canım eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar...ya acıkcası benım bı doktor bulmam lazımmmmmmmmmm,,,
ozay hocaya gıdıodum medıstateydı ama kendı yerıne gecmıs orda muayene ucretı cok,,250 tl,,adam prof ya,,,
he memnundum acıkcası guvenıodum,o dedıydı baana senın tek gende sorun var dedı mthr1298 mı neydı ıste o yuzden coraspın kullancan dedı dedım ıgne hocam yok dedı gerek,,coraspın yeter dedı ,,
sonra o gıdınce baska bı hastaneye gıttım o da normal doktor ama 55 yaslarındaydı ona anlattım dedım ıste ozay hoca boyle dedı falan dıe o da dedı ben olsam ıgneye gecırırım dedık sonucda 2 dusuk etmısın dedı daha etkılı ıgne dedı ama o da kan degerını her ay bakcam demedı ,,dogumda bakarız dedı o da ,
bende kaldım ıkı ara bı derede,,kocam dun dedı ya erdem hastanesıne gıtcez dedı yada afıyet hastanesıne ıkısıde buyuk,,tam donanımlı,,karar ver adetın bıttıgınde gıtcez dedı ,,
canım eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar...
evet ben bilemem ama bu pıhtılaşma topiğine bakıyorum ama iğne kullanmadan tek gende bile olsa sadece aspirinle doğum yapan 1 kişi hatırlıyorum ben....doktorlara kalsa 3 düşükten sonra sonra test yapıyolardı..sen bu pıhtılaşma topiğine bak..artık ilk sayfaya liste yaptılar...oradan senle uyuşanlara bak...
birde 2. doktorun daha mantıklı geldi bana..çünkü değerini takip edeceğini de söylemiş..belki asprinle başlar,yetmezse iğneye geçer..yada iğne fazla gelir keser iğneyi...sen bi o topiğe sor bakalım istanbulda önerecekleri doktor varmı??
olmazsa 2. doktorun iyi gibi geldi bana...tabii senin ısınman daha önemli
canım bak mesela burcu gen var orada hatta dün suyu gelmiş bugün doğum yapacak...oda senle aynıymış..o ilsk sewferinde sadece iğne kullandı yetmedi..şimdi iğne +corasprin kullandı...ve bebeği doğmuştur bile belki bugün...biride senle aynı30, sırada tgbsr isminde o günde 2 iğne yapmış...o yüzden değerlerini takip ederek doz yükseltmesi ya da azaltması yapmak mantıklı..linki atıyorum sana http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eniyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.htmlyamanas 3 düşük mthfr1298 heterozigot coraspin
sımdık 2 dusuk bende,,bak buda coraspın kullanıo sadece
canım bak mesela burcu gen var orada hatta dün suyu gelmiş bugün doğum yapacak...oda senle aynıymış..o ilsk sewferinde sadece iğne kullandı yetmedi..şimdi iğne +corasprin kullandı...ve bebeği doğmuştur bile belki bugün...biride senle aynı30, sırada tgbsr isminde o günde 2 iğne yapmış...o yüzden değerlerini takip ederek doz yükseltmesi ya da azaltması yapmak mantıklı..linki atıyorum sana http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...eniyle-dusuk-yasayanlarin-paylasim-alani.html
olabilir belki canım sen yinede doktoruna iyice danış..ama o sayfada tek gende bile iğne kullananlar var...hatta orada bir arkadaş yazmıştı aynı hastalar farklı tedaviler uygulanabiliyor..bünyesi farklı herkesin..bu yüzden bu pıhtılaşma ölçümlerini ara ara yaptırıp doz ayarlamak iyi olur diye..sende ölçümlerine göre göre yaparsın..belki aspirin sulandırmaya yeter,yetmezse iğne der doktor...sadece ilk hamile kaldığında bu testleri aksatmaman...sana yine doktorun demiş,benimki hiç ara ara test yaparım falan demedi..ben istiycem artık..ama mtrhs1298 heterezıgot bende o tgbsr homozıgot onda o yuzden yamanasla tek far o 3 ben 2 dusuk etmıs olmamız,
aminnnnn valla bi sağ salim geleydi veletler:)aman neyse artıkk hakkımızda Mevlam ne hayırlı ıse onu eylesın,tez vakıttede nasıp etsın bebelerımızı:))
muzmutttttttttttttt:)))))))) gec kaldınnnnnnnnnnnnn
pıhtılı hamilecehayirli pazarlar bacilar sabah sabah hangi dille konusuyonuz siz yaw
hayirli pazarlar bacilar sabah sabah hangi dille konusuyonuz siz yaw
canım sen smear testini yaptırdınmıydı??gunaydın:)))
uctuk ecemle bız pıhtılasma sorunu varya o ordan bılgı paylasıodu benle sagolsun:))))
bende dun 8 gun varken adete yıne dun pembe lekendım(
kasımın 4. adet oldum 9 da da temızlendım ama kasımın 2.den 4.ne kadar lekendıydım
sımdı ıse kasımın 24. yıne lekendım( bı ayda ıkı kere adet :))))
yagmur olamıo bende deretepe duz gıdıo:))
olabilir belki canım sen yinede doktoruna iyice danış..ama o sayfada tek gende bile iğne kullananlar var...hatta orada bir arkadaş yazmıştı aynı hastalar farklı tedaviler uygulanabiliyor..bünyesi farklı herkesin..bu yüzden bu pıhtılaşma ölçümlerini ara ara yaptırıp doz ayarlamak iyi olur diye..sende ölçümlerine göre göre yaparsın..belki aspirin sulandırmaya yeter,yetmezse iğne der doktor...sadece ilk hamile kaldığında bu testleri aksatmaman...sana yine doktorun demiş,benimki hiç ara ara test yaparım falan demedi..ben istiycem artık..
canım sen smear testini yaptırdınmıydı??
