anaam millan kız senden bendne başka kimse yokmuş ya nerde millet
nee bılım kımseler yok bugun..
toplaşıp güne gıttıler herhade
kızlar günaydın napionuz bugün kursa gitmedim camış gibi uyudum :))))
malum 4 gündür uykusuzdum...
dün adet oldum bugün temizlik yapcam evde :)))
çalışıyorum diede bana haber vermediler sanmırımbu çocuk kasıkalrımda bişiler yapıyo dolaşıyodur heralde böle guruk guruk bişiler oluyo anam yoksda çıkmakmı istiyo :44:
Canım hoşgeldin, ağrın sızın varmı fazladan? Hadi bakalım yol açıldı gelecek ay inşallah hamile kalıcaksın.
neyse yenı bı baslangıcın zamanı geldı ozaman...
gelsın bol ekşinli gunler..
o degılde ben bu gece ruyamda bıle eksın yapıyordum kocamla yuuuh artık:S
evet millanım bol ekşınlı günlerr :))
leyyn bende rüyamda işler güçlerdeki ahmet kuralı gördümm Allahhhhım onunla kesişiyordukkkkk hemde kocamda yanımdaydı leeyynnn bana nolii tövbe tövbee :))
yok kız allah korusun..zamanında dogsun ınsallah..
cıkmaya calıssa sancın olurdu..
o yuzuyordur sımdı..gercı nereye yuzcek karnında yermı kaldı
evet ya uyandım yüzümde şaşkın bir gülümseme tövbe tövbe :)öyle kesişmeli ruyalarda tadından yenmiyiiii yaa..
bende keske kıvancı görseydım
deliiii :) başlıcam başlıcam şu adet biteydi.. öle yoğunda gelmiyor her zamanki adetim gibi yani... :) korkmuştum öle yoğun gelecek die neyse herseyde vardır bir hayır. saçımın dibi çıkmıştı onu boyatim bare :)))günaydın canım ekşınlara başlıcan y,ine yorma kendini fazla verim iyi olmalı
hmmmm bende şimdi çıkıcam temizlik yapim bare evi pok götürüyor ):))ben cıkıyorum kızlar kaynanam hastanedeymıs..
hazır olım,kesın benlık bı ıs olur
deliiii :) başlıcam başlıcam şu adet biteydi.. öle yoğunda gelmiyor her zamanki adetim gibi yani... :) korkmuştum öle yoğun gelecek die neyse herseyde vardır bir hayır. saçımın dibi çıkmıştı onu boyatim bare :)))
kız ben bu ayın başında kumral saçları tekrar sarı yaptım bizm velet gelmior die :) bu ay hamile kaldım dip umurumda degil gelsinde... gelene kadar boyarım bende diplerini napim :)))) yarın diplerimi boyatım sonra fönümü çektirim :) oohh misss :) adet oldum yeni bir dönem başladııııııboyat anam boyat hamiş kalırsın sonra öle gezme benim gibi benim bide beyazlar var 7 aydır bekliyolar boyanmayı kocamla geziyoz öle beyz beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?