hadi bakalım canım inşallah güzel haberlerle geleceksin.zaten doktor dedi bu ay 1 gün bile gecse gel..hemen bakalım dedi...bu doktorumu sevdim uzak ama iyi biri...napalım yola katlancaz...yani 29 unda hastalanmazsammm allaaahh
evım sahane tam benlık bugun..
guzel evımın kötu mutfagıııııııı..
bende yerlesmeden oyleee beklıyorum..cunku hıcbıseyım sıgmıyor dolaplara..
yaptırmak ıstıyoruz ev sahıbı kıradan düşmüyor..
kaldım öyleeeeee
bende maltepe :))) buluşak kız bigün hahah :)kız sen bana yakınmışsın :):)
birbirine en yakın biziz herhalde pendikteyim bende :) hehehe
Abowww desene mutfak Allaha emanet hahahhahahha :))) kız güldürdün beni allahta seni güldürsün :)
ayy ev sahibiniz tam uyuz desene ısrar edin de yaptırın diyin sıgamadık :)
siz orayı yaptırıp parasını verseniz geri söküp götüremicenizde... ne mal herifmiş ya!
kızlar ben sadece rahim filmi çektirmemiştim. diğer hersey normal di ya bizde... şimdi ben hamile kaldım ama tutunamadı yavrumbenim tüpler açık yani dimi yani öledir ki hamile kalabildim dimi???
İnşallah kuzum inşallahhhhhhhhhhhemlakcı evı bıze kıralarken ıstedıgımız herseyı yaptırıp kıradan dusebılecegımızı soylemıstı..
bızde ona guvenıp tuttuk..gercı bundan ıyısınıde bulamadık,bu mutfaga ragmen..
hanı ev sahıbı ızın vermeyınce restı cekıp ortada kalmayıda göze alamadık..
suan zaten hıc paramız kalmadı.1-2ay beklıcez bu sekılde..
mutfagı yaptıramasakta karsı duvara raf yaptırcam..en azından tabaklar tencereler yerlessın:S
allahım bı ev nasıp et bizeeeeeeeeee
bende maltepe :))) buluşak kız bigün hahah :)
:)) neyse en azından hamile kalabiliyormusum bunu öğrendim vakti geldiğinde rabbim nasip eder inşallahhhcanım tüplerin kapalı olsa hamile kalamazdın. yumurtlama gerçekleştikten sonra spermle birleşmesi için tüplerden geçmesi lazım eğer geçmezse hamile kalamazsın
:)) neyse en azından hamile kalabiliyormusum bunu öğrendim vakti geldiğinde rabbim nasip eder inşallahhh
bana faceden at doktorun aderesini ismini :))) ben giderim ona :) hatta adet olim bir doktora gidicemm bu benim gebelik nasıl bi gebelikmiş. boş mu kimyasall mı? neden böle oldu gidip sorim :)ayy kzı gerçekten mi ben nedense seni hep beykoz civarı gbi hatırlıyordum ben sana maltepede bir doktor öneririm hamiş kalınca süper bir kadın telefonunu falan alırım en uzak kalıyor diye gitmdim bölge hastanesinin karşısında muayehanesi...
Buluşak walla kız benim hoşuma gider. altı sene gülsuyunda oturdum ben :)
hadi bakalım canım inşallah güzel haberlerle geleceksin.
eve seyyar dolap yaptırın millan
bizim ev sahibi de vestiyer falan yapmamıza ne izin vermiyor ne kiradan düşüyor
bizde vestiyer yüklük ve şifonyer yaptırıyoruz
vestiyeri normal dolap gibi çizdim
sonra vestiyeri olan bi eve taşınırsam çocuk odasına koyar normal dolap olarak kullanırım
bana faceden at doktorun aderesini ismini :))) ben giderim ona :) hatta adet olim bir doktora gidicemm bu benim gebelik nasıl bi gebelikmiş. boş mu kimyasall mı? neden böle oldu gidip sorim :)
bende gelicem buluşmaya banada haber verin(((((
yok kuzum yükselmez kimyasal gebelik gibi bişey yasadım işte.adetle atcam onuinşallah eylülcüm degerin yükselirde sende keyfini cıkarırsın hamileliginin cnm ...
evet bigün buluşmamı düzenlesek acep yakınız valla cok güzel olur..
yaa annem bana süt alırken marketten yanlıslıkla cocuklar ıcın olan devam sütlerınden almıs..
bende olsun farketmez dedım içtim..yahu nerden ıctım bayıldım bayıldım..
aynı bebek maması gıbı tadı var sütün..içinde demır +10 vıtamın varmıs..
kesın kılo aldıran bı suttur bu..kocamda sevdım dıye gıtmıs bı yıgın almıs..
aaay gelde ıcme sımdı
yaa hemen ümitsizlige kapılma canım Rabbim inşallah size bagışlarda tutunur annesine..olumlu düşün cnm ..
kızz o kadar cabaladık niye sahip cıkmadın bebene bak şimdi
yaa bende sorma bi fenalardayım ..evi satılıga cıkardık sonra baska bi ev kiraldık kartaldan..içini yptıracaız kiradan düşecek..biraz bi kac sene otururuz diyoruz sonrada ev alır geceriz evimize ...
cok yogun günler yasadım anlayacagın...yaa birde bebek olayını kesinleştirdik.artık önümü görebildigim için o kadar kafama takmıyorum ..yaza kadar olmazsa tüp bebek yaptıracagım umutta..
böyle işte cnm cok karısıgım inşallah orası ugurlu gelirde bebişim orda gelir
evın merdıvenlerının korkulugu yoktu onu yaptırdık..
balkona seramık dösetcez..bıde mutfak sorunlu..
ama hıcbırını kıradan dusurmuyor..gercı ev sahıbımız kım onu bıle bılmıyoruz..
ısvıcrede yasıyormus..bız aracıyla muhattabız..
sankı kendı evımıze yapıyoz..yapıosak sana yapcaz be adam
ankastrem yerlesmedı..cunku koymaya yer yok..alt fırını yerde duruyor..davlumbazı bı odada:S
bulasık makınesı koymaya yer yapmamıslar oda ortalıkta..ustunede ankastrenın ocagını koyduk ne alakaysa:S
buz dolabı koymaya yer yok..oda muslugun karsısında ayakta dıkılıyor..herkes bı gidici yaniii
dusun yemek yedıgımız tabakların boyu dolaplara sıgmadı..hepsı bı kösede beklıyor..:S
gıcık oluyorum orayı gördukce:S
yaa annem bana süt alırken marketten yanlıslıkla cocuklar ıcın olan devam sütlerınden almıs..
bende olsun farketmez dedım içtim..yahu nerden ıctım bayıldım bayıldım..
aynı bebek maması gıbı tadı var sütün..içinde demır +10 vıtamın varmıs..
kesın kılo aldıran bı suttur bu..kocamda sevdım dıye gıtmıs bı yıgın almıs..
aaay gelde ıcme sımdı
sen nerelerdesin bacım yakın mısın bize
biz çamaşır odasını çocuk odası yapacağız o yüzden ordaki eşyaları boşaltmaya uğraşıyorumaaahhh vestıyer dedın kalbımden vurdun..
benım ne vestıyerım ne ayakkabılıgım var suan..
hersey sırayla olcak,çunku hıc paramız kalmadı(
allahtan ev buyuk butun ortalıkta kalan esyaları koydum camasır odasına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?