Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Gece 2 de yattım 7 de kalktım ah bu velet hiç uyutmuyor beni. şimdi de uyku bastı gidip biraz daha yatayım bari.

eylül den hayırlı haberler bekliyoruz hadi bakalım :)

ya ne bılım sankı kalkıp wc ye gıdınce kırmızıları gorecem gıbı bı anlamsız sızı gıbı bıse sag yumurtam oluyodu bu ay degısıklık olsu soldakı cosdu ,,gercı ondada kıst var acep buyudumu kı,,,uff keske gıdeydım doktora,,,,

yazık ya sanada ,,daha ılerledıgınde hıc uyutmaz senı artık

Bize okadar kızarken senin yaptığın işmi şimdi canım ya? Neyse neyse sen bu ay mutlaka git doktora. Erkende olsan geç de olsan. Ben bi sorun olduğunu sanmıyorum ama eğer varsada bian önce tedavi edilir. Öyle düşün. Belki bu erken adetlerinden sebep yumurtayı yakalayamadan gidiyor. Ne kadar çok beklersen okadar sıkıntı, hem kafan rahatlar. Kötü bişi yok, sonuçta 2 kere hamile kalabildin, sadece dönemlik çözülmesi gereken bir sorun.

günaydııınnnnn kıslaaaaaar
uuuuuf çok uykum var

Günaydın canım; bende dün çok kötüydün, işten geç çıktım, eve gider gitmez yattım. Sora eşim bişiler hazırlamış zorla kaldırdı, yemeye çalıştım ama sonuç hüsran oldu. Sora yine yattım ve kalkmadım bidaha. ama hala uykum var. Karnım aç ama midem bulanıyor bişi yiyemiyorum

hayırlı haberlerle gelir inş....

yağmur sende var mı bişiler canım gelen giden yoktur inş.
eylül test yaptırmaya mı gitti inşallah güzel haberlerle gelir

yok sagocum şimdilik gelen giden bu gidişle hiç gelmeyecek sanırım kurudum ben
günaydın cnm al bendende o kadar gözüm açık ama içim uyuyo
aynen kusum şu an uyuyom sanki hergün 5 dk daha 5 dk daha derken işe geç kalıom.. hiiiç yataktan çıkasım gelmiyo yaa

ya haklısın bılıom bıdı bıdı edıom sıze ama kendıme gelınce tırsaklasıom :18:
ya soz gıtcem bu cıdden gıtcem,
ya bıde nıe gıtmedım bılıon mu ( hemen bahane bulum )
sımdık adetım bıtelı 10 gun olduydu hanı normalde adetın pesıne gıdıon ya,,
ehh adetım bıttıgınde esımın yengesı veafat ettıydı fırsat olmadı ,
bu kadar bahane yeter mı yoksa accıkdaha bulum mı
yok esımde dedı bak hadı tmm dedı bu ay adetının ortasına geldık dedı
ama adet oldugunda dedı mutlaka gıtcez dedı bende tmm dedım

kıyamam canım yaa inşallah kolay atlatırsın mide bulantılarını ve sağ salim alırsın meleğini kucağına.. kendini çok zorlama ama yemeye çalış sen yinede kusum

Tamam hadi bahanen yeterli, kocanda yeterli baskıyı kurmuş. Adet olunca doğru doktora. Dediğim gibi sıkıntı olacak bişi olduunu sanmıyorum ben ama içinin rahatlaması için doktoru bi görmen lazım

kıyamam canım yaa inşallah kolay atlatırsın mide bulantılarını ve sağ salim alırsın meleğini kucağına.. kendini çok zorlama ama yemeye çalış sen yinede kusum

Ya aslında Allaha şükür aşırı derecede bulantım yok. Ama akşam biraz zorladım yemek için sanırım ondan oldu. Birde işyerinde olunca yiyecek bişi bulamıyorum. Annem taşındı evi biraz uzak kaldı öğlenleride gidemiyorum. Yoksa saolsun ona gidince bişiler yiyordum. Artık buhafta böyle geçsinde haftaya uzak olsada 2-3 gün gidicem yani. Yoksa aç kalıcam, aç kaldıkça midem bulanacak, bulandıkça bişi yiyemicem. Kısır döngü yani...

