hmmm anladım canım napalım beklicezzz yapacak bişey yok
benim salak doktorla yazışıoz bana hemen bhcg yaptır dio ooff yaaa adet oldum dedim olsun dio ? len anlamıom ki deger düştü neyi merak edio :)))
test meraklısı doktor bizden beter :))
aaa ölemi olmuştu kız ben izliyomda nasıl izliom anlamadım :))ya bu sedef fırata talıp geldıydı fırat hayır dedıydı sımdıkde nısanlancaklarmıs :))))
neyse yaptırım ozaman emir büyük yerden :))yok soyle dusun canım degerın yukseldı bıraz dustu ama 0 ıle 5 arasında olup olmadıgını bılmıyo kesınlesmesı lazım durumunun belkı deger yukseldı ve sen suan dusuk tehlıkesı atlatıosun o da olabılrı o yuzden test ıstıo senden,
hmmm anladım canım napalım beklicezzz yapacak bişey yok
benim salak doktorla yazışıoz bana hemen bhcg yaptır dio ooff yaaa adet oldum dedim olsun dio ? len anlamıom ki deger düştü neyi merak edio :)))
test meraklısı doktor bizden beter :))
aaa ölemi olmuştu kız ben izliyomda nasıl izliom anlamadım :))
dün kayınvalidem hastanede demişti ama ne için sormadım da??tabı canım hatta fırat hayır deyınce bende yuh okuz ne guzel kıs hem hoppa da deıl dedıydım :))) sonra yok pısman oldum bılmem ne falan dedı fırat ,,
kız mılllan gelmedı bugun,,
neyse yaptırım ozaman emir büyük yerden :))
kolum delik deşik oldu yaaa!!!!! neyse yaptirim yarın ben yapacak bişey yok!
bide deger yüksek çıkarmış ayy sevinememde!! oyy dün evi kırkladıydım kocam gebertim beni!!!!!!!!
aboowww sen böle kızdıysan kocam beni öldürürrrr ayy korktum şimdi napim yaaa adete 1 hafta kala evi ellemiom adet olmayı bekliyomyuh dıorum baskada bıse demıyorum sana
ya sız hatunlar ( he kendımı ayrı tutuom)
adet olunca ne dıe evı kırklarsınız ya benım sancım olmasa bıle alırım battanıye yatarım bı tek yemek yapmaya kalkarım o kadar sonra gıne yatarım hıc sılmem supurmem evı wc yıkarım o kadar ,
bıde sen bır nevı dusuk yapıosun ve rahım zaten yoruluo kanama oldugu ıcın bıde sen kalkıon evı kırklıon temızlık askıyla yanıp tutusuon yuh ya yuh
vardır canım su mısalının dedıgı gıbı doktorunun bır bıldıgı düşükle ılgılı konuları uzmanımız su misali hanıma
adet düzensizliği yumurtlayamama sorunları bana canım
aboowww sen böle kızdıysan kocam beni öldürürrrr ayy korktum şimdi napim yaaa adete 1 hafta kala evi ellemiom adet olmayı bekliyomoluncada eve dalıyom (( kız ne bilim yaaa ama ben hissediyom yok bişey
canım hısset yada hıssetme korundugun bı donem olsa bıle doktorun konusmasında vardı dıokı doktor kadınlara derıs kı dıo adetlıyken dınlenın derız dedı ama kadınlar dısarı cıkmazlar gezmezler ama dedı evı dokerler dıp bucak temıslerler dedı cook yanlıs dedı rahım cıddı bır sekılde yoruluyo kasılıo dedı dınlenmezsenız bır sonrakı aya rahım yorgun gırer dedı,ılk 4 gun mutlaka dınlenın dedı rahım ıcın cok cıddı bır mesele dedı adet olmak,,
o zamandan berı kı daha o zaman 15 veya 16 yaslarındaydım ,,ılk dort gun dınlenırım uzanırım,,walla canımdan kıymetlı deıl evının temızlıgı bulasıklarım kırlılıgı ,4 gundede ev kırlenmez,,
walla kocan kızarsada haklıdır ,,,
ya ben adet oncesı ne dıe aserırım kı hep:)))
her zaman boyle nıe bılmem herseyı canım ceker,
normalde yemem ama adet olmama bı hafta kala gozum donuyo
bu dediklerini ilk defa duydum canım ben artık daha dikkatli olurumayy korktum şimdiiiiii
benım rahım fılmınden mıdır nedır bu ay acayıp kasık agrılarım var arada bır bı gırıyo bugunde ders anlatırken resmen irkildim
önceden de olurdu ama bılmıyom neyın nesı benbelırtı aramıyomda korkuyorum bısey cıkmasın da
canım ben pek aNLAMIYORIM rahim filminden ama bence agrı olması normal ilk ayda çünkü rahmine ilaç verdiler baskı uyguladılar... bende bu aydan sonra düzelirrr...benım rahım fılmınden mıdır nedır bu ay acayıp kasık agrılarım var arada bır bı gırıyo bugunde ders anlatırken resmen irkildim
önceden de olurdu ama bılmıyom neyın nesı benbelırtı aramıyomda korkuyorum bısey cıkmasın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?