Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

zaten doktor dedi bu ay 1 gün bile gecse gel..hemen bakalım dedi...bu doktorumu sevdim uzak ama iyi biri...napalım yola katlancaz...yani 29 unda hastalanmazsammm allaaahh
hadi bakalım canım inşallah güzel haberlerle geleceksin.

eve seyyar dolap yaptırın millan
bizim ev sahibi de vestiyer falan yapmamıza ne izin vermiyor ne kiradan düşüyor
bizde vestiyer yüklük ve şifonyer yaptırıyoruz
vestiyeri normal dolap gibi çizdim
sonra vestiyeri olan bi eve taşınırsam çocuk odasına koyar normal dolap olarak kullanırım

emlakcı evı bıze kıralarken ıstedıgımız herseyı yaptırıp kıradan dusebılecegımızı soylemıstı..
bızde ona guvenıp tuttuk..gercı bundan ıyısınıde bulamadık,bu mutfaga ragmen..
hanı ev sahıbı ızın vermeyınce restı cekıp ortada kalmayıda göze alamadık..
suan zaten hıc paramız kalmadı.1-2ay beklıcez bu sekılde..
mutfagı yaptıramasakta karsı duvara raf yaptırcam..en azından tabaklar tencereler yerlessın:S
allahım bı ev nasıp et bizeeeeeeeeee

kızlar ben sadece rahim filmi çektirmemiştim. diğer hersey normal di ya bizde... şimdi ben hamile kaldım ama tutunamadı yavrum benim tüpler açık yani dimi yani öledir ki hamile kalabildim dimi???

canım tüplerin kapalı olsa hamile kalamazdın. yumurtlama gerçekleştikten sonra spermle birleşmesi için tüplerden geçmesi lazım eğer geçmezse hamile kalamazsın

İnşallah kuzum inşallahhhhhhhhhhh

bende maltepe :))) buluşak kız bigün hahah :)

ayy kzı gerçekten mi ben nedense seni hep beykoz civarı gbi hatırlıyordum ben sana maltepede bir doktor öneririm hamiş kalınca süper bir kadın telefonunu falan alırım ben uzak kalıyor diye gitmdim bölge hastanesinin karşısında muayehanesi...
Buluşak walla kız benim hoşuma gider. altı sene gülsuyunda oturdum ben :)

Son düzenleme:
canım tüplerin kapalı olsa hamile kalamazdın. yumurtlama gerçekleştikten sonra spermle birleşmesi için tüplerden geçmesi lazım eğer geçmezse hamile kalamazsın
:)) neyse en azından hamile kalabiliyormusum bunu öğrendim vakti geldiğinde rabbim nasip eder inşallahhh

bana faceden at doktorun aderesini ismini :))) ben giderim ona :) hatta adet olim bir doktora gidicemm bu benim gebelik nasıl bi gebelikmiş. boş mu kimyasall mı? neden böle oldu gidip sorim :)

aaahhh vestıyer dedın kalbımden vurdun..
benım ne vestıyerım ne ayakkabılıgım var suan..
hersey sırayla olcak,çunku hıc paramız kalmadı(
allahtan ev buyuk butun ortalıkta kalan esyaları koydum camasır odasına..

inşallah eylülcüm degerin yükselirde sende keyfini cıkarırsın hamileliginin cnm ...
evet bigün buluşmamı düzenlesek acep yakınız valla cok güzel olur..

inşallah eylülcüm degerin yükselirde sende keyfini cıkarırsın hamileliginin cnm ...
evet bigün buluşmamı düzenlesek acep yakınız valla cok güzel olur..
yok kuzum yükselmez kimyasal gebelik gibi bişey yasadım işte.adetle atcam onu adet oldugumda elime alıp sevcem ay kafayı sıyırdım

bi zaman ayarlayıp buluşalımm...

İyi işte kızım demirini fitamininide alırsın toptan. Abartma ama içerken.

Bu sıralar topikte bir taşınma furyası var heee. Allah herkese hayırlı uğurlu etsin evini. Huzurla, tatlı tatlı bebikleriyle oturmayı nasip etsin inşallah. Ayrıca taşınma ve yerleşme süreçlerinde Allah kolaylık versin.

Benimde ilk başta öleydi. Sora kilerimdeki kutuların hepsini toplayıp attım. Boşalan kilerede sığmayan tencereleri, ıvır zıvırlarımı koydum. ama kocam kullanacağı şeylerin kilerde olmasından pek hoşlanmadı. çıkarıp ortada bırakıyor beni sinir ediyor. Sonra ben ortalığı toparlıyamıyor oluyorum. Allah kolaylık versin canım ya. Mutfağın büyük olması güzel oluyor. Benimde dolabım dolap yerine sığmadı balkon kapısının oraya koyduk. Komşulara bakıyorum mutfakları geniş geniş duruyor. Benimki karanlık dağınık. Hepsi o kocaman dolabı alan kocam yüzünden

olsun bişi olmaz süt içemiyosan onu iç bende alıyım ondan bari bak demir varmış vitamin varmış içinde

ayyy keşke hepimiz yakın olsak birbirimize böyle buluşma günleri yapardık.... :)
Düşünsenize hepimiz hamile kalıcaz göbişli göbişli buluşucaz... :)
çocuklar doğuncada kimse almaz bizi dükkanına eheheh :):):):

biz çamaşır odasını çocuk odası yapacağız o yüzden ordaki eşyaları boşaltmaya uğraşıyorum
yüklük falan kalabalığı toparlaması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…