Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

yahu benım kaşlarım nıye hıc cıkmıyor..
almaya kıl bulamıyorum
kaş alasım var ama benııııımmm

bu arada dun ptt'ye gıttım mılupanın kargosunu almaya..
aynen kuzenımın dedıgı gıbı bebegımı beklerken paketını göndermısler..
içinde bı kıtapcık var hamılelık ve bebek bakımıyla ılgılı bılgıler..
%30 indirim kuponları (bebek bezlerı,pısık kremlerı gıbı seyler ıcın)..bı tane emzıren anneler ıcın cay..
bıde tam acıp bakmadım ama sanırım bebek poposunu sılmek ıcın poposil gıbı bıse vardı..

miyopm yazdımda sen yoktun sanırım...bulantıya kekik iyi geliyomu..1 yada 2tatlı kaşığıydı sanırım kekiği ağzına alıp bir bardak suyla içiceksin..geçiriyomuş..ibrahm saraçoğlu dedi...

Canım onlar bana hiç iyi gelmiyor gerçi kekiğin suyuydu daha beter eden. Birde nane limonu hiç içemem ben. İçimi boşaltıyor onlar Aslında aşırı bulantım yok, kraker yiyince geçiyor ama onun dışındada bişiler yemek istiyorum ama olmuyor. Öğlende kek yedim, birazda ekmek yedim geldim. Midem kazınıyor ama yiyecek bişi bulamıyorum. Aklıma gelenleride yapacak adam yok

canin kil almak m aserdi canim illa kil alcam diyosan baska yerlerden al kas sart degilki

ahahhahhaha yaa ben cımbızla almak ıstıyorum amaaaa..
baska yerlere hıc bulasamıyorum cunku göbegımden göremıyorum
bak kıl bulamadım almaya,gıttım sıkıntıdan sivilcelerımı sıktım

dımehın mercımek köftesı asermesı geldı aklıma
yoksa benımde canım mı cektı sımdı neeeeeeee

evım sahane tam benlık bugun..
guzel evımın kötu mutfagıııııııı..
bende yerlesmeden oyleee beklıyorum..cunku hıcbıseyım sıgmıyor dolaplara..
yaptırmak ıstıyoruz ev sahıbı kıradan düşmüyor..
kaldım öyleeeeee

:) nie kirada düşmezler onu anlamış degilimm :))

selam kızalr ne var ne yok bakalım

eylülüm kızz hamilemisin durumlar ne anlatın az bana yaws
aslm canım hoşgeldinnnnn

2 gün önce hamileydim bugün düşük olacak sanırım kan degerim düşmüş yükselmemiş

kısmetttt?

sen nerelerdesin az gelmedin hamile kaldım düşürdümm hahha :) bir çocuga sahip çıkamadım

selam kızalr ne var ne yok bakalım

eylülüm kızz hamilemisin durumlar ne anlatın az bana yaws
aslm canım hoşgeldinnnnn

2 gün önce hamileydim bugün düşük olacak sanırım kan degerim düşmüş yükselmemiş

kısmetttt?

sen nerelerdesin az gelmedin hamile kaldım düşürdümm hahha :) bir çocuga sahip çıkamadım

:) nie kirada düşmezler onu anlamış degilimm :))

evın merdıvenlerının korkulugu yoktu onu yaptırdık..
balkona seramık dösetcez..bıde mutfak sorunlu..
ama hıcbırını kıradan dusurmuyor..gercı ev sahıbımız kım onu bıle bılmıyoruz..
ısvıcrede yasıyormus..bız aracıyla muhattabız..
sankı kendı evımıze yapıyoz..yapıosak sana yapcaz be adam
ankastrem yerlesmedı..cunku koymaya yer yok..alt fırını yerde duruyor..davlumbazı bı odada:S
bulasık makınesı koymaya yer yapmamıslar oda ortalıkta..ustunede ankastrenın ocagını koyduk ne alakaysa:S
buz dolabı koymaya yer yok..oda muslugun karsısında ayakta dıkılıyor..herkes bı gidici yaniii
dusun yemek yedıgımız tabakların boyu dolaplara sıgmadı..hepsı bı kösede beklıyor..:S
gıcık oluyorum orayı gördukce:S

yaa annem bana süt alırken marketten yanlıslıkla cocuklar ıcın olan devam sütlerınden almıs..
bende olsun farketmez dedım içtim..yahu nerden ıctım bayıldım bayıldım..
aynı bebek maması gıbı tadı var sütün..içinde demır +10 vıtamın varmıs..
kesın kılo aldıran bı suttur bu..kocamda sevdım dıye gıtmıs bı yıgın almıs..
aaay gelde ıcme sımdı

yaa hemen ümitsizlige kapılma canım Rabbim inşallah size bagışlarda tutunur annesine..olumlu düşün cnm ..
kızz o kadar cabaladık niye sahip cıkmadın bebene bak şimdi

yaa bende sorma bi fenalardayım ..evi satılıga cıkardık sonra baska bi ev kiraldık kartaldan..içini yptıracaız kiradan düşecek..biraz bi kac sene otururuz diyoruz sonrada ev alır geceriz evimize ...
cok yogun günler yasadım anlayacagın...yaa birde bebek olayını kesinleştirdik.artık önümü görebildigim için o kadar kafama takmıyorum ..yaza kadar olmazsa tüp bebek yaptıracagım umutta..
böyle işte cnm cok karısıgım inşallah orası ugurlu gelirde bebişim orda gelir

Abowww desene mutfak Allaha emanet hahahhahahha :))) kız güldürdün beni allahta seni güldürsün :)

ayy ev sahibiniz tam uyuz desene ısrar edin de yaptırın diyin sıgamadık :)

siz orayı yaptırıp parasını verseniz geri söküp götüremicenizde... ne mal herifmiş ya!

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun yeni eviniz inşallah ugurlu gelir.... rabbim tez zamanda hayırlı haberler verir inşallahhhhhh

ben bişey yapmadım ki hamile oldugumu ögrendiğimde şüpheliydi zaten ama geri gitti adet olcam sanırım lekelendim ... kısmet bakalım rahim bebek için hazırlıyormuş kendini bakalım kısmetttt

kızlar ben sadece rahim filmi çektirmemiştim. diğer hersey normal di ya bizde... şimdi ben hamile kaldım ama tutunamadı yavrum benim tüpler açık yani dimi yani öledir ki hamile kalabildim dimi???

kız sen bana yakınmışsın :):)
birbirine en yakın biziz herhalde pendikteyim bende :) hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…