çıldırcam yaaa 2 günde katlanmazsa gelişmiyormuş adetle atılıyormuşdoktormu dedi adet olucan çocukta gidicek die hey allam ya yapma lütfen aaa
lllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnefsane geri döndü huahuaau
ooff angel yaaa kafayı yicem 2 gün önce hamile oldugumu ögrendim bu gün degerim yükselmemiş aynıymış yani düşecekadet olunca gidecek onunla ben ne günah işledim yaaaaa
hoşgeldin angel
herkes seni merak ediyor
ne yaptın nerelerdesin kuzu
eylülcüm bi sakin ol canım
dur bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez
Rabbim hayırlısını versin canım
belki bebeğin tutunacak sana
nerden biliyorsun da karalar bağlıyorsun
biraz metanet
sen birkaç gün bekle cumaya tekrarlat şu kan testini
inşallah yükselecek canım
pazartesi 26.55 ti şimdi 26.64 olmuş ... bir çocuga sahip çıkamadım yaaaonca ay bekle sonra sevin sonra üzüllll oooooooofffffffffff
lllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnefsane geri döndü huahuaau
canım bana zaten doktor dedi pazartesi günü gittiğimde 2 gün sonra kan testi yaptır dedi. ben o dedi die yaptırdım... ama deger aynıCanım bi sakin ol; o kırmızılar gelene kadar ümit kesmek yok. uğraşma şu kan testleriylede. Boşver, sen sabret bikaç gün daha. Doktora gösterdinmi tekrardan ne dedi?
eylul ayaklarını dik havaya yat..bugunlerde cok hareket etme..tutunsun bebıs
günaydın kızlar serayın bebeği kaç aylık bak uyutmuyomuş benimki dün gece pek oynamadı bişimi oldu acaba bişiler yedim gidim şöle koltuğa oturıyımda bi dinliyim bakim((((((
canım bana zaten doktor dedi pazartesi günü gittiğimde 2 gün sonra kan testi yaptır dedi. ben o dedi die yaptırdım... ama deger aynımail attım şimdi doktora ... test yaptırdıgım hastanede adetle atılır dedi. eger sağlıklı olsa 2 katına çıkarmışşş deger.
ağlamaktan ölüyorummm helak oldum yaaa degerim yükselmemiş aynıooff Allahım ölmek istiyorummmmmmmmmmm
canım inşallah değer yükselir hayırlısıyla...canım bana zaten doktor dedi pazartesi günü gittiğimde 2 gün sonra kan testi yaptır dedi. ben o dedi die yaptırdım... ama deger aynımail attım şimdi doktora ... test yaptırdıgım hastanede adetle atılır dedi. eger sağlıklı olsa 2 katına çıkarmışşş deger.
ay evet angel hanııııııııııııımmmmm!!!!!kız angel nerelerdesin sen! derdim den unuttum senikusura bakma...
kaç aydır yoksun en son annenler ve kaynanan sana geliyordu sonra sende yok oldun.... anlat neler yaptınnn
canım bana zaten doktor dedi pazartesi günü gittiğimde 2 gün sonra kan testi yaptır dedi. ben o dedi die yaptırdım... ama deger aynımail attım şimdi doktora ... test yaptırdıgım hastanede adetle atılır dedi. eger sağlıklı olsa 2 katına çıkarmışşş deger.
Canım allah korusun öyle şeyler getirme aklına. Hem sen benden 2 hafta öndesin bebeklerin yeri daraldıkça içeride rahat hareket edemiyorlarmış. Ben bugün 29+4 teyim daha. Bi de benim velet biraz fazla hareketli. Eltim yeni doğum yaptı benim büyüdükçe yer daralıyor çok rahat hareket edemiyorlar diyor hep. Sen az da olsa kıpırtılarını hissediyorsan sorun yoktur. Kendini strese sokma
canım inşallah değer yükselir hayırlısıyla...
ama şöyle düşün eğer bebek sağlıksızsa vücut atıyor..ve eğer bunu karnında büyüdükten sonra yapsa inan çok daha kötü bir durum..birşeyleri erken farketmek daha iyi..ama yinede rabbimin herşeye gücü yeter,sağlıklı sıhhatli olur ve değerin yükselir inşallah...
kırmızılarda geliyor gibi yavaştan idarım adet olacagımda koyulaşır ve ateşimde baya düşmüşEylül canım kırmızıları görmeden umudunu kesme lütfen. Biraz daha bekle bakalım. Doktora gösterdin mi sonucu ne dedi?
evet işte aynı benim durumum daha önceki haftalar nasıldı nazarmı değdirdim acaba çocuğma diyorum resmen oynamasıyla gıdıklıyodu beni bazen yemin ederim korkuyodum hiperaktifmi olucak bu çocuk böle oynama olurmu diyodum ama şimdi dediğin gibi bişiler yedikçe oynuyo allahım hayırlsıyla sağlık bi doğursakevet yaa benımkıde öyle..gecen hafta hareketlerını asırı hıssedıyorken..bu hafta daha durgun bebısım..
uzun sure mı uyukluyor..yoksa benımkınınde mı yerı daraldı anlamıyorum..
bu hafta hep yasıyormu acaba dıye onu dınler haldeyım:S halbukı kıpır kıpırdı benım kızım(
neyse bıse yıyınce hareket edıyor en azından kısa surede olsa..
bende nıye boyle oldu dıye ona kafayı takmak uzereydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?