aynen bızde sımdı almıcaz,alamayız zaten suan ıstesekte..
zaten ılk 6 ay bızımle olcak..kışın bende onu odada tek bırakamam..
gercı kaynanama kalsa,lohusalıgım cıkana kadar onda kalırmısım..
benım evım cok soguk olurmus kısın..
ee benım gelenım gıdenım hıc mı olmıcak,bebegımı görmek ıcın:S
her gelmesıne aynı lafı edıyor,hatta ona kalsa suan ona yerlesmelıymısız..
bız ozaman hıc ev tutmıyaydık:S
annem öldürür beni kızzz alma dedim sana aldın şimdi geri mi getiriyon der :)
Ayyy kadının mutfağı ne güzel oldu yaaa.. Başvursam bebeişimin odasını yapmaya gelirler miki :)
öle canım öle herseyin hayırlısı dua etcez bol bol.
adet olmayı bekliyorum canım. doktor degerin yükselirse 10gün sonra gel dedi. deger düşerse irtibata gecelim amil at dedi hanfendiye mail attım dönecek daha
medipol'e gittim bide...
neyse adet olim istiyorum şuan çünkü degerim gerilemiş. herseyin hayırlısı en azından biliyorum hamile kalabiliyor muşum... vakti geldiğinde rabbim güldürür yüzümüzü eminimmmm
evet kız belki aynı zamanda hamiş kalırızzz :) çalışmalara devam özgemmmmmm Rabbimmm hayırlısını versin inşallahhhhhhdun dıyecektım unuttum düğündaşım sen yolu açtın ben gelıyom arkandan dıyecektım
rabbım bırlıkte yapacak anne heralde bizi bak yıldönümümüzde gelıyo aralıkta ne guzel bı hedıye olurşaka maka 3 yılı devırdık Allah sağlıklı huzurlu mutlu yıllar nasip etsin bebişlerımızle inşallah
o kadar abartmaya gerek yok kiaynen bızde sımdı almıcaz,alamayız zaten suan ıstesekte..
:))) ilahi sago yatak odanda yer yokmu sıkıştır orda bi yere küçücük sandığıannem öldürür beni kızzz alma dedim sana aldın şimdi geri mi getiriyon der :)
Ayyy kadının mutfağı ne güzel oldu yaaa.. Başvursam bebeişimin odasını yapmaya gelirler miki :)
o kadar abartmaya gerek yok ki
sizinde bir hayatınız olacak
geleniniz gideniniz olacak
bebişiniz hayatın merkezi olacak inşallah
siz evin ısınma sorununu naptınız sahi
:))) ilahi sago yatak odanda yer yokmu sıkıştır orda bi yere küçücük sandığı
evet kız belki aynı zamanda hamiş kalırızzz :) çalışmalara devam özgemmmmmm Rabbimmm hayırlısını versin inşallahhhhhh
aralık biizm ayımız olsun göbişler bebek dolsun inşallahhhhhhhh :))
yaa ben nie hala adet olmadım :S ben beyazım :) hamileyim degerim düşüyor kırmızı kart görmedim anam bu nasıl iş yahu :) şapşal oldum heeee :) acep bebek bana acıyıp degerini yükseltirmi hahahah :)
o kadar abartmaya gerek yok ki
sizinde bir hayatınız olacak
geleniniz gideniniz olacak
bebişiniz hayatın merkezi olacak inşallah
siz evin ısınma sorununu naptınız sahi
:))) ilahi sago yatak odanda yer yokmu sıkıştır orda bi yere küçücük sandığı
neyse canım herseyin hayırlısı napalım yaşayacagımız varmış... öle 3 gün gecikti şuan adetim :)valla canım ben pek bılmıyorum kımyasal yada bos gebelıgı daha henuz hamıle kalmayı başarmıs değilimama bı kac gune gelır adetın sanırsam sen test yapmasaydın dıyelım kı adetın gecıktı sanacaktın cunku kadınlar farkında olmadan kımyasal gebelık yasayıp adetle atarlarmıs zaman zaman
zaten benım hayat okul ev ekşın üçgenıne döndühaftasonu gelse de azcık gezsemmm kociş çalışıyooo arkadasla pazar pazar gezcezzzz
haftaya da mevlut yapcaz esımle karar verdık bereket gelsın kuranla dolsun evımız hem bebısıme hazırlık olsun
maşallah maşallahhhhhhhhhhhhwwuuuu nazar degmesın bebıs 1 saattır durmaksızın tepik atıyor..
özlemısım bu durumu
inşallah bize de kendi evimizde oturmak nasip oluryatak odamın resmini çeker koyarım canım birgün görürsün tıkış tıkış.
Yinede bu günümüzede binlerce şükürler olsun en azından ay başı kapımızı vuran yok oturuyoruz işte. Ailemiz genişledikçe sığamayız ozamana kadar Allah kerim tabii. Evimin biraz rutubet sorunu wardı kurutma makinası alınca oda kalmadı bebişimizin astımı falan çıkmazsa anası babası gbi uzunca süre buradayız.
maşallah maşallahwwuuuu nazar degmesın bebıs 1 saattır durmaksızın tepik atıyor..
özlemısım bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?