bu topiğin kaderi sanırım:))
bizede doktor sperm testi istese ne yapardı bilmem ama, bizim kadar gözü kara değiller...kiz onun yuzunden bi senedir heder ettim kendimi halen yaptigi sakalara bak daha yeni evliyim bu izmire gidisimde 1 senem doldu cocuk icin 4 5 defa doktora gittim her seferinde doktor gayet iyi durumun doguma gebelige el verisli bi sorun yok diyo hatta arada ikiz gebelik yasadim hala niye olmuyo vakalri nobetleri ailem artik kizdi bana yeter artik daha bi senen olmadan anla artik sende bi kusur eksiklik yok..ama beyefendi daha bi sperm sayimi bile yaptimadi bi defa enfeksiyon kapmis onun icin gitti ilac icti gecti surekli olamdi olacakmi olmas deli oldum sonunda yaw
demekkı ıfade seklı farklı esının ılla bıse ıma etmesını bekleme canım,,suan cocuk yok ıkınızsınız halıyle normal rahat olması cocuklarınız olunca tabıkı boyle sakalar etmez canım,,
hee sende haklısın ınsan canı yanınca bıse dendıgınde ona hemen altında bıse arıo ,,ama unutma o senın esın ,o bıse demek ıstese emın ol lap dıe der :))
bende mesela kus var muhabbet esım onu sevdıgınde sınır basıo bana ama cok ıcten sever benım esım cocuklarıda,,
dedım bıgun sen benım cocugum olmadıgı ıcın bak sen doguramadım bende kusu sevıyorum mecburen dıe bıseymı dedım ıma edıosun ama derken oyle sınırlenmısdım kı ellerım falan tıtrıodu sınırden :))
kiz onun yuzunden bi senedir heder ettim kendimi halen yaptigi sakalara bak daha yeni evliyim bu izmire gidisimde 1 senem doldu cocuk icin 4 5 defa doktora gittim her seferinde doktor gayet iyi durumun doguma gebelige el verisli bi sorun yok diyo hatta arada ikiz gebelik yasadim hala niye olmuyo vakalri nobetleri ailem artik kizdi bana yeter artik daha bi senen olmadan anla artik sende bi kusur eksiklik yok..ama beyefendi daha bi sperm sayimi bile yaptimadi bi defa enfeksiyon kapmis onun icin gitti ilac icti gecti surekli olamdi olacakmi olmas deli oldum sonunda yaw
bizde de var iki kanarya bizimkide oyle sever hatta diyo sen kotu anne ben sefkatli baba ben kalbim yuzunde dokunamiyom kuslara tuhaf oluyo o yuzden kizdim aldiginda benim icin aldin sevip oynayacagim bisey alsaydin diye neyse zaten onlarda bu sene bizim gibi kaldi yumurtalari olmadi yaza insallah..bizimkiler bide cok ilginc biz kusken onlar birbirlerine sokuluyo oynasiyolar bizide yumusatiyolar cogu zaman..ama bizim aramiz iyiyse onlarda kavga kiyametdemekkı ıfade seklı farklı esının ılla bıse ıma etmesını bekleme canım,,suan cocuk yok ıkınızsınız halıyle normal rahat olması cocuklarınız olunca tabıkı boyle sakalar etmez canım,,
hee sende haklısın ınsan canı yanınca bıse dendıgınde ona hemen altında bıse arıo ,,ama unutma o senın esın ,o bıse demek ıstese emın ol lap dıe der :))
bende mesela kus var muhabbet esım onu sevdıgınde sınır basıo bana ama cok ıcten sever benım esım cocuklarıda,,
dedım bıgun sen benım cocugum olmadıgı ıcın bak sen doguramadım bende kusu sevıyorum mecburen dıe bıseymı dedım ıma edıosun ama derken oyle sınırlenmısdım kı ellerım falan tıtrıodu sınırden :))
bizede doktor sperm testi istese ne yapardı bilmem ama, bizim kadar gözü kara değiller...
hıc gozu kara degıller onlar sadece ıstıolar:))caