Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

başını okşa geçer:)))

bana şu akıntı işini demediniz...illa gidip erken işeme testimi alayım hatunlar...illa para harcatçaksınız bana
canımbeyaz akıntı yumurta akı kıvamındaysa yımırtan pırtlamış:)))
dolgunlukta ondandır..
amaaaaaaan sen bi kaç gün ekşın eksik etme bence..

eylülümmmmmmmmm canımm oluruna bırak bitanemmm angel da dediği gibi bak sana en güzel örenek benim arkadaşım olmayınca üzülmedi bıraktı oluruna hayırlısı dedi ve beklemedikleri ay geldi

birde 1 haftadır eşimi istemiom hani direkt uyusam ilişmese diorum..gerçi ilişmio hdusahdusada ama bendede tık yok ....bu bir çelişkimidir
bizimde taşınma olayı derken,1 haftadır da doğalgazı beklioz etti 2 hafta...ekşın yok tabii...düz duvarlar yol oldu bizimkineinanırmısınz dün gece uyutmadı beni..ekşın yok ama uyanıp uyanıp bana sardı...

hahahaha bizdede öle bide gece kalkıyo bıdı bıdılar sonra durmalar ah ah şubata sağsağlim vaktinde doğurup eski günlerim gelse yazık eşimede yaa üzülüyorumm

Rabbimmm hepimizin yuvalarını korusunn Allahımm eksik etmesin kocişlerimizi ve meleklerimizi ve hayırlısı ile gelecek meleklerimizi aminnnnnnnnnnnnnn :)kızlar ben kaçar sonra gelirimm öptümmmmmmmmmmmmm

oha ya yapma okadarda...kendi canın daha önemli..bak bana artık gevşekliğe vurdum göğsüme bastırınca acıyo...akıntım var...sabah ev bi koktu bana abboowww...dedim kocama galiba gelio bizim eşoleşek
hahah hadi İnşallahhh kız benimde gögüslerimin ucu agrıdı :)) bugün azalmış tabi tuutnmadı sıpa koptu gidior gazımda vardı hahahah...
kız sen sevindir bizi hadeeeeeeeeeeeeeeeee

ooooooo angel hos geldin bacimmmm yaaaa....sonunda gelebildin akibetini hepimiz cok merak etmistik....

kızlar bir uymuşum br uyumuşum sormayın gtsin yaneee:):):)

Eylül tatlım moralini bozma sakın bence o bırakmayacak seni ne olur ne olmaz Rabbim bilir herşeyin en hayırlısını. Kırmızıların gelmezse söktürücü içme sakın.

bende öğle aramı yaptım, eve gittim geldim. İşler dağ gibi beni bekler ama burdaki muhabbetde şahane. Kim yapıcak işleri. offff pofff birileri beni kurtarsın

hoşgeldinizzzzzz

kuzummm bıraktı bıraktı 29.55 ti ilk deger bugün 26.64 çıktııı düşmüş ben ilk yazarken şaşkınlıkla 26.55 yazmışım (

neyse hayırlısı adet olmayı istiyorum bendeeeeeeeeeeeeee

bak yine kopmuşum allammm yeaarebbim....beni özleyenler seviom sizi akıbetim aynı bi düz iki ters hoop bir ileri iki ger...tey tey ...

yumurtam pörtledi çoktan iğne ile müdahale ettik çaattladı...bu ne bilmiom....böle kalça kemiklerim ağrıo...karın altımda dolgunluk var...göğsüme bastırdıma acıdı gaz var ne ararsan burda bi bebek eksik

oda gelecek en kısa sürede canımmmmmm inşallahhhh

bende öğle aramı yaptım, eve gittim geldim. İşler dağ gibi beni bekler ama burdaki muhabbetde şahane. Kim yapıcak işleri. offff pofff birileri beni kurtarsın
miyopm yazdımda sen yoktun sanırım...bulantıya kekik iyi geliyomu..1 yada 2tatlı kaşığıydı sanırım kekiği ağzına alıp bir bardak suyla içiceksin..geçiriyomuş..ibrahm saraçoğlu dedi...

gebelerde çok mide bulantısı olursa emedur tablet içilebiliyor cnm doktor bana vermişti eğer rahatlamak istersen kullanabilirsin

ayy kızlar anlatayım da biraz gülün bana:)
Dün gece saat 12yi geçince kocamın doğum gününü kutladım nice senelere falan diye.
sabah giderken yine öptüm onu nice seneler dedim birazdan da pasta yapacaktım bizimki aradı dğum günüm mü değişti benim diye dalga geçti benimle meğersem doğum günü yarınmış ben günleri şaşırmışım birde artist artist konuşuyorum ben kutladım yaa doğum gününü nie böyle yapıyorsun die :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…