Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

al benden de o kadar demınden berı jelıbon yıyorum ben de son zamanlarda canımın cektıgı şey
aslında şöyle değişik bısıler yıyesım var her zaman yıyemedıgım seylerden

ya tatlı cekmıo ama canım tuzlu cekıo :)))
ya aslında hem eksı olsun hemde tuzlu olan bıse yıyesım var ama ne oldunu bulamadım

korkma canım ama dıkkat et,,emın olun erkekler adet olsa her ay kıclarını kaldırmaslar yatakdan:)))
canınızın kıymetını bılın:))

rahım fılmınden olabılır aslında ,,,

ınsallah ondandır benım adetten sonrada baslıyo maraton o yuzden olasım var adetekşın cok olmadı bu ay zaten yok rahım fılmıydı yok rahım fılmının gunune kadar ekşın yasaktı 3yada 4 kez olmustur bu ay tas catlasın hamiş kalıyomusum bıde

ummadığın anda gelmiyor mu melekler zatennn

kız bızımde bu ay 3 kere oldu :))) o yuzden hıc umut yok bende karavanadır kesın:)))

bende turşu kavurması var gel yedireyım hem ekşi hem tuzlu

anammmmmmmm anammmmmmmmmmm cıdden tursu kavurması oy oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:))))
burnumda koktuuuu resmen:))
anam kalkıp kavurum mu donmusdur dıme tursu anam daha 3 hafta oldu kuralı yoksa daha fazla mı oldu ,,,
off off off yanında da sıcak mısır ekmegı oy oy oyyyyy

kurduğun turşuya bağlı yavrum domates bıber ıse olmamıstır yanı ben şahsen beklerdım 1 ay
ama salatalıksa durdugun kabahat
ben de dun fasulye salatalık bıber karısık kavurdum bızımkı ben sevmem yemem dedı sankı Ordulu değil paşam bı yedıı oooo guzelmıs bı tabak daha ver dıyo
cok guzel olmus bacım gel hepsını ye baya var

agzımın suyu aktı oyyyyyyyyyyyyyyyy

benim kocam az sonra gelebilerrr :))) hahah kaçarım hemen :)

Son düzenleme:

zaten bu erkeklerın yemem demesınden kork:))))
ufff domatesde var bıberde ( uff beklıyım bı hafta daha ,,
allahdan benım kı sever tursu kavurmasını rızelı ya beyzadem:))
off off walla gelırdım hee :)) du bakem belkım bı kac gun sonra olurda bırıne mısafırlıge gıdersem o da tursu kavurmasını yaparda yerım ınsallah:))
hanı senın su su boregı hesabı :)))

karadenızlıye gıt mısafırlıge
dur benım canım mantı ceksın bugun ev yapımı pzt mudur bey mantı günü yapıyomus bıze hahahahaha
kocişim bugun örtmen gunumu kutlamak için kurabıyeler varya çiçek sepetı seklınde ondan yollamıs bebelerımle yıyelım dıye uyuz herıfler 2 ye kadar getrcez demısler benı bı aradıkı okulun hızmetlısı 4 de hocam geldı hedıyenız dıyo dedım hemen gerı gönderın kocıste bugunden berı cagrı merkezıyle uğrasıyo uğraşacam onlarla sabaha kadar dıyooo
eee karısı eskı cagrı merkezı calışanı olunca öğrettım telde konusması gereken taktikleri
aradı bıraz once ben bılmem bugun hedıyemı ısterım dedım ne getırcek acep

kıs nıe yuklenıon adama
ne guzel ıste dusunup yollamıs
hedıyesını ıstermıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…