günaydıııııııııııııııın zuzularııımmm ben bi kırmızısız günü daha atlatmış bulunmaktayım
ama söktürücü içmemekle iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum anlamış değilim
aynen kusum yaa ben niye olmadım dedikçe geri kaçıyor sanırımgünaydın cnm içme ya hamile olmasan bile kendiliğinden gelio sen düşünmemeye çalış...sen nie olmadım olmadım dedikçe geri kaçıo relax ol inşallah gelmez tabide
aynen kusum yaa ben niye olmadım dedikçe geri kaçıyor sanırımrelax olamıyorum işte napiiim.. allahım böylşe bekletmesin artık noluuuur ya kırmısılar gelsin ya da bebişim
inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz canıminşallah cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah tez zamanda kavuş bebişine inşallah
günaydınnn kızlarrrrrrrrrrr :)) bende dün fena yalancı doğum sancıları ile kasıldımm ama şükür geçti dün uzandım baya :)
millancım o ağrılar eğer romatizman yoksa magnezyum eksikliğinden sanırım bi arkadaşımada kramp giriyor yolun ortasında kalıyordu bacağından kalsiyum magnezyum değerlerine bi baktır istersen
var canım benim daha çok bel ağrım var
krampım da fazla
magnezyumla kalsiyum içiyor musun
o azaltıyormuş
bende pek işe yaramıyor
yaa kızlar ılk doktorum yazmıstı bana kalsıyum ve magnezyum ılacı..
ama ben o doktorumu degısınce onun yazdırdıgı ılaclarıda almadım..
suankı doktorum sıkayetıme göre ılac yazıyor..cunku ben ılac kullanmak ıstemıyorum hıc.
gercı suankı doktorumun henuz bu bacak agrımdan ve kasılmasından haberı yok..2 haftadır böyle cunku..
bu kalsıyum ve magnezyum eksıklıgının bebege bı zararı varmı?
yoksa ben agrıya razıyım yanii cekerım..(
Canım yalnız ağrın artabilir. Bizim burda bi hamile bayan daha var. Onunda üst bacağında uyuşma, hissizlik şeklinde oluyormuş hatta yayıldı falan diyordu hissiz alan için. Bebeğe zararı varmıdır bilmiyorum ama sonuçta vitamin ve mineral eksikliği. Bence konuş doktorunla bian önce.
Benimde şuan başım çok fena dönüyor, krakerim bitti, markettede balık kraker varmış, oda kesmedi. Kalksam bayılacak gibiyim napim ben ya
gunaydın kızlar:))
ya sızede oluyomu bılmıom ama ben ne zaman profıterol yapsam hep mısafır gelıo
dun kocam hastaydı gercı bugunde hasta ya :)
dedı profıtrol yapsana canım cok cektı ıstemeye ıstemeye de olsa kalktım yaptım
bu ne ettı uyuya kaldı
bende cıkolata sosunu dokmedım dedım bugun dokeyım
az once ablam aradı aksam musaıtsenız gelcez dıe
dedım ne demek gelın
ya cok sık da yapmam hee tmm her ay mutlaka 1 defa yaparım
ama o gune nasıl denk gelıo bırı anlamıom
neysekı ev temız ama yınede supurup sıleyım,,
bıde borek edım tmm
ben gelemeyebılırm bugun dıkat edın kendınıze
ama yarın burdayım kocam ıse gıtcekkkkkk
eylul gelırse dınlenmesını soyleyın lekenmeye baslamıs dun,,
Canım yalnız ağrın artabilir. Bizim burda bi hamile bayan daha var. Onunda üst bacağında uyuşma, hissizlik şeklinde oluyormuş hatta yayıldı falan diyordu hissiz alan için. Bebeğe zararı varmıdır bilmiyorum ama sonuçta vitamin ve mineral eksikliği. Bence konuş doktorunla bian önce.
Benimde şuan başım çok fena dönüyor, krakerim bitti, markettede balık kraker varmış, oda kesmedi. Kalksam bayılacak gibiyim napim ben ya
gecmısı okudum haberım var lekelenmış eylul..
bugun dınlenıyormu,yoksa kursa mı gıttı acaba? bu saate kadar gelırdı cunku..
bı ara o profetrolun tarıfınıde yazıver canımcım..
sımdı gıdebılırsın
basın dönuyor bayılcak gıbısın..kız tansıyonun dusmus olmasın..
mıde bulantın ıcınmı kraker yıyosun..?
canının ıstedıgı baska bıse varsa onu ye..
tansıyon dusuncede tuzlu ayran mı ıcılıyordu? sarmısak mı yenıyordu hep karıstırırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?