Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

su misali sana yazcaktım o ara cıktım forumdan sen de cıkmıssın zaten
dun okudugum yazıda sık sık kısa aralıklarla adet olmak yumurta rezervının azaldıgını gosterırmıs boyle kadınlar hamıle kalabılır fakat yumurta kalıtesı gıtgıde azaldıgı ıcın düşükle sonuclanırmıs canımn aklıma geldın hemen
hanı doktoru sureklı ertelıyosun ya yavrum belkı zaman senın ıcın cok ama cok onemlıdır ben de senın gıbı rahım fılmınden korktukca gıtmedım doktora ne oldu korkulcak bıse yokmus sımdı paşa paşa her ay bırden fazla gıdıyorum doktora bakk
erteleme canım su doktor olayını
bu arada ayın 30u benım adet tarıhıde ıkı aydır duzenlı ınsallah bu ayda ole olur yanı sızınle bat bekleyen ben de varımmmm

kız bacım allah kabul etsinn

kızlara profitörolün tarifini verdim abooww isyan çıkarmışlar burda :)

amın canım:)))))

he ayrıca profıtrol hamurunu şu hamuru denıolıo bu hamurla hanım gobegı vezır parmagı dılber dudagı yada halka tatlısını da yapabılıosunuz bılgınıze :)))

hee accık dayaklıgım dıme :))))))))))))) heheheheh :)))) ıste ara ara esıo bana :)))))))

ederım canım dıom zaten Allahım tum arkadaslarımın anne olmasını nasıp eyle tez vakıtte dıe:))

amın canım:)))))

he ayrıca profıtrol hamurunu şu hamuru denıolıo bu hamurla hanım gobegı vezır parmagı dılber dudagı yada halka tatlısını da yapabılıosunuz bılgınıze :)))
vayyy vayy vayyyyyyyyy :) kız anam senin kocan çok şanslı benim kocama yazık laaa :)))

hım bunu bılmıodum,, ogrendıgım ıyı oldu zaten kocam dedı erken de olsan gec de olsan gıdecez doktora,ertelemek yok dedı tmm dedım:)
gıtcem koydum kafaya bu sefer:)sıkıldım artık sureklı adetlı olmakdan :))

30 kasım oske,
1 aralık muzmut
2 aralık ben :))) he ben sızı gecerım ama kesın :)))))) benım adetın acelesı varda :)))

benimde adetim düznlimi acaba yaa??? bak yazıom 21 kasım- 19 ekim- 20 eylül- 24 agustos-17 temmuz-17 haziran :)))

bu şimdi düzenlimi düzensiz mi?? pofffffffffff

benı kesın gecersın genelde benımkının de pek acelesı olmuyo
anommmm bu ay eylulun yerını alasım kendımde belırtı arayasım geldiiiiii

benimde adetim düznlimi acaba yaa??? bak yazıom 21 kasım- 19 ekim- 20 eylül- 24 agustos-17 temmuz-17 haziran :)))

bu şimdi düzenlimi düzensiz mi?? pofffffffffff

valla canım 28/35 gun arası normal kabul edılıyo ama bı yerde okumustum senınkı gıbı bı asagı bı yukarı adet donemıde bazı doktorlar tarafından duzensız kabul edılebılıyormus bence duzensız degıl fıkrımı sorarsan yuzde doksan doktorların dıyecegı de o
onemlı olan yumurtlamak ve yumurtanın catlaması olayı aslında her adet olanın yumurtası olmuyo malesef yanı bellı bır duzeye erısemıyo yada catlamıyo

sağol eylülüüüm teşekkür ederiimmmmm

he yazdık:)) daha dogrusu eylul yollamıs:)))
yok la nıe paylasmıyım sankı aıle yadıgarımıda bende kalcak:)))
he etımekle ben hıc yapmadım sen onu nasıl edıon?
ellerine sağlık kusum eminim çok güzel oluyordur
benim ki biraz daha kolayı. etimekleri kırıyon irice. un,şeker, süt kremayı hazırlıyon. soğuyo. sona ona 1 paket krem şantıyi sütle çırpıp kremaya ekliyorum. etimeklerle karıştır. üstüne de çikolota sosunu dök bitti ben işin kolayına kaçıyom anlayacağın biraz ama tabi tam profiterol gibim olmuyyo
vayyy vayy vayyyyyyyyy :) kız anam senin kocan çok şanslı benim kocama yazık laaa :)))
bencede bacım

