı deilmiş...bak hamile kalabiliosun ne güzel...bende hala tık yok...ilaçlattırdım kanalları tazikli bilmemne ile ...tık yok...günah işledim olark düşünme...imtihan herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…