cubuk kraker,
cevız badem kuru uzum fındık leblebı bunlar mıdenın oz suyunu alır asıdını duzenler
yemek yıyemıosan bıle bunlardan tuketmeye calıs gun ıcersınde ne bılım uc bes tane fındık ye yarm saat sonra bı ıkı tane kuru uzum ye bu sekılde mıgdegı az ama sık sık mesgul ettırırsen bulantının cogunu farketmessın,,ac kaldıkca bulantın artar,,
bı cay bardagı cerezı gun ıcersınde bıtırcek gıbı dusun,,
peynır domates salata zeytın yumurta marul bunlar eksıtır mıgdenı

içimde kraker ağacı çıkacak zaten ama dediğin gibi kesiyor bulantımı kraker. ama diğerlerinide yemem lazım diye düşünüyorum. Dün akşam zaten peynir ve domates yedim ondan kustum ozaman ben. Zaten bulanıyordu üstüne asidi de arttırınca farz oldu çıkması ceviz varda pek yiyemiyorum onuda sanki. ya aldığımız ceviz güzel değil yada ben önyargılıyım.

Saol canım verdiğin bilgiler için

dometes zaten hıc yememılısın hormonlu artık sebzesınde sebze meyva tuket,,,
peynır yemek ıstıosan lor peynırde yıyyebılırsın o eksıkme yapmaz ,,,
kabugu kırılmamıs cevız fındık al,,sen kır o an ye ,,
cevızın kotusu olmaz en fazla kalın kabukludur o da cevızın cınsıyle alakalı ama tuket ıhmal etme:))

günaydın kızlar serayın bebeği kaç aylık bak uyutmuyomuş benimki dün gece pek oynamadı bişimi oldu acaba bişiler yedim gidim şöle koltuğa oturıyımda bi dinliyim bakim ((((((

günaydın kızlar serayın bebeği kaç aylık bak uyutmuyomuş benimki dün gece pek oynamadı bişimi oldu acaba bişiler yedim gidim şöle koltuğa oturıyımda bi dinliyim bakim ((((((

Günaydın canım; bence biraz fazla takıyorsun sanki sen. Sonuçta doktoruna gidiyorsun, zamanında kontrollerini yaptırdın, Allahın izniyle büyüyor orda. Doğuma da az kaldı bak. Kucağına alacaksın sağlıklı bi şekilde inşallah. Belki sen çalışıyorsun ya, Allahın bi lütfu seninki normal bi hareket düzeyinde, ve geceleri uyuyor. Seray evde, gece uyutmasa da gündüz uyuyabilir. Bence kötü düşünüp fesada yorma. Yüreğini ferah tut sakin bi çocuğun var
yapmur test alsana yaptınmı ben kaçırıyorum hep yazışmaları ya

yağmur geçen hafta kan testi yaptırmıştı, onda 1.1 gibi bişi çıktı. Hala adet olmadı cumayı falan bekliyor hani geç döllenme falansa idrarda anca çıkar diye. Benimde öle oldu, adetten bi gün önce kan tahlili yaptırdım 2.49 çıktı 1 hafta sabrettim adet olmayınca idrar testi yaptım ozaman çift çizgiyi gördüm yağmurda da inşallah öle olucak

fesada yorma ne demek aşkolsun fesatmıyım ben üzülüyorum işte öle olunca oynamayınca ((((((

hayirli sabahlarrrr canlarrrrr
eylul tahlile gitmis eyii...
yagmurda kirmizilar yok hayirlisi....
miypi mide bulantilarinda allah yardim etsin...
dimeh yine evhamli hala evhamli ....doktora git kontrolun ne zaman bacimmm???
seray bebegi uyutmuyo masalllah
su misali kirmizilri bekliyor cooook beklersin
ben dun sanki kirmizi sancisi cektim sonradan aklima geldi meksika biberi yemistim o yapti ole yatana kadar spor yapip tepindim odun efendide basimin etini yedi yapma etme belki bebek vardir diye duuyan kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…