yok canım ya benim yükselmez nasıl yükselsin ... gerilemiş degerinşallah olmassında değerin yükselir eylülüüümama ben az kaldı çatlııııciiim kusum yaa :18: her saat başı tuvalete koşuyorum bu defa geldi diye yok siniri stresi de cabası
oyy canımm oyy doğru dion başımı bezle baglimmm rockey olimmm :))))eylul ılac mılac ıcme ne olur ne olmaz..
acıya dayanıklı ol rocky..
ılac ıcmemeye alış..basına bez bagla
sende yoksa bende hiç yok bebeğim yaa rabbim hayırlısını versin ne diyeyim inşallah bundan sonra güler yüzümüzyok canım ya benim yükselmez nasıl yükselsin ... gerilemiş deger
inşallah senden bir mucize bekliyoruz. bende saat baaşı tuvalete gidiyorummm ama yok kırmızıama gelmesi gerek!
oyy canımm oyy doğru dion başımı bezle baglimmm rockey olimmm :))))
acaba degeri düşüp sonra yükselen yok mu ya hahahah mucize istiyorum mucize...
baktım bir tane kız 1220 felan çıkmış degeri sonra tekrar yaptırmış 750 felan cıkmış ama başka yerde. sonra bir daha yaptırmış 2339 felan çıkmışşş hamileymiş ayy annamadım ama benim degerim baya düşük... neyse artık beklerim 1 hafta daha gelmezse kırmızılar tekrar giderim doktora lannn şu velet gelsin kulagını ısırıcammmmgoogle da arat..yada kk nın gebelık hamılelık bölumlerıne bı baksaydın ya
baktım bir tane kız 1220 felan çıkmış degeri sonra tekrar yaptırmış 750 felan cıkmış ama başka yerde. sonra bir daha yaptırmış 2339 felan çıkmışşş hamileymiş ayy annamadım ama benim degerim baya düşük... neyse artık beklerim 1 hafta daha gelmezse kırmızılar tekrar giderim doktora lannn şu velet gelsin kulagını ısırıcammmm
Aminn canım Aminnnn bu hafta kafayı yedim deli oldum yaa bir üzüldüm bir sevindin tekrar üzüldüm tekrar sevindim sonra yine üzüldümm yaaainşallah çok bekletmez seni ve diğer bebiş isteyen bütün arkadaşlarımızı :)
kızlar slm kocam evde o yuzden gelemedım,
grıp olmus yatıo karsımda
eylul ya saka yapmıon dıme_?
doktor ne dedı bılmıorum ama,
sonucta bak hamıle kalabılıosun bu cok onemlı,,
hem nasıpse emın ol o senınle kalır kı ınsallah nasıbındır,
aglama desemde aglıcan
uzulme desemde uzulcen
ama unutmakı herzaman hakkımızda hayırlısını ıstıoruz
kendınde hata arama,
ben ne yaptımda boyle oldu deme,,
sukret,,
hem bıse dıyım mı eger suankı olumsuz olsada tekrar hamıle kalma sansın cok yuksek
hemde hemen:))
cunku rahım temızlenıo ve gebelıge hazır oldugu ıcın hemen kapıo ,,,
canım keşke şaka olsaydıı
kısmet iştee bakalım herseyin hayırlısııı...
rabbim ol dedi oldu ama nasip degilmiş...
İnşallah tekrar hamile kalabilirim...
şuan tek istediğim eger hamileliğim sonlandıysa adet olmakkkk
rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahhhhh
yok canım gitmedim mail attım cvp vermedipekı doktorunla konusabıldımı
neden olur faln dıe hanı dıs gebelık mı kımyasal mı dıe bıse dedı mı
yok canım gitmedim mail attım cvp vermedi
adet olduktan sonra doktora gitcemmm
adet olmazsamda pazartesiye kadar yine gitcem oofff !!!!!!!!!!!11
sanmıyorum canım hayırlısı yapacak bişey yokuff kocam evde grıplı yatıo ısteklerıde bıtmıoooooooooooo
hım anladım eger adet olmassan pazartesıye kadar testı yenıle ıstersen belkı yukselme olur,,
sanmıyorum canım hayırlısı yapacak bişey yok
adet olursam önümüzdeki maçlara bakcaz :)
merys bacagında romatızma gıbı agrın oluyormu..
benım hep var yaaaaa( bıde gecelerı bacak kasım cekiliyor o acıyla uyanıyorum..
sende varmı bunlar
:) evet ekşına devammm :))) kocam gelir birazdan ... hadi ben kaçtımmmmaynen oyle bız sevdık bu eksın olayını zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?