günaydııınnnnn kıslaaaaaar
uuuuuf çok uykum var
canım inşallah bebiş geliyordur. bende hamile kaldığımda kasıklarım acaip ağrıyordu. ben 2 kez hamile kaldığım için 2.de anladım hamile kaldığımı bata 1 hafta kala test yapmıştım hatta çıkmıştı
Gece 2 de yattım 7 de kalktım ah bu velet hiç uyutmuyor beni. şimdi de uyku bastı gidip biraz daha yatayım bari.
eylül den hayırlı haberler bekliyoruz hadi bakalım :)
sey sey sey yok kacırmadın
ya korktum gıdemedım
belkı kotu bıse duymakdan
belkı hazır olmadıgımdan
bılmıorum gıdemedım kocamda dedı bu ayda bekleyelım ama dedı adet olursan gıdecez dedı
bende soz dedım
günaydııınnnnn kıslaaaaaar
uuuuuf çok uykum var
eylül test yaptırmaya mı gitti inşallah güzel haberlerle gelirhayırlı haberlerle gelir inş....
yağmur sende var mı bişiler canım gelen giden yoktur inş.
aynen kusum şu an uyuyom sankigünaydın cnm al bendende o kadar gözüm açık ama içim uyuyo
Bize okadar kızarken senin yaptığın işmi şimdi canım ya? Neyse neyse sen bu ay mutlaka git doktora. Erkende olsan geç de olsan. Ben bi sorun olduğunu sanmıyorum ama eğer varsada bian önce tedavi edilir. Öyle düşün. Belki bu erken adetlerinden sebep yumurtayı yakalayamadan gidiyor. Ne kadar çok beklersen okadar sıkıntı, hem kafan rahatlar. Kötü bişi yok, sonuçta 2 kere hamile kalabildin, sadece dönemlik çözülmesi gereken bir sorun.
kıyamam canım yaaGünaydın canım; bende dün çok kötüydün, işten geç çıktım, eve gider gitmez yattım. Sora eşim bişiler hazırlamış zorla kaldırdı, yemeye çalıştım ama sonuç hüsran oldu. Sora yine yattım ve kalkmadım bidaha. ama hala uykum var. Karnım aç ama midem bulanıyor bişi yiyemiyorum
kıyamam canım yaainşallah kolay atlatırsın mide bulantılarını ve sağ salim alırsın meleğini kucağına.. kendini çok zorlama ama yemeye çalış sen yinede kusum
ya haklısın bılıom bıdı bıdı edıom sıze ama kendıme gelınce tırsaklasıom :18:
ya soz gıtcem bu cıdden gıtcem,
ya bıde nıe gıtmedım bılıon mu ( hemen bahane bulum )
sımdık adetım bıtelı 10 gun olduydu hanı normalde adetın pesıne gıdıon ya,,
ehh adetım bıttıgınde esımın yengesı veafat ettıydı fırsat olmadı ,
bu kadar bahane yeter mı yoksa accıkdaha bulum mı
yok esımde dedı bak hadı tmm dedı bu ay adetının ortasına geldık dedı
ama adet oldugunda dedı mutlaka gıtcez dedı bende tmm dedım
kıyamam canım yaainşallah kolay atlatırsın mide bulantılarını ve sağ salim alırsın meleğini kucağına.. kendini çok zorlama ama yemeye çalış sen yinede kusum
Günaydın canım; bende dün çok kötüydün, işten geç çıktım, eve gider gitmez yattım. Sora eşim bişiler hazırlamış zorla kaldırdı, yemeye çalıştım ama sonuç hüsran oldu. Sora yine yattım ve kalkmadım bidaha. ama hala uykum var. Karnım aç ama midem bulanıyor bişi yiyemiyorum
cubuk kraker,
cevız badem kuru uzum fındık leblebı bunlar mıdenın oz suyunu alır asıdını duzenler
yemek yıyemıosan bıle bunlardan tuketmeye calıs gun ıcersınde ne bılım uc bes tane fındık ye yarm saat sonra bı ıkı tane kuru uzum ye bu sekılde mıgdegı az ama sık sık mesgul ettırırsen bulantının cogunu farketmessın,,ac kaldıkca bulantın artar,,
bı cay bardagı cerezı gun ıcersınde bıtırcek gıbı dusun,,
peynır domates salata zeytın yumurta marul bunlar eksıtır mıgdenı
yok canım gelmedi daha dün sanki gelecek gibi kasık ağrım vardı bugün sadece şişkinlik var psikolojik sanırım düşündükçe gecikiyorvar mı sende gelen gıden
benımkı gelcek gıbı duruo
içimde kraker ağacı çıkacak zatenama dediğin gibi kesiyor bulantımı kraker. ama diğerlerinide yemem lazım diye düşünüyorum. Dün akşam zaten peynir ve domates yedim ondan kustum ozaman ben. Zaten bulanıyordu üstüne asidi de arttırınca farz oldu çıkması ceviz varda pek yiyemiyorum onuda sanki. ya aldığımız ceviz güzel değil yada ben önyargılıyım.
Saol canım verdiğin bilgiler için
yok canım gelmedi daha dün sanki gelecek gibi kasık ağrım vardı bugün sadece şişkinlik var psikolojik sanırım düşündükçe gecikiyor
günaydın kızlar serayın bebeği kaç aylık bak uyutmuyomuş benimki dün gece pek oynamadı bişimi oldu acaba bişiler yedim gidim şöle koltuğa oturıyımda bi dinliyim bakim((((((
yapmur test alsana yaptınmı ben kaçırıyorum hep yazışmaları ya
Günaydın canım; bence biraz fazla takıyorsun sanki sen. Sonuçta doktoruna gidiyorsun, zamanında kontrollerini yaptırdın, Allahın izniyle büyüyor orda. Doğuma da az kaldı bak. Kucağına alacaksın sağlıklı bi şekilde inşallah. Belki sen çalışıyorsun ya, Allahın bi lütfu seninki normal bi hareket düzeyinde, ve geceleri uyuyor. Seray evde, gece uyutmasa da gündüz uyuyabilir. Bence kötü düşünüp fesada yorma. Yüreğini ferah tut sakin bi çocuğun var
yağmur geçen hafta kan testi yaptırmıştı, onda 1.1 gibi bişi çıktı. Hala adet olmadı cumayı falan bekliyor hani geç döllenme falansa idrarda anca çıkar diye. Benimde öle oldu, adetten bi gün önce kan tahlili yaptırdım 2.49 çıktı 1 hafta sabrettim adet olmayınca idrar testi yaptım ozaman çift çizgiyi gördümyağmurda da inşallah öle olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?