Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ya kızlar bişi sorcam, benim göğüslerim, uçları falan çok kaşınıyor bunun hamilelikle bi ilgisi varmı, yoksa kaşırken acıdığı için ben kaşındığını yenimi farkettim yıllardır

tşkler miyopicim güzel dileklerin için..yeni ev yeni bebek diyorum ben inşallah bebem gelir ordadegişim iyi gelecek bana..birde suanki evimde cok canım sıkılıyo pek gidilecek bi yer yok evde patlıyorum oyüzden de kafamdda kuruyor duruyorum
gittigim yerde carsısıda oldugu için kafam daha rahat olacak ..hayırlısı olsun hakkımızda artık

Selam kızlarrrrr
nasılsınız bakalımmm
Eylülüm hayırlısı allahtan sakına isyana kaçan laflar etme rabbim küser sana sonra aldığımız nefese bin şükür olsun bak 1 haftaya kadar hamıle kalamıyorum dıye uzuluyodun demekkı kalabılıyormussun
Herşeyın hayırlısını ancak rabbim bilir

heya ne kadar güzel olurdu hepimiz toplaşaydık ama şehirler farklı işte. Neyse siz bi yakadakiler buluşun bakalım, belki bigün bizlerlede buluşmak nasip olur

biz çamaşır odasını çocuk odası yapacağız o yüzden ordaki eşyaları boşaltmaya uğraşıyorum
yüklük falan kalabalığı toparlaması için.

aynı dertten bende muzdaribim canım odayı yavaş yavaş boşaltıyorum. Sandığım falan var odada ona bir yer bulamadım ewde zamannda alma dediler dinlemedim sandıksız çeyiz mi olur diye gerçi baya eşyamı alıyor ama bir yer tutturamadım ona evimde küçük 2 oda br salon amerikan mutfak çok dertliyim bu yüzden. Rabbim daha büyük daha güzel ev nasip eder inş. :)

milan bacım senin yerinde olsam kafayı yerdim hrhalde elimi bile sürmem hiç bişeye :)

aaayy asıl ben ne zaman kafayı yedım bakın sımdı..
evı yerlestırırken annemler,halamlar,kaynanamlar yardıma geldı..
ben yatarken onlar yerlestırıyordu sagolsunlar..
annem mutfagın kucuk oldugundan hıcbıseyın sıgmadıgından bahsederken..
kaynanamda tutturmus..yok mutfak ıdealmıs,benım esyam cokmus oyuzden sıgmıyormus..
mutfagı tarıf edıyorum..muslugun altında cıft kapılı bı dolap var..
muslugun ustunde de ıkı kapılı ıkı dolap var..hanı boyut olarak tencerem tabagım sıgmaya kalksa
hıcbı ınsan ımkansız yer bulamaz yerlestırmeye..kaldıkı benım dıger evımın mutfagına kucuk derdı kendısı..
ama ben gayet rahat sıgıyordum o kucuk mutfaga:S
o kucuk mutfagında 6 dolap ust tarafında..yıne 6 dolap alt tarafında vardı:S
sımdı ıkı dolaba sıgamamam benım esyamdan dolayı oldu..kaldıkı kımsenın evının mutfagı ıkı dolap degıl..
gelsın kendı sıgsın..
hadı onu gectım..tuvaletın sıfonu bozuldu..evde 3 wc var ıkısı bozuldu..bızde kaynanam esım ve ben yapı markete gıttık
eksıklerımızı almaya..esımde tuvalet ıcın bıseyler alıyordu..kaynanamda hemen basladı yıne ne gerek var oglum..
kovayla alır suyu dokersınız nıye bu kadar acılıyorsunuz..ev sızınmı:S
esım o an oyle bı kızdıkı ona..
sen degılmısın evıne jakuzı yaptırmak ıcın oturup aglayan ve yaptıran..
şimdı kalkmıs benım neden koyluler gıbı yasamamı ıstıyorsun..
korkma senden para ıstemıcem param bıtınce..
ama o evın heryerı yapılacak bunu bıl!!!
kendın lux ıcınde yasa,benım ıhtıyacım olan seyler fuzulı olsun..oldu beeeeeee!!
dedı..ıcımın yagları erıdı..

biz çamaşır odasını çocuk odası yapacağız o yüzden ordaki eşyaları boşaltmaya uğraşıyorum
yüklük falan kalabalığı toparlaması için.

ben eskı evde hamıle kaldım ya..e ozamanda cocuk odası alsak koymaya yer yoktu..
bende park yatak aldırmıstım anneme..sımdı gectık 5 odalı eve..
hem cocuk odam var,hem camasır odam..
yanı bıde cocuk odası takımı almak lazımmmm oooff anam oooff

nemlendirici kullan canım :))

ben sandığı iyiki almışım diyorum
tüm çeyizlerim dantellerim falan sandıkta
yoksa ortalıkta sefil olacaktı
Rabbim hepimize kendi evinde şöyle yayıla yayıla oturmayı nasip etsin inşallah :)))

ayy şöyle herşeye karışan kaynanalara gıcık oluyorum heee ben yaşıyorum o evde sananeee... Kız sen nie kaynananla gittik alışverişe bilmiymisen karışacak :)

Bizimki benim aldıklarıma laf etmezde benimle yarışır sadece ayy ondan banada lazım şu bende de olsa iyi olur falan filan...

Benm mutfağımı ilk yaptıklarında küçücük yapmışlardı hiç bir eşyam sığmazdı yani dedim benim buraya hiç birşeyim sığmaz ne yapacam ben. Elimde bulaşık yıkamaya kalksam yıkayacak yer yk düşünün yani tezgah o kadar küçüktü. sonradan bar yaptırdık önüne altını dolap yaptırdık mutfagıda l döndük baya yer açıldı birde ardıye dolabı yaptırdım anca sığdım yane

amin canım amin inş.... Bende bütün çeyizliklerimi içine doldurdum geçen havalandırmak için hepsini çıkardım güzelce toparlayıp koydum geri ama odam küçük bebek odası alınca sandık tamamen fuzili olacak ne yapıcam bilmiyorum

ben yatak odası yapmayacağım canım
o oda buz gibi oluyor
kışın imkan yok orda yatıramam çocuğu
zatürre olur Allah vermesin
park yatak alacağız
ama eşyalarını koymak için şifonyer lazımdı
bir de dolapta yer kalırsa oraya koyacam eşyalarını
oda derli toplu dursun
yazın orda yatar kuzum
büyüdükten sonra oda yapacaz inşallah
hem o zamana kadar ben sıkılırım mobilyadan
kuzum büyüsün de zevkine göre bi şeyler alırız

öle canım herseyin hayırlısı

üzüldüm çok üzldüm ağladım ama yapacak bişey yok hayırlısı böyleymiş

rabbim tez zamanda hayırlısıyla hamile kalıp kucagımıza almayı nasip eder inşallahhhhhhhhh

ogun bızdeydı kaynanam hem oda gezmıs olur dıye..öylesıne bı cıktık gıttık aksam..
ama gorecen bız neye baksak onun suratı dustu..
bız hıcbıse almıyalım istıyor..allahım delı olcam yaa..
benım tezgahımda suan bulasık yıkamam ıcın yarım metre boslugum var..ne mutlu bana

ya bizimkilerde alma oda takımı diyorlar ama ben heves ediyorum büyüyebilen yataklar war onlardan alırım dedim bir dolap bir şifonyer.
park yatağı halamın kızı hediye getirecek. küçük beşiğimizide görümcem aldı duruyor kurulmayı bekliyor şuan. Ama kararszım walla çok gzel bebek odaları war içim gidiyor görünce

annenlerde yer varsa onlara götürün canım
hem yer açılır

dualara namazlara devam canım rabbım guldurecek elbet yuzumuzu bızım de
pekı doktoruna gıtmedın degıl mı adet olmayı mı bekleyeceksın sımdı
her olayda her zman bı acık kapı bırakmak lazım üzülmemek için bırak kendı halıne takma en rahat oldugun zaman bakıcaksın ki yıne hamılesınn

aynen bızde sımdı almıcaz,alamayız zaten suan ıstesekte..
zaten ılk 6 ay bızımle olcak..kışın bende onu odada tek bırakamam..
gercı kaynanama kalsa,lohusalıgım cıkana kadar onda kalırmısım..
benım evım cok soguk olurmus kısın..
ee benım gelenım gıdenım hıc mı olmıcak,bebegımı görmek ıcın:S
her gelmesıne aynı lafı edıyor,hatta ona kalsa suan ona yerlesmelıymısız..
bız ozaman hıc ev tutmıyaydık:S

çok şirin şeyler var insan dayanamıyor ki :)))
ben büyüyen karyolalara baktım
çok hantal geldi gözüme
zaten oda küçük
birde kışın ısınmıyor
imkan yok orda yatıramam kuzumu
bizim odada park yatakta yatar
en mantıklısı büyüyünce almak bizim için

öle canım öle herseyin hayırlısı dua etcez bol bol.
adet olmayı bekliyorum canım. doktor degerin yükselirse 10gün sonra gel dedi. deger düşerse irtibata gecelim amil at dedi hanfendiye mail attım dönecek daha

medipol'e gittim bide...

neyse adet olim istiyorum şuan çünkü degerim gerilemiş. herseyin hayırlısı en azından biliyorum hamile kalabiliyor muşum... vakti geldiğinde rabbim güldürür yüzümüzü eminimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…