Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

sende iyi ki varsın eylülcüüüm inşallah allahın izniyle biz de kavuşacağız meleklerimize merak etme.. rabbim tez zamanda dualarımızı görür inşallah
evet canım İnşallah kavuşcaz Allah'ın izniyle...
ayy nasıl değişik bir duyguymuş Allah kimseye böle kötüsünü yaşatmasın
herseyin hayırlısııııı

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnlar hepinize bu arada hayırlı ve güzel haberler varmı pek bakamadım geçmişe eylülüm sen naptın gittinmi yarınmı gitcen doktora

adetin 5. günü sabah akşam içmeye başlıorum 5 gün işte

ama ilk seferde günde birdi....sonra yumurtaya baktı irileşince çatlatma iğnesi..ovitrelle..okadar

bide yumurta çatlayınca 1.5 gün yaşıyormuş...o günü kaçırınca 28 gün zevkine napıosanız yapıomuşuz
anladım canım saolasın genelde hep yumurtaya bakıp çatlama iğnesi vuruluyo herkes galiba ama benim doktorum iğne falan demedi. neyse bu ay dediği gibi kullanayım gelecek ay olmassa başka doktora giderim
evet canım İnşallah kavuşcaz Allah'ın izniyle...
ayy nasıl değişik bir duyguymuş Allah kimseye böle kötüsünü yaşatmasın
herseyin hayırlısııııı
amiin canım amiiin

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnlar hepinize bu arada hayırlı ve güzel haberler varmı pek bakamadım geçmişe eylülüm sen naptın gittinmi yarınmı gitcen doktora
gittim canım gittim sonuç hüsran deger aynı kalmış. büyük ihtimalle düşük olcak canım adetle atcam

gittim canım gittim sonuç hüsran deger aynı kalmış. büyük ihtimalle düşük olcak canım adetle atcam

hadi yaaa ya bide normalde ben ilk kez hiisettimm bişe ne bilim kolay kolayda demem bana hamişsin geliyo diyo o belirtiler tanıdıkk geldiki o kadar bana hayırlısı olsunn meleğimmmm herşeyin hayırlısı meleğimin meleği bekletme meleğimizi ve meleklerimin melekleri konun bakım m analarınıza

madur bir yaşam içerisindeyim yoncamel...kaynanam delirdi... şikayetlerinde seviye atladı artık hıçkırarak ağlayıp şikayet ediyor...

afedersinn bitanem tutamıcamm kendimi ohaaaaaaaaaaa çüşşşşşşşşşşşş diyorum artık ee artık kendini dinletemiyor diyee son çare buan başvurmuş cazgırlığa inşallah bundada kimse dikkate almaz onuda susmasını öğrenir

karnımda feci agrımaya başladııı benim... bari adet olimde başlım artık ekşınaaa:))

neden kızkardeşleri geldiğinde 2 kere gidip önlerine çay vermemişim...neden zemzem suyunu yarım sürahi deilde tam sürahi vermemişim...neden onu kahveye çağırmışımda kendim gitmemişim...mevzuya gel vatandaşş geelllll.....buna bürrrrrrrrrşşştt desende kar etmez...

bana şu akıntı işini demediniz...illa gidip erken işeme testimi alayım hatunlar...illa para harcatçaksınız bana
kuzum bekleee bekleeeeeeeee benim bu ay akıntım oldu hamile çıktım ama deger düşük çıktı 29.55 sonra 26.64e düştüüüü ooff bacım offffffff bekle günün geçsinn teste para verme. varsa zaten vardır. sonra benim gibi 2 gün sevin 2 gün üzül olmasın vallahi bak sabırrr başka bişey çare değillll... adetin 4-5 gün geçsin kesin cevap verir ozamannnnnn...
ben pazartesi günü davul çalcaktım hamile oldugumu öğrendiğimde adet günümde pazartesi. bugün salı mezar olsa gömün beni derimmmmmm o derece üzüntülüyümm....

oha ya yapma okadarda...kendi canın daha önemli..bak bana artık gevşekliğe vurdum göğsüme bastırınca acıyo...akıntım var...sabah ev bi koktu bana abboowww...dedim kocama galiba gelio bizim eşoleşek

birde 1 haftadır eşimi istemiom hani direkt uyusam ilişmese diorum..gerçi ilişmio hdusahdusada ama bendede tık yok ....bu bir çelişkimidir

tövbeeeee sen kocanla ilişkine bak kuzumm ve inşallah en kısa zamanda Rabbim ıslah etsin şu senin kayınvalide ile pederi aminnnnnnnnnnn valla keşke yanyana olsaydık lafları sokar dururdumm ben nası olsa senin arkadaın olarak konuşurdum bişede diyemezlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…