İyi işte kızım demirini fitamininide alırsın toptan. Abartma ama içerken.
Bu sıralar topikte bir taşınma furyası var heee. Allah herkese hayırlı uğurlu etsin evini. Huzurla, tatlı tatlı bebikleriyle oturmayı nasip etsin inşallah. Ayrıca taşınma ve yerleşme süreçlerinde Allah kolaylık versin.
Benimde ilk başta öleydi. Sora kilerimdeki kutuların hepsini toplayıp attım. Boşalan kilerede sığmayan tencereleri, ıvır zıvırlarımı koydum. ama kocam kullanacağı şeylerin kilerde olmasından pek hoşlanmadı. çıkarıp ortada bırakıyor beni sinir ediyor. Sonra ben ortalığı toparlıyamıyor oluyorum. Allah kolaylık versin canım ya. Mutfağın büyük olması güzel oluyor. Benimde dolabım dolap yerine sığmadı balkon kapısının oraya koyduk. Komşulara bakıyorum mutfakları geniş geniş duruyor. Benimki karanlık dağınık. Hepsi o kocaman dolabı alan kocam yüzünden
ayyy keşke hepimiz yakın olsak birbirimize böyle buluşma günleri yapardık.... :)
Düşünsenize hepimiz hamile kalıcaz göbişli göbişli buluşucaz... :)
çocuklar doğuncada kimse almaz bizi dükkanına eheheh :):):):
biz çamaşır odasını çocuk odası yapacağız o yüzden ordaki eşyaları boşaltmaya uğraşıyorum
yüklük falan kalabalığı toparlaması için.
milan bacım senin yerinde olsam kafayı yerdim hrhalde elimi bile sürmem hiç bişeye :)
biz çamaşır odasını çocuk odası yapacağız o yüzden ordaki eşyaları boşaltmaya uğraşıyorum
yüklük falan kalabalığı toparlaması için.
nemlendirici kullan canım :))ya kızlar bişi sorcam, benim göğüslerim, uçları falan çok kaşınıyor bunun hamilelikle bi ilgisi varmı, yoksa kaşırken acıdığı için ben kaşındığını yenimi farkettim yıllardır
aynı dertten bende muzdaribim canım odayı yavaş yavaş boşaltıyorum. Sandığım falan var odada ona bir yer bulamadım ewde zamannda alma dediler dinlemedim sandıksız çeyiz mi olur diye gerçi baya eşyamı alıyor ama bir yer tutturamadım ona evimde küçük 2 oda br salon amerikan mutfak çok dertliyim bu yüzden. Rabbim daha büyük daha güzel ev nasip eder inş. :)
aaayy asıl ben ne zaman kafayı yedım bakın sımdı..
evı yerlestırırken annemler,halamlar,kaynanamlar yardıma geldı..
ben yatarken onlar yerlestırıyordu sagolsunlar..
annem mutfagın kucuk oldugundan hıcbıseyın sıgmadıgından bahsederken..
kaynanamda tutturmus..yok mutfak ıdealmıs,benım esyam cokmus oyuzden sıgmıyormus..
mutfagı tarıf edıyorum..muslugun altında cıft kapılı bı dolap var..
muslugun ustunde de ıkı kapılı ıkı dolap var..hanı boyut olarak tencerem tabagım sıgmaya kalksa
hıcbı ınsan ımkansız yer bulamaz yerlestırmeye..kaldıkı benım dıger evımın mutfagına kucuk derdı kendısı..
ama ben gayet rahat sıgıyordum o kucuk mutfaga:S
o kucuk mutfagında 6 dolap ust tarafında..yıne 6 dolap alt tarafında vardı:S
sımdı ıkı dolaba sıgamamam benım esyamdan dolayı oldu..kaldıkı kımsenın evının mutfagı ıkı dolap degıl..
gelsın kendı sıgsın..
hadı onu gectım..tuvaletın sıfonu bozuldu..evde 3 wc var ıkısı bozuldu..bızde kaynanam esım ve ben yapı markete gıttık
eksıklerımızı almaya..esımde tuvalet ıcın bıseyler alıyordu..kaynanamda hemen basladı yıne ne gerek var oglum..
kovayla alır suyu dokersınız nıye bu kadar acılıyorsunuz..ev sızınmı:S
esım o an oyle bı kızdıkı ona..
sen degılmısın evıne jakuzı yaptırmak ıcın oturup aglayan ve yaptıran..