Eki Görüntüle 560354 Eki Görüntüle 560355
dun ıftardan sonra yaptım asuremıı 5 kase kaldın uff onuda bu aksam yerler yarına yıne ısterler kesın ,,,suslemesıyle bu sefer ugrasmadım fındık cevız bıttı gıttı ,,usenmezsem ayıklamaya bıde nar sepelım ustune:))
tadını sorarsanız eh mutevazılık etmıcem cıdden cok guzel oldu :))
artık bunu hep istiyolar diye biliyorum..geçen arkadaş kontrole gitmişti ondanda istemiş doktor..rahim ağzı kanserini taramak için bakıolarmış..yada iltihap mantar falan varmı diye..vajine girişindeki ıslaklık oluyo ya ondan alıolarmış bir miktar..iğne acı falan yok...birde mesela ben hamile kalınca progestan kullanıcam,rahim ağzı kanserini daha etkilermiş bu yüzden kullanmadan bakmak lazımmış..yok yaptırmadım ,,
bak evlendıgımınden berı farklı sebeplerden dolayı beklı 50 kere gıtmısımdır doktora 3 yılda :)) belkıde daha cok :))))))))))
ama hıc bırı smear testı ıstemedı kı,,
nıe yapıolar onu bıle bılmıom,,
anamm sokma şunu gözüme oruç oruç:)) aşerirsem görürsün bak...muzmut bak asurem :)) hee ama cok suslemedım :))
asuren guzel gornuyo bacim benim odun asakladi gecen gun izledigi hocadan ibadet olmadgini duyunca gerek yok dedi....Eki Görüntüle 560354 Eki Görüntüle 560355
dun ıftardan sonra yaptım asuremıı 5 kase kaldın uff onuda bu aksam yerler yarına yıne ısterler kesın ,,,suslemesıyle bu sefer ugrasmadım fındık cevız bıttı gıttı ,,usenmezsem ayıklamaya bıde nar sepelım ustune:))
tadını sorarsanız eh mutevazılık etmıcem cıdden cok guzel oldu :))
ben saguk ve bol nar cevizli finfikli severdim ama oyle duskunlugum yok olsada olur olmasa dauff çok güzel olmuşşşşş...
bugünde orucummmm,,,,su misali istanbula taşınsam sana yakın ev tutardım...dün bizde yapalım dedik annemle odaları değiştirince yetiştiremedik...benim kocaman kocam içinde nohut ve fasulye sevmiyor..bende başka buldıklarımdan koycam bakalım...bende narlı seviyorummm
hım ben onunda bebekle bırlıkde anneden kopup cıkdıgını sanıodum dogum sırasında ,,
anam bızımkıler nazlı ,,bı el bebek gul bebek olacaklar bellı artık :))))
banada dedıydı doktor kan sulandırıcısı kullananları normal doguma almıolarmıs pek,,uff ben normal ıstıom daha dogrusu ben bı dogurmayı basarsam 4 veya 5 cocuk edecem :))
ben birde doğum yaptırsam tam olacak...hamile kalınca kapatıcam bu konuları,,tövbe edip hayatıma tertemiz bir sayfa açıcamyok yaptırmadım ,,
bak evlendıgımınden berı farklı sebeplerden dolayı beklı 50 kere gıtmısımdır doktora 3 yılda :)) belkıde daha cok :))))))))))
ama hıc bırı smear testı ıstemedı kı,,
nıe yapıolar onu bıle bılmıom,,
artık bunu hep istiyolar diye biliyorum..geçen arkadaş kontrole gitmişti ondanda istemiş doktor..rahim ağzı kanserini taramak için bakıolarmış..yada iltihap mantar falan varmı diye..vajine girişindeki ıslaklık oluyo ya ondan alıolarmış bir miktar..iğne acı falan yok...birde mesela ben hamile kalınca progestan kullanıcam,rahim ağzı kanserini daha etkilermiş bu yüzden kullanmadan bakmak lazımmış..
sabahtan yazdiklarinizi okuyup geldim
asuren guzel gornuyo bacim benim odun asakladi gecen gun izledigi hocadan ibadet olmadgini duyunca gerek yok dedi....
biz allah asip ederse bu sene haci olmaya niyetleniyoz da insallah koklu degisimlere gidiyoz...
ben saguk ve bol nar cevizli finfikli severdim ama oyle duskunlugum yok olsada olur olmasa da
bende dogumdan sonra kendigilinden atiliyor diye biliyodum sasirdim
ehhh yie du gece odunla atstik orucluyuz iki gundur onu az once se yolladim...yaw ne kadar tartismicaz diyee tutuyorum kendimi cok damarima basiyo ona kapk yapicada zoruna gidiyo napimmm kasinmasin o zaman....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?