Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kaynanamda aynısını diyor canım kış gelince yaa sizde ya bizde oturalım böyle iki tarafta doğalgaz yakmayalım masraf oluyor diyo. Bizim aramız çok uzak değil yolun başında ben sonunda o oturuyor bizimki de annesine dediki istersen ortada buluşalım ne o öle konar göçer mi olucaz dedi. Bebek kuranımızıda onun evinde okutacakmışız sanki kendi doğuruyor benim evim küçük die öyle dio ama bende yedi sülalemi çağırmayacağım hoş. Neyse bakıcaz artık zaman herşeyin ilacı eskisi gibi değiller artık Önceden her akşam eşimi arıyorlardı ne yapıyorsunuz die len yeni evli çiftiz ne yapacaz sankiii :)
Saçma sapan sorular

kaynanamda aynısını diyor canım kış gelince yaa sizde ya bizde oturalım böyle iki tarafta doğalgaz yakmayalım masraf oluyor diyo. Bizim aramız çok uzak değil yolun başında ben sonunda o oturuyor bizimki de annesine dediki istersen ortada buluşalım ne o öle konar göçer mi olucaz dedi. Bebek kuranımızıda onun evinde okutacakmışız sanki kendi doğuruyor benim evim küçük die öyle dio ama bende yedi sülalemi çağırmayacağım hoş. Neyse bakıcaz artık zaman herşeyin ilacı eskisi gibi değiller artık Önceden her akşam eşimi arıyorlardı ne yapıyorsunuz die len yeni evli çiftiz ne yapacaz sankiii :)
Saçma sapan sorular

annem öldürür beni kızzz alma dedim sana aldın şimdi geri mi getiriyon der :)

Ayyy kadının mutfağı ne güzel oldu yaaa.. Başvursam bebeişimin odasını yapmaya gelirler miki :)

bende bayıldım mutfagaaaa..
yaa benım eskı evımın mutfagıda boyleydı ama mor olmayan halı..sadece beyaz..tezgahımda sımlı sıyahtı..
simdiyse afyon mermerı bı tezgahım var tahta dolaplı böööögggk

kız millan senin kaynana nasıl hala senin yüzüne bakabiliyor. utanmadan hala sizle uğraşıyor.. oy anam angelın kaynanası 1 numara seninki 2 :) benimkide cumartesi geliyor gözümün nuru :)) 3 numarada benimki olur yada angelin kaynanasını sollar :))

kız millan senin kaynana nasıl hala senin yüzüne bakabiliyor. utanmadan hala sizle uğraşıyor.. oy anam angelın kaynanası 1 numara seninki 2 :) benimkide cumartesi geliyor gözümün nuru :)) 3 numarada benimki olur yada angelin kaynanasını sollar :))

Saçma sapan sorular

dun dıyecektım unuttum düğündaşım sen yolu açtın ben gelıyom arkandan dıyecektım
rabbım bırlıkte yapacak anne heralde bizi bak yıldönümümüzde gelıyo aralıkta ne guzel bı hedıye olur şaka maka 3 yılı devırdık Allah sağlıklı huzurlu mutlu yıllar nasip etsin bebişlerımızle inşallah

Saçma sapan sorular

evet kız belki aynı zamanda hamiş kalırızzz :) çalışmalara devam özgemmmmmm Rabbimmm hayırlısını versin inşallahhhhhh
aralık biizm ayımız olsun göbişler bebek dolsun inşallahhhhhhhh :))

yaa ben nie hala adet olmadım :S ben beyazım :) hamileyim degerim düşüyor kırmızı kart görmedim anam bu nasıl iş yahu :) şapşal oldum heeee :) acep bebek bana acıyıp degerini yükseltirmi hahahah :)

o kadar abartmaya gerek yok ki
sizinde bir hayatınız olacak
geleniniz gideniniz olacak
bebişiniz hayatın merkezi olacak inşallah
siz evin ısınma sorununu naptınız sahi

annem öldürür beni kızzz alma dedim sana aldın şimdi geri mi getiriyon der :)

Ayyy kadının mutfağı ne güzel oldu yaaa.. Başvursam bebeişimin odasını yapmaya gelirler miki :)
:))) ilahi sago yatak odanda yer yokmu sıkıştır orda bi yere küçücük sandığı

yatak odamın resmini çeker koyarım canım birgün görürsün tıkış tıkış.
Yinede bu günümüzede binlerce şükürler olsun en azından ay başı kapımızı vuran yok oturuyoruz işte. Ailemiz genişledikçe sığamayız ozamana kadar Allah kerim tabii. Evimin biraz rutubet sorunu wardı kurutma makinası alınca oda kalmadı bebişimizin astımı falan çıkmazsa anası babası gbi uzunca süre buradayız.

valla canım ben pek bılmıyorum kımyasal yada bos gebelıgı daha henuz hamıle kalmayı başarmıs değilimama bı kac gune gelır adetın sanırsam sen test yapmasaydın dıyelım kı adetın gecıktı sanacaktın cunku kadınlar farkında olmadan kımyasal gebelık yasayıp adetle atarlarmıs zaman zaman
zaten benım hayat okul ev ekşın üçgenıne döndühaftasonu gelse de azcık gezsemmm kociş çalışıyooo arkadasla pazar pazar gezcezzzz
haftaya da mevlut yapcaz esımle karar verdık bereket gelsın kuranla dolsun evımız hem bebısıme hazırlık olsun

suan hıcbıse yapmadık ısıtma sorununa..
odaları kapatırsak sorun olmaz sanırım.bı antre soguk olur..ust kata baglı dıye..
yahu kaynanamın evıde cehennem sıcagı..onun evınde tshırtle ter dokuyorsun dısarda kar yagarken..
ben okadar sıcaga alıstırmak ıstemıyorumkı zaten cocugumu..
kendi evımde ılıman bı ortamda buyuturum bebegımı..
kapılarımı kapatırım ooohh tamam..

wwuuuu nazar degmesın bebıs 1 saattır durmaksızın tepik atıyor..
özlemısım bu durumu

neyse canım herseyin hayırlısı napalım yaşayacagımız varmış... öle 3 gün gecikti şuan adetim :)

ne iyi düşünmüşsünüz canım mevlut iyidir kuran okunmasıda... ben hissediyorum bebeginiz bekletmicek siziiiii

inşallah bize de kendi evimizde oturmak nasip olur

wwuuuu nazar degmesın bebıs 1 saattır durmaksızın tepik atıyor..
özlemısım bu durumu
maşallah maşallah

kızlar kendımı yorunca veya bıyere uzanınca hep kızıyorlar..
bebek sutten dusermıs,memeden dusermıs gıbı seyler soyluyorlar..
anaaam sımdıde bundan korkar oldum..
ben sanıyorum ılk 3 ay dıkkat edılcek herseye,gerısı rahat..
sımdıde bu cıktı basıma..sureklı cevremden bu lafı duyar oldum..
o ne demek dıyorum..
benden bebege gıden ve onu besleyen bagın kopması gıbı bıse anlatıyolar..
bılen varmı ne demek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…