Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

pazartesi 26.55 ti şimdi 26.64 olmuş ... bir çocuga sahip çıkamadım yaaa onca ay bekle sonra sevin sonra üzüllll oooooooofffffffffff

pazartesi 26.55 ti şimdi 26.64 olmuş ... bir çocuga sahip çıkamadım yaaa onca ay bekle sonra sevin sonra üzüllll oooooooofffffffffff

lllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn efsane geri döndü huahuaau

hoşgeldin angel
herkes seni merak ediyor
ne yaptın nerelerdesin kuzu

ooff angel yaaa kafayı yicem 2 gün önce hamile oldugumu ögrendim bu gün degerim yükselmemiş aynıymış yani düşecek adet olunca gidecek onunla ben ne günah işledim yaaaaa

eylülcüm bi sakin ol canım
dur bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez
Rabbim hayırlısını versin canım
belki bebeğin tutunacak sana
nerden biliyorsun da karalar bağlıyorsun
biraz metanet
sen birkaç gün bekle cumaya tekrarlat şu kan testini
inşallah yükselecek canım

doktoruma mail attım bakalım ne cevap vercek offf İnşallahhh ama ümidim kalmadı

Canım bi sakin ol; o kırmızılar gelene kadar ümit kesmek yok. uğraşma şu kan testleriylede. Boşver, sen sabret bikaç gün daha. Doktora gösterdinmi tekrardan ne dedi?

eylul ayaklarını dik havaya yat..bugunlerde cok hareket etme..tutunsun bebıs

Canım bi sakin ol; o kırmızılar gelene kadar ümit kesmek yok. uğraşma şu kan testleriylede. Boşver, sen sabret bikaç gün daha. Doktora gösterdinmi tekrardan ne dedi?
canım bana zaten doktor dedi pazartesi günü gittiğimde 2 gün sonra kan testi yaptır dedi. ben o dedi die yaptırdım... ama deger aynı mail attım şimdi doktora ... test yaptırdıgım hastanede adetle atılır dedi. eger sağlıklı olsa 2 katına çıkarmışşş deger.

günaydın kızlar serayın bebeği kaç aylık bak uyutmuyomuş benimki dün gece pek oynamadı bişimi oldu acaba bişiler yedim gidim şöle koltuğa oturıyımda bi dinliyim bakim ((((((

Canım allah korusun öyle şeyler getirme aklına. Hem sen benden 2 hafta öndesin bebeklerin yeri daraldıkça içeride rahat hareket edemiyorlarmış. Ben bugün 29+4 teyim daha. Bi de benim velet biraz fazla hareketli. Eltim yeni doğum yaptı benim büyüdükçe yer daralıyor çok rahat hareket edemiyorlar diyor hep. Sen az da olsa kıpırtılarını hissediyorsan sorun yoktur. Kendini strese sokma

kız angel nerelerdesin sen! derdim den unuttum seni kusura bakma...

kaç aydır yoksun en son annenler ve kaynanan sana geliyordu sonra sende yok oldun.... anlat neler yaptınnn

Yüreğini ferah tut sen. Herşey Allahtan biliyorsunki. Eğer içecek suyu varsa o bebiş tutunur hiç kafanı yorma. Sakin ol. Ben hiç kan testi yaptırmadım bak idrarda çıkınca. Nekadar yükseldi bilmiyorum hiç. Bekle bi kaç gün daha, Rabbim hayırlısını versin. Sonuç itibariyle hamile kalabildin, sıkıntı yok.

Şunuda bil, hepimiz çok iyi anlıyoruz seni, ama yat dinlen, üzme kendini sakın. Dua edicez bol bol. Rabbim hayırlısını versin

canım inşallah değer yükselir hayırlısıyla...
ama şöyle düşün eğer bebek sağlıksızsa vücut atıyor..ve eğer bunu karnında büyüdükten sonra yapsa inan çok daha kötü bir durum..birşeyleri erken farketmek daha iyi..ama yinede rabbimin herşeye gücü yeter,sağlıklı sıhhatli olur ve değerin yükselir inşallah...

kız angel nerelerdesin sen! derdim den unuttum seni kusura bakma...

kaç aydır yoksun en son annenler ve kaynanan sana geliyordu sonra sende yok oldun.... anlat neler yaptınnn
ay evet angel hanııııııııııııımmmmm!!!!!
neredesin sen..en son kaynanan sana geliyodu annenle...bu kadar zaman ses çıkmayınca angel boğazını sıktı kadının dedim...ama yaşıyomuş

Üzme kendini demek herşey hazır artık bebiş için. Bu ay olmadı öbür ay. Kadınlar farkında olmadan böyle defalarca hamile kalırlarmış ama bebek tutunamazsa adetle atılırmış. Demek sağlıklı bir gebelik olmayacakmış. Ben ilk bebeğimi 8 haftalık kaybettim ve kürtaj oldum inan o çok daha zor. Allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin canım herkese. Üzülme yıpratma kendini

evet yaa benımkıde öyle..gecen hafta hareketlerını asırı hıssedıyorken..bu hafta daha durgun bebısım..
uzun sure mı uyukluyor..yoksa benımkınınde mı yerı daraldı anlamıyorum..
bu hafta hep yasıyormu acaba dıye onu dınler haldeyım:S halbukı kıpır kıpırdı benım kızım(
neyse bıse yıyınce hareket edıyor en azından kısa surede olsa..
bende nıye boyle oldu dıye ona kafayı takmak uzereydım

öle canım hersey Allahtann insan duyunca üzülüyor... varya içime doğdu kan vermeye giderken huysuzdummm dedim yükselirse mucize yükselmedi allahtan hazırlıklıydım kendimi kötüye hazırladım ama yine çok mutsuzummmmm
Eylül canım kırmızıları görmeden umudunu kesme lütfen. Biraz daha bekle bakalım. Doktora gösterdin mi sonucu ne dedi?
kırmızılarda geliyor gibi yavaştan idarım adet olacagımda koyulaşır ve ateşimde baya düşmüş doktora mail attım o durma göre irtibatta olalım demişti. sanırım şimdi yemekte cevap yazar

evet işte aynı benim durumum daha önceki haftalar nasıldı nazarmı değdirdim acaba çocuğma diyorum resmen oynamasıyla gıdıklıyodu beni bazen yemin ederim korkuyodum hiperaktifmi olucak bu çocuk böle oynama olurmu diyodum ama şimdi dediğin gibi bişiler yedikçe oynuyo allahım hayırlsıyla sağlık bi doğursak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…