yahu benım kaşlarım nıye hıc cıkmıyor..
almaya kıl bulamıyorum
kaş alasım var ama benııııımmm
miyopm yazdımda sen yoktun sanırım...bulantıya kekik iyi geliyomu..1 yada 2tatlı kaşığıydı sanırım kekiği ağzına alıp bir bardak suyla içiceksin..geçiriyomuş..ibrahm saraçoğlu dedi...
canin kil almak m aserdi canim illa kil alcam diyosan baska yerlerden alkas sart degilki
Canım onlar bana hiç iyi gelmiyor gerçi kekiğin suyuydu daha beter eden. Birde nane limonu hiç içemem ben. İçimi boşaltıyor onlarAslında aşırı bulantım yok, kraker yiyince geçiyor ama onun dışındada bişiler yemek istiyorum ama olmuyor. Öğlende kek yedim, birazda ekmek yedim geldim. Midem kazınıyor ama yiyecek bişi bulamıyorum. Aklıma gelenleride yapacak adam yok
:) nie kirada düşmezler onu anlamış degilimm :))evım sahane tam benlık bugun..
guzel evımın kötu mutfagıııııııı..
bende yerlesmeden oyleee beklıyorum..cunku hıcbıseyım sıgmıyor dolaplara..
yaptırmak ıstıyoruz ev sahıbı kıradan düşmüyor..
kaldım öyleeeeee
aslm canım hoşgeldinnnnnselam kızalr ne var ne yok bakalım
eylülüm kızz hamilemisin durumlar ne anlatın az bana yaws
aslm canım hoşgeldinnnnnselam kızalr ne var ne yok bakalım
eylülüm kızz hamilemisin durumlar ne anlatın az bana yaws
:) nie kirada düşmezler onu anlamış degilimm :))
aslm canım hoşgeldinnnnn
2 gün önce hamileydim bugün düşük olacak sanırım kan degerim düşmüş yükselmemiş
kısmetttt?
sen nerelerdesin az gelmedin hamile kaldım düşürdümm hahha :) bir çocuga sahip çıkamadım
evın merdıvenlerının korkulugu yoktu onu yaptırdık..
balkona seramık dösetcez..bıde mutfak sorunlu..
ama hıcbırını kıradan dusurmuyor..gercı ev sahıbımız kım onu bıle bılmıyoruz..
ısvıcrede yasıyormus..bız aracıyla muhattabız..
sankı kendı evımıze yapıyoz..yapıosak sana yapcaz be adam
ankastrem yerlesmedı..cunku koymaya yer yok..alt fırını yerde duruyor..davlumbazı bı odada:S
bulasık makınesı koymaya yer yapmamıslar oda ortalıkta..ustunede ankastrenın ocagını koyduk ne alakaysa:S
buz dolabı koymaya yer yok..oda muslugun karsısında ayakta dıkılıyor..herkes bı gidici yaniii
dusun yemek yedıgımız tabakların boyu dolaplara sıgmadı..hepsı bı kösede beklıyor..:S
gıcık oluyorum orayı gördukce:S
canım hayırlı olsun yeni eviniz inşallah ugurlu gelir.... rabbim tez zamanda hayırlı haberler verir inşallahhhhhhyaa hemen ümitsizlige kapılma canım Rabbim inşallah size bagışlarda tutunur annesine..olumlu düşün cnm ..
kızz o kadar cabaladık niye sahip cıkmadın bebene bak şimdi
yaa bende sorma bi fenalardayım ..evi satılıga cıkardık sonra baska bi ev kiraldık kartaldan..içini yptıracaız kiradan düşecek..biraz bi kac sene otururuz diyoruz sonrada ev alır geceriz evimize ...
cok yogun günler yasadım anlayacagın...yaa birde bebek olayını kesinleştirdik.artık önümü görebildigim için o kadar kafama takmıyorum ..yaza kadar olmazsa tüp bebek yaptıracagım umutta..
böyle işte cnm cok karısıgım inşallah orası ugurlu gelirde bebişim orda gelir
yaa hemen ümitsizlige kapılma canım Rabbim inşallah size bagışlarda tutunur annesine..olumlu düşün cnm ..
kızz o kadar cabaladık niye sahip cıkmadın bebene bak şimdi
yaa bende sorma bi fenalardayım ..evi satılıga cıkardık sonra baska bi ev kiraldık kartaldan..içini yptıracaız kiradan düşecek..biraz bi kac sene otururuz diyoruz sonrada ev alır geceriz evimize ...
cok yogun günler yasadım anlayacagın...yaa birde bebek olayını kesinleştirdik.artık önümü görebildigim için o kadar kafama takmıyorum ..yaza kadar olmazsa tüp bebek yaptıracagım umutta..
böyle işte cnm cok karısıgım inşallah orası ugurlu gelirde bebişim orda gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?