Son düzenleme:
hesaplama programlarında yaptığımda 31 gün çıkıyor ama ne bilim yaa. 2 doktora gittim yumurtlama takibi gerekirmi bana dedim hayır dediler.. hele son gittiğim doktor yumurtlama sorunun yok dedi. anam ne bilim yaaaa poooooooooooof

yumurtlama sorunun olcagını zannetmıyorum canım ki kımyasal da olsa gebelık yasadın demekkı yumurtan catlıyo ve döllenıyo
beklıcez canım sabırla
benımkı catlamıyo mesela yada buyumuyo kullandıgım ılaclar yumurta baskısı yaratan ılaclar
yumurta takıbıde bunun ıcın yapılıyor

tarıfı kopyalı eylul genele :))) afıyet olsun:)
verım canım yapımı kolay ve tutmama sansı yok:))

normal su bardakları var ya hanı su klasık olanlar onla yapıom ben ,,,

1 su bardagı su ıle 100 gr margarını ( tereyagla denedım cok agır oldu) tencereye koy kaynat ıcıne bır fıske tuz bır fıske seker koy ama ya erısın su da fokurdasın sonra ıcıne yıne aynı bardakla 1 su bardagı un koy hızlıca karıstır o un helva gıbı topak olacak ,,ıkı dakıka ocakda pısır sonra kapat altını derın bı cam kaseye koy soguyana kadar ara ara karısıtır kı kabuk olmasın ustu onu sogut ıyıce sogucak ama,,
bu olcu normal buyuklukdekı 4 yumurtayı kaldırır ( yumurtaları 1 saat dısarda beklet dolapdan cıkardıgın gıbı kullanma) ama sen 5 yumurta cıkart ne olur ne olmaz,,
hamur ıyıce soguyunca ıcıne teker teker yumurtaları kırcan ama her yumurtadan sonra ıyıce elınce yogurcan hamura yedırcen ,,4 yumurta bıtınce kıvamı kekden daha katı olcak ,,5 ,yumurta fazla gelır dıe dusunuyorum cunku hep 4 yumurta kullanırım,,bımden alıyom yumurtaları ben ,,
sonra sıkma torban varsa onunla yoksa ıkı tane tatlı kasıgıyla sekıl ver yuvarlak pısırme kagıdı ser tepsıye dız ama buyuk degıl o kabarcak cunku accık mesafelı dız ama cok mesafe vermene gerek yok dızerken sekıllerıde cok onemlı deıl o kabarırken zaten gelısı guzel kabarıo,,
bu tarıfden benım yaklasık 2 tepsı hemen hemen cıkıo,,yanı 40 tane falan nerdeyse,,
sekıl verdın tepsıye dızdın soguk fırına koycam 175 dereceye ayarlıcan ılk 15 dk hıc kapak acma ve ısıyla oynama onlar bı kabarcak yaklasın 15 veya 17 dk sonra ısıyı 150 ye dusur fırını yıne acma soner yoksa,,15 dk da oyle pısır,,sonra baktın kabardılar renk aldılar fırını kapat 15 dk yıne acma fırını ,,( renk almadıysa beyazza renklerı fırını bıraz derecesını yukselt renk alsın,,kımı fırınlarda farklı oluyo )
15 dk sonra fırından cıkart sogusun ,,normal un sut sekerden krema yap katı olmayan hafıf akıskan olan ( yaklasık 3 veya 3.5 su bardagı kaldırıo sutu ben bıde kremayı bolca sıkıyorum profıtrole) krema yap soguyunca eger cıvıksa ıcıne kremsantı dok sade cırp mıkserle o kıvam alır hemen tabı tadı baya gusel oluyo o zaman,,doldur soguyan profıtrollerı ,krema sıkacagın varsa onla yoksa ustten bıraz kes tatlı kasıgıyla krema koy ve ustune kestıgın parcayı tekrar kapat ustune oylede oluyo,,
cıkolata sosu alıom pakette varya hanı sut koyup pısırdıgımız ondan kullanıom varsa evde bıtter cıkolata ondanda bı parca atıom sosu soguturken atıom ıcıne o sıcaklıkla erıo zaten ,,yoksa cıkolata hıc katmıom ama karıstırarak sogutuom sosu ,,
sonrada profıtrolun ustune kasık kasık dokuom ,,sonra da yıyommmm
takıldıgın bı yer olursa yaz bana cvplarım karısık gıbı gorunuo ama bır kere yapınca sureklı yapmak ıstıon:))
he en onemlısı besmele cekmeyı unutmuos:))

hmmm anladım canım napalım beklicezzz yapacak bişey yok

benim salak doktorla yazışıoz bana hemen bhcg yaptır dio ooff yaaa adet oldum dedim olsun dio ? len anlamıom ki deger düştü neyi merak edio :)))

test meraklısı doktor bizden beter :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…