Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ooo bu magnezyum eksıklıgı cok onemlıymıs..sımdı googledan arattım..
erken doguma bıle yol acıyormus..hatta bebekte eksıklıgı görulurse ani ölume bıle neden oluyormus..
wuuuu hemen magnezyuma baslıcam..
kalsıyum eksıklıgım oldugunu sanmıyorum..hem yogurt ayran cok ıcıyorum..hemde gunde 2 bardak sut ıcıyorum
sorun magnezyumda sanırım

kızlar günaydın napionuz bugün kursa gitmedim camış gibi uyudum :))))

malum 4 gündür uykusuzdum...

dün adet oldum bugün temizlik yapcam evde :)))

kızlar günaydın napionuz bugün kursa gitmedim camış gibi uyudum :))))

malum 4 gündür uykusuzdum...

dün adet oldum bugün temizlik yapcam evde :)))

neyse yenı bı baslangıcın zamanı geldı ozaman...
gelsın bol ekşinli gunler..

o degılde ben bu gece ruyamda bıle eksın yapıyordum kocamla yuuuh artık:S

çalışıyorum diede bana haber vermediler sanmırım bu çocuk kasıkalrımda bişiler yapıyo dolaşıyodur heralde böle guruk guruk bişiler oluyo anam yoksda çıkmakmı istiyo :44:

yok kız allah korusun..zamanında dogsun ınsallah..
cıkmaya calıssa sancın olurdu..
o yuzuyordur sımdı..gercı nereye yuzcek karnında yermı kaldı

Canım hoşgeldin, ağrın sızın varmı fazladan? Hadi bakalım yol açıldı gelecek ay inşallah hamile kalıcaksın.

hoşbulduk tatlımmm sancım oldu ama öle aman aman degildi... lekelendim sabahta resmen geldi çok şükür... Hayırlısı ne zamansa o zaman hamile kalırım İnşallahhhh

neyse yenı bı baslangıcın zamanı geldı ozaman...
gelsın bol ekşinli gunler..

o degılde ben bu gece ruyamda bıle eksın yapıyordum kocamla yuuuh artık:S

evet millanım bol ekşınlı günlerr :))

leyyn bende rüyamda işler güçlerdeki ahmet kuralı gördümm Allahhhhım onunla kesişiyordukkkkk hemde kocamda yanımdaydı leeyynnn bana nolii tövbe tövbee :))

evet millanım bol ekşınlı günlerr :))

leyyn bende rüyamda işler güçlerdeki ahmet kuralı gördümm Allahhhhım onunla kesişiyordukkkkk hemde kocamda yanımdaydı leeyynnn bana nolii tövbe tövbee :))

öyle kesişmeli ruyalarda tadından yenmiyiiii yaa..
bende keske kıvancı görseydım

ben cıkıyorum kızlar kaynanam hastanedeymıs..
hazır olım,kesın benlık bı ıs olur

günaydın canım ekşınlara başlıcan y,ine yorma kendini fazla verim iyi olmalı
deliiii :) başlıcam başlıcam şu adet biteydi.. öle yoğunda gelmiyor her zamanki adetim gibi yani... :) korkmuştum öle yoğun gelecek die neyse herseyde vardır bir hayır. saçımın dibi çıkmıştı onu boyatim bare :)))

boyat anam boyat hamiş kalırsın sonra öle gezme benim gibi benim bide beyazlar var 7 aydır bekliyolar boyanmayı kocamla geziyoz öle beyz beyaz

boyat anam boyat hamiş kalırsın sonra öle gezme benim gibi benim bide beyazlar var 7 aydır bekliyolar boyanmayı kocamla geziyoz öle beyz beyaz
kız ben bu ayın başında kumral saçları tekrar sarı yaptım bizm velet gelmior die :) bu ay hamile kaldım dip umurumda degil gelsinde... gelene kadar boyarım bende diplerini napim :)))) yarın diplerimi boyatım sonra fönümü çektirim :) oohh misss :) adet oldum yeni bir dönem başladıııııı

"her kim ki Muharremin 9-10'unda (23-24 kasım) ya da 10-11'inde (24-25 kasım) oruç tutarsa 2 yıl ibadet etmiş gibi olur" (hadis-i şerif)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…