şimdı kalkmıs benım neden koyluler gıbı yasamamı ıstıyorsun..
korkma senden para ıstemıcem param bıtınce..
ama o evın heryerı yapılacak bunu bıl!!!
kendın lux ıcınde yasa,benım ıhtıyacım olan seyler fuzulı olsun..oldu beeeeeee!!
dedı..ıcımın yagları erıdı..
nemlendirici kullan canım :))
ben sandığı iyiki almışım diyorum
tüm çeyizlerim dantellerim falan sandıkta
yoksa ortalıkta sefil olacaktı
Rabbim hepimize kendi evinde şöyle yayıla yayıla oturmayı nasip etsin inşallah :)))
ben yatak odası yapmayacağım canımben eskı evde hamıle kaldım ya..e ozamanda cocuk odası alsak koymaya yer yoktu..
bende park yatak aldırmıstım anneme..sımdı gectık 5 odalı eve..
hem cocuk odam var,hem camasır odam..
yanı bıde cocuk odası takımı almak lazımmmm oooff anam oooff
öle canım herseyin hayırlısıSelam kızlarrrrr
nasılsınız bakalımmm
Eylülüm hayırlısı allahtan sakına isyana kaçan laflar etme rabbim küser sana sonra aldığımız nefese bin şükür olsun bak 1 haftaya kadar hamıle kalamıyorum dıye uzuluyodun demekkı kalabılıyormussun
Herşeyın hayırlısını ancak rabbim bilir
ayy şöyle herşeye karışan kaynanalara gıcık oluyorum heee ben yaşıyorum o evde sananeee... Kız sen nie kaynananla gittik alışverişe bilmiymisen karışacak :)
Bizimki benim aldıklarıma laf etmezde benimle yarışır sadece ayy ondan banada lazım şu bende de olsa iyi olur falan filan...
Benm mutfağımı ilk yaptıklarında küçücük yapmışlardı hiç bir eşyam sığmazdı yani dedim benim buraya hiç birşeyim sığmaz ne yapacam ben. Elimde bulaşık yıkamaya kalksam yıkayacak yer yk düşünün yani tezgah o kadar küçüktü. sonradan bar yaptırdık önüne altını dolap yaptırdık mutfagıda l döndük baya yer açıldı birde ardıye dolabı yaptırdım anca sığdım yane
ben yatak odası yapmayacağım canım
o oda buz gibi oluyor
kışın imkan yok orda yatıramam çocuğu
zatürre olur Allah vermesin
park yatak alacağız
ama eşyalarını koymak için şifonyer lazımdı
bir de dolapta yer kalırsa oraya koyacam eşyalarını
oda derli toplu dursun
yazın orda yatar kuzum
büyüdükten sonra oda yapacaz inşallah
hem o zamana kadar ben sıkılırım mobilyadan
kuzum büyüsün de zevkine göre bi şeyler alırız
amin canım amin inş.... Bende bütün çeyizliklerimi içine doldurdum geçen havalandırmak için hepsini çıkardım güzelce toparlayıp koydum geri ama odam küçük bebek odası alınca sandık tamamen fuzili olacak ne yapıcam bilmiyorum
öle canım herseyin hayırlısı
üzüldüm çok üzldüm ağladım ama yapacak bişey yok hayırlısı böyleymiş
rabbim tez zamanda hayırlısıyla hamile kalıp kucagımıza almayı nasip eder inşallahhhhhhhhh
ben yatak odası yapmayacağım canım
o oda buz gibi oluyor
kışın imkan yok orda yatıramam çocuğu
zatürre olur Allah vermesin
park yatak alacağız
ama eşyalarını koymak için şifonyer lazımdı
bir de dolapta yer kalırsa oraya koyacam eşyalarını
oda derli toplu dursun
yazın orda yatar kuzum
büyüdükten sonra oda yapacaz inşallah
hem o zamana kadar ben sıkılırım mobilyadan
kuzum büyüsün de zevkine göre bi şeyler alırız
annenlerde yer varsa onlara götürün canım
hem yer açılır
ya bizimkilerde alma oda takımı diyorlar ama ben heves ediyorum büyüyebilen yataklar war onlardan alırım dedim bir dolap bir şifonyer.
park yatağı halamın kızı hediye getirecek. küçük beşiğimizide görümcem aldı duruyor kurulmayı bekliyor şuan. Ama kararszım walla çok gzel bebek odaları war içim gidiyor görünce
öle canım öle herseyin hayırlısı dua etcez bol bol.dualara namazlara devam canım rabbım guldurecek elbet yuzumuzu bızım de
pekı doktoruna gıtmedın degıl mı adet olmayı mı bekleyeceksın sımdı
her olayda her zman bı acık kapı bırakmak lazım üzülmemek için bırak kendı halıne takma en rahat oldugun zaman bakıcaksın ki yıne hamılesınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?