Eylülll doktorundan hala gelmedi mi mail
Hosbulduk canım
eylul maıl atacaktı doktoruna bugunkü değer düşmesi ile ilgili merak ettım yazdı mı cevsp dıye
sen de ne var ne yok tatlım
Eylülll doktorundan hala gelmedi mi mail
Eylülcüm çok üzüldüm yaa ... hevesimiz kursağımızda kaldı : (
minim sende çok üzülüp ağlamışsındır ..Ama ALLaha ne zor ki belki değer yükselir ..Sen yinede içini ferah tut..
Eğer düşersede bunda vardır bi hayır dicez yapacak bişey yok..Sabret cnm .. Zaten düşük olursa peşine daha kolay hamile kalınıyor ..bardağın dolu tarafından bakmak gerekirse..
Allahın izniyle yarım kalan sevincin tamamlancak inş merak etme
Nolsun yavru yine aynı..Az önce bi arkadaşım doğum yaptı onu ziyarete gittik hastaneye sana çok dua ettim diyor..Dedim ALLah razı olsun bana çok dua eden var birinden biri tutar inşALLah ne diyim : )
Arada geliyolar bana eşime diom gel tüp yapalım : ) bekle bekle gelmicek biz bi uğraşalım bari..Ben artık bu fikre baya baya alıştım ama eşim biraz daha bekle diyor..ßakalım sonumuz hayır olsun
Sen napion nasıl durumlar ?
yok yelloz karı msj atmadı ahanda bir daha gitmem ona...
canım yükselme olmazmış zaten az önce lekelendim adet oluyorummm...
düşük gerçekleşiyor sanırım karnımda adet gibi agrıyor...
rabbim herseyin iyisini bilir... kese oluşmadan rahim duvarına yapışmadan düştü...
bu ay ara vermeden devam edebilir mişim zaten kimyasal olmuş netten araştırdım böle olunca kimyasal oluyormuş...
diğer ay genelde hamile kalanlar var neyse herseyin hayırlısı ben dersimi cok büyük bir şekilde aldımm... adetim 5-6 gün geçtikten ve idrarda kıpkırmızı çizgiyi görmeden birdaha kan testine bulaşmam. çünkü erkekn ögrenince daha kötü kese zaten adet gecikmesinden 5-6 gün sonra gözüküyor. bu 4-5 günde yaşadığım psikolojik durumu rabbim bilir... allah kimseye yaşatmasın...
Allah'ım herkese herseyin hayırlısını versinn
EN KISA SÜREDE BİZEDE HAYIRLI HAMİLELİKLER YAŞATSIN İNŞALLAHH
Nolsun yavru yine aynı..Az önce bi arkadaşım doğum yaptı onu ziyarete gittik hastaneye sana çok dua ettim diyor..Dedim ALLah razı olsun bana çok dua eden var birinden biri tutar inşALLah ne diyim : )
Arada geliyolar bana eşime diom gel tüp yapalım : ) bekle bekle gelmicek biz bi uğraşalım bari..Ben artık bu fikre baya baya alıştım ama eşim biraz daha bekle diyor..ßakalım sonumuz hayır olsun
Sen napion nasıl durumlar ?
Ewt belkide erken test yapmasaydın hamile kaldığını ve ardından düşük yaptığını da öğrenmicektin normal adet oluyosun sanıcaktın bu da seni üzicekti belki yine hamile kalmadım diye ama en azından bu şekilde üzülmicektin ..Şimdi yıkımın daha büyük oldu tabi..
Ama imtihan dünyası işte..Ya bi kaç aylık olup ona iyicee alışıp sonra düşseydi ? o daha kötü olurdu..ALLah beterinden korusun..Düştüyse sağlıksız gebelikmiş..
Ama bi yandan da şunu öğrenmiş olduk demek normal bi şekilde gebe kalabiliyosun bunu öğrenmiş oldun ve düşükten sonra daha kolay hamile kalıcaksın bunlar düşün yavru üzülmemeye çalış artık..
ay dedemle telde konusyodum sıte atmıs benı
ben de durumlar aynı canım adet olur olmaz doktora gıdıcem klomen tedavısıne baslıcaz yumurta takıbı yanı
doktor ben ıkı ay denıcem ıstersenız 3.ayı onuda denıcem gun verecek bıze yumurtanın gelısımıne gore ilişkı için bakalım kısmet
doktorumda ole dıyor Allah verırse olur
olmadı bızde tüpe doğru gıdıyoruz canım para bırıktırmeye basladık doktor bana kılo verırsen yumurtaların daha ıyı calışır dedı ama işe basladım okulda ıster ıstemez kuru seyler yıyoruz eve gelınce de canım bıse ıstemıyo akşama da esım olursa yemek hazırlıyorum yoksa kendıme bısıler hazırlıyorum ıste
spora yazılalım dedık esımle beraber en ıyısı bu olacak sanırsam bızım için
öle canım öle ne geldiyse başıma merakımda geldiiii ama tabi böle olmasınında belki sebepleri vardır. ben her adet günümde aglıyordum kocamdan çıkartıyordum... Allah ona acıdı heralde :) beni uyardı herseyin vaktinin oldugunu ve vakti geldiğinde verecegini bana iletti aslında. degerim düştükten sonra adet olim die dua ettim yani... çok şükür doğal olarak gebe kalabildim. İnşallah bundan sonraki gebeliğimi rabbim nasip ederde sağlıkla hayırlıısyla kucagıma alırım inşallahhh... hepimiz inşallah meleklerimize kavusucaz inşallahhhh Allahın izniyleee
Ha şöyle maşaLLAh ne kadar üzülsende yanlış cümleler yerine imtihanının farkına vardın..
Hayattaki sıkıntılar insanı ne kadar olgunlaştırıyor dimi ?
Bana bundan bi kaç sende önce deseler 2 buçuk sene çocuğun olmayacak aynı olgunluğu gösterirmiydim bilmiyorum
Ewt tüp için zayıflık önemliymiş ..ilaç da daha az gidiyor zayıf kadına..
Sanırım benim sonumda öyle olacak gibi..Bazen niyeti bozuom bilezikleri bozalım yapalım diye ama eşim bekleme taraftarı her ne kadar içinde fırtınalar kopsada..İşini sağlama almak istiyor önce iş diyor..
Spora git cnm hem senin içn bi uğraşı daha olur..ALLah kimseye aratmasın yaa..Şimdi her gittiğim bebek görmeden darısı senin başına lafları bile içimi acıtıyor artık kendimi çok eksik ve kötü hissediyorum ama gülümsüyorum napcan dünyada biraz sıkıntı çekcen ki ahirette rahat edelim : )
:) kocam beni teselli etti yavrumgüle güle canım
eylül gızzzzzz kocişin ne tepkı verdı bugün onq destek ol heee erkekler göstermez ama çok etkilenırler
bızımkı de iş değişikliğinden dolayı moralmen düşük bugün yenı personel müdürü geldi otele kendi kadrosunuı getircekmiş insanların ekmek parasıyla uğraşmak ne kadar kolay bazı insanlar için yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?