puhahahahahayyy sevmiyorum ben o kadını..içim çekiliyor o konuşurken"eisraaaaaaaa hanııııımmmmm"
ayyy sevmiyorum ben o kadını..içim çekiliyor o konuşurken"eisraaaaaaaa hanııııımmmmm"
bende kulaklarımı kapatıyorum..yoksa sumsuğu geçircem tv ye:)) bi evlenseydi...hele o gelen talipleri reddederken "olumsuz" deyip bitiriyo ya...iş seçmelerine gelmişler sankicıdden bende sevmıom bıde uzatıo lafları ya sınır oluyom:)))
az önce forumda okudum birisi kıza kutu içinde öldürülmüş yılan göndermiş..pat diye açınca korkmuş tabii kızda...hay Allah ım ne psikopatlar var...
su misali bu profiterol ün kurabiye gibi olan kısmı bulukta kalmaz dimi
Allah kabul etsin..yarın bende orucum:)kızlar yarım saat kaldı ısmım kalsın nede olsa kocam yok bugun:))
ben gıdım salata edım corbamı ısıtım bıde ekmek alım :)))
gelırım gıne yazarım sıze
tarıfı okuyun aklınıza bıse takılırsa yazın anlatım:))
son yarım saat bekle yemekler gelıommmmmmmmmm:)))
bence proğramcılar koyuyor böle tipleri :)))))))bende kulaklarımı kapatıyorum..yoksa sumsuğu geçircem tv ye:)) bi evlenseydi...hele o gelen talipleri reddederken "olumsuz" deyip bitiriyo ya...iş seçmelerine gelmişler sanki
hem hamarat,hem buluktan buzluğu anlayan yüce şahsiyet:))) evet buzluktu....buluk ne kız anlamadım?
pısmıs hamur buzlukda kalır mı dıe soruyosan koyan var ama ben hıc koymuyom ,,,
ben gidip esraya bakiim..annemlerin net wireless değil..o yüzden çıkıcam..melehat bugün konuşmasa mübarek gün:))git melehat giiiiiiiiiiiiiiittt
leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen mesaj kutusuna göndercenizeee yazın şuraya da kamu faydalansınbende istiyorum bendee tarifi
yıne döndüm sahalara
bıraz ablamla dertleştık ıkıncıyı doğurdu ablamın yerıne enıstem girmiş antropoza bolemıydı nasıl yazılıyodu bılemedım işte o erkeklerın gırdıgınden
eyy o da kotu olmus :)) Allah yardım etsın ablana:))
he bende actım orucu geldım aman be corba ıctım doydum artık bı saat sonra bıseyler yerım:)))
cıdden hee:)) benımde 1 en gec 2 :))
ılk mıyopıyle adet bekledım
sonra gul guzelıyle ( bu arada nerde o gormuon bıkac gundur )
sımdıkde senle :))
bak ne kadar duzensız adetlerım herkesı yakalıom:))))))))
benım de goguslerde degısıklık yok :))
galıba bu ayda benım karavana:))
evet adet sonrasında cıkıo aslında belırtıler ,,
bız kendımızı eglendırıoz
acep gıtsem test alsam cıkmaz dıme 8 gun var daha
eyy o da kotu olmus :)) Allah yardım etsın ablana:))
he bende actım orucu geldım aman be corba ıctım doydum artık bı saat sonra bıseyler yerım:)))
leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen mesaj kutusuna göndercenizeee yazın şuraya da kamu faydalansınyok kamuya kapalıyıs meslek sırrı derseniz de özelden bende isterim tarifi ona göre zaten adet olcam canım tatlı çekip duruuuuuuu
bu arada sumisali ben profiterolü etimekle yapıyom bakim senin ki nası oluyo benim yalancı profiterol oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?