Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Bende çıkıyorum kızlar. İşler uzadı çıkamadım hala. Canımda sıkkın. Neyse sayenizde kafam dağılıyor biraz. Öptüm hepinizi canlar

canım anne karnında 28-29 haftada gözlerini açmaya başlıyorlar zaten o da kısa süreli. yani uyumuyordur o :)

Eylül 2013 temmuz anneleriyle takılmaya başlamış artık bizi unutur kızlarr
günaydın aşk olsun yaa unuturmuyum burda kimse yoktu (
bide aklımda sorular var kafayı yicem ooff
bugün kan vercem ama deger yükselmemişse kafayı yerim off off rabbim yardım et

uff sancım var ya daha adete 10 gun var ama sankı bugun adet gunum gıbı karnım agrıo ,,
ufff nıe bu kadar erken basladı sancılar kı

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............................

kocişimi işe yolladım bir bakayım dedim neler war neler yok. Eylül bugün mü gidecekti doktora yarın gitmeyecek miydi.

uff sancım var ya daha adete 10 gun var ama sankı bugun adet gunum gıbı karnım agrıo ,,
ufff nıe bu kadar erken basladı sancılar kı

canım inşallah bebiş geliyordur. bende hamile kaldığımda kasıklarım acaip ağrıyordu. ben 2 kez hamile kaldığım için 2.de anladım hamile kaldığımı bata 1 hafta kala test yapmıştım hatta çıkmıştı

Gece 2 de yattım 7 de kalktım ah bu velet hiç uyutmuyor beni. şimdi de uyku bastı gidip biraz daha yatayım bari.

eylül den hayırlı haberler bekliyoruz hadi bakalım :)

Canım sen doktora gitmişmiydin bu erken adetlerin için? Gidicem diyordun ama sonucu kaçırdım ben?

sey sey sey yok kacırmadın
ya korktum gıdemedım
belkı kotu bıse duymakdan
belkı hazır olmadıgımdan
bılmıorum gıdemedım kocamda dedı bu ayda bekleyelım ama dedı adet olursan gıdecez dedı
bende soz dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…