Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

az önce forumda okudum birisi kıza kutu içinde öldürülmüş yılan göndermiş..pat diye açınca korkmuş tabii kızda...hay Allah ım ne psikopatlar var...

su misali bu profiterol ün kurabiye gibi olan kısmı bulukta kalmaz dimi

kızlar yarım saat kaldı ısmım kalsın nede olsa kocam yok bugun:))
ben gıdım salata edım corbamı ısıtım bıde ekmek alım :)))
gelırım gıne yazarım sıze
tarıfı okuyun aklınıza bıse takılırsa yazın anlatım:))

son yarım saat bekle yemekler gelıommmmmmmmmm:)))

buluk ne kız anlamadım?
pısmıs hamur buzlukda kalır mı dıe soruyosan koyan var ama ben hıc koymuyom ,,,

Allah kabul etsin..yarın bende orucum:)

ben gidip esraya bakiim..annemlerin net wireless değil..o yüzden çıkıcam..melehat bugün konuşmasa mübarek gün:))git melehat giiiiiiiiiiiiiiittt

bende istiyorum bendee tarifi
leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen mesaj kutusuna göndercenizeee yazın şuraya da kamu faydalansın yok kamuya kapalıyıs meslek sırrı derseniz de özelden bende isterim tarifi ona göre zaten adet olcam canım tatlı çekip duruuuuuuu
bu arada sumisali ben profiterolü etimekle yapıyom bakim senin ki nası oluyo benim yalancı profiterol oluyo

ISTIYOOOOZZZ IIISSSTIIIYYOOOOZZZZ O TARIFIII IISSSTIIIYOZZZZ
cabukkkk bekliyom yarin yapacam

yıne döndüm sahalara
bıraz ablamla dertleştık ıkıncıyı doğurdu ablamın yerıne enıstem girmiş antropoza bolemıydı nasıl yazılıyodu bılemedım işte o erkeklerın gırdıgınden

ilk defa beğendım su esrayı
ben bu kadının gıyım tarzını hıc begenmıyorum ya asırı kadınsı yasına göre değil bence

verım canım yapımı kolay ve tutmama sansı yok:))

normal su bardakları var ya hanı su klasık olanlar onla yapıom ben ,,,

1 su bardagı su ıle 100 gr margarını ( tereyagla denedım cok agır oldu) tencereye koy kaynat ıcıne bır fıske tuz bır fıske seker koy ama ya erısın su da fokurdasın sonra ıcıne yıne aynı bardakla 1 su bardagı un koy hızlıca karıstır o un helva gıbı topak olacak ,,ıkı dakıka ocakda pısır sonra kapat altını derın bı cam kaseye koy soguyana kadar ara ara karısıtır kı kabuk olmasın ustu onu sogut ıyıce sogucak ama,,
bu olcu normal buyuklukdekı 4 yumurtayı kaldırır ( yumurtaları 1 saat dısarda beklet dolapdan cıkardıgın gıbı kullanma) ama sen 5 yumurta cıkart ne olur ne olmaz,,
hamur ıyıce soguyunca ıcıne teker teker yumurtaları kırcan ama her yumurtadan sonra ıyıce elınce yogurcan hamura yedırcen ,,4 yumurta bıtınce kıvamı kekden daha katı olcak ,,5 ,yumurta fazla gelır dıe dusunuyorum cunku hep 4 yumurta kullanırım,,bımden alıyom yumurtaları ben ,,
sonra sıkma torban varsa onunla yoksa ıkı tane tatlı kasıgıyla sekıl ver yuvarlak pısırme kagıdı ser tepsıye dız ama buyuk degıl o kabarcak cunku accık mesafelı dız ama cok mesafe vermene gerek yok dızerken sekıllerıde cok onemlı deıl o kabarırken zaten gelısı guzel kabarıo,,
bu tarıfden benım yaklasık 2 tepsı hemen hemen cıkıo,,yanı 40 tane falan nerdeyse,,
sekıl verdın tepsıye dızdın soguk fırına koycam 175 dereceye ayarlıcan ılk 15 dk hıc kapak acma ve ısıyla oynama onlar bı kabarcak yaklasın 15 veya 17 dk sonra ısıyı 150 ye dusur fırını yıne acma soner yoksa,,15 dk da oyle pısır,,sonra baktın kabardılar renk aldılar fırını kapat 15 dk yıne acma fırını ,,( renk almadıysa beyazza renklerı fırını bıraz derecesını yukselt renk alsın,,kımı fırınlarda farklı oluyo )
15 dk sonra fırından cıkart sogusun ,,normal un sut sekerden krema yap katı olmayan hafıf akıskan olan ( yaklasık 3 veya 3.5 su bardagı kaldırıo sutu ben bıde kremayı bolca sıkıyorum profıtrole) krema yap soguyunca eger cıvıksa ıcıne kremsantı dok sade cırp mıkserle o kıvam alır hemen tabı tadı baya gusel oluyo o zaman,,doldur soguyan profıtrollerı ,krema sıkacagın varsa onla yoksa ustten bıraz kes tatlı kasıgıyla krema koy ve ustune kestıgın parcayı tekrar kapat ustune oylede oluyo,,
cıkolata sosu alıom pakette varya hanı sut koyup pısırdıgımız ondan kullanıom varsa evde bıtter cıkolata ondanda bı parca atıom sosu soguturken atıom ıcıne o sıcaklıkla erıo zaten ,,yoksa cıkolata hıc katmıom ama karıstırarak sogutuom sosu ,,
sonrada profıtrolun ustune kasık kasık dokuom ,,sonra da yıyommmm
takıldıgın bı yer olursa yaz bana cvplarım karısık gıbı gorunuo ama bır kere yapınca sureklı yapmak ıstıon:))
he en onemlısı besmele cekmeyı unutmuos:))

eyy o da kotu olmus :)) Allah yardım etsın ablana:))

he bende actım orucu geldım aman be corba ıctım doydum artık bı saat sonra bıseyler yerım:)))

he bende actım orucu geldım aman be corba ıctım doydum artık bı saat sonra bıseyler yerım:)))

kız bacım allah kabul etsinn

kızlara profitörolün tarifini verdim abooww isyan çıkarmışlar burda :)

evet adet sonrasında cıkıo aslında belırtıler ,,
bız kendımızı eglendırıoz
acep gıtsem test alsam cıkmaz dıme 8 gun var daha

Hem belirtim yok diosun, hem belirtiler sora çıkar diyorsun, hem eylüle kızıyorsun hemde gidip test alsammı diyorsun. Tam dayaklıksın sen heee

Allah kabul etsin, bizlerede dua etseydin canım. Yarında tutarsan açarken bizlerede dua etmeyi unutma..

he yazdık:)) daha dogrusu eylul yollamıs:)))
yok la nıe paylasmıyım sankı aıle yadıgarımıda bende kalcak:)))
he etımekle ben hıc yapmadım sen onu nasıl edıon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…