başını okşa geçer:)))ben napam uğraşıom kadınla daha doğrusu o benle...ben onu üzmüşüm geçen kendini yatağa attı...streees diyip duruo...millet ona yapacağını yapıomuş...o kimseye bişi yapamadığından içine atıp hasta oluyormuş...yazık deilmi...
canımbeyaz akıntı yumurta akı kıvamındaysa yımırtan pırtlamış:)))bana şu akıntı işini demediniz...illa gidip erken işeme testimi alayım hatunlar...illa para harcatçaksınız bana
bizimde taşınma olayı derken,1 haftadır da doğalgazı beklioz etti 2 hafta...ekşın yok tabii...düz duvarlar yol oldu bizimkinebirde 1 haftadır eşimi istemiom hani direkt uyusam ilişmese diorum..gerçi ilişmiohdusahdusada ama bendede tık yok ....bu bir çelişkimidir
bizimde taşınma olayı derken,1 haftadır da doğalgazı beklioz etti 2 hafta...ekşın yok tabii...düz duvarlar yol oldu bizimkineinanırmısınz dün gece uyutmadı beni..ekşın yok ama uyanıp uyanıp bana sardı...
hahah hadi İnşallahhh kız benimde gögüslerimin ucu agrıdı :)) bugün azalmışoha ya yapma okadarda...kendi canın daha önemli..bak bana artık gevşekliğe vurdumgöğsüme bastırınca acıyo...akıntım var...sabah ev bi koktu bana abboowww...dedim kocama galiba gelio bizim eşoleşek
hoşgeldinizzzzzzkızlar bir uymuşum br uyumuşum sormayın gtsin yaneee:):):)
Eylül tatlım moralini bozma sakın bence o bırakmayacak seni ne olur ne olmaz Rabbim bilir herşeyin en hayırlısını. Kırmızıların gelmezse söktürücü içme sakın.
oda gelecek en kısa sürede canımmmmmm inşallahhhhbak yine kopmuşum allammm yeaarebbim....beni özleyenlerseviom sizi akıbetim aynı bi düz iki ters hoop bir ileri iki ger...tey tey ...
yumurtam pörtledi çoktan iğne ile müdahale ettik çaattladı...bu ne bilmiom....böle kalça kemiklerim ağrıo...karın altımda dolgunluk var...göğsüme bastırdıma acıdı gaz varne ararsan burda bi bebek eksik
miyopm yazdımda sen yoktun sanırım...bulantıya kekik iyi geliyomu..1 yada 2tatlı kaşığıydı sanırım kekiği ağzına alıp bir bardak suyla içiceksin..geçiriyomuş..ibrahm saraçoğlu dedi...bende öğle aramı yaptım, eve gittim geldim. İşler dağ gibi beni bekler ama burdaki muhabbetde şahane. Kim yapıcak işleri. offff pofff birileri beni kurtarsın
bana şu akıntı işini demediniz...illa gidip erken işeme testimi alayım hatunlar...illa para harcatçaksınız bana
adetin geçmeden test yapma angelcim
inşallah bu belirtiler bebek sinyalleridir
İnşallah canım İnşallah hastalanmazsınnnnnnnnnnnnzaten doktor dedi bu ay 1 gün bile gecse gel..hemen bakalım dedi...bu doktorumu sevdim uzak ama iyi biri...napalım yola katlancaz...yani 29 unda hastalanmazsammm allaaahh
Maşallah miniğe Maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhkızlar helva yedim benim ki kudurdu walla tepinip duruyor içimdeee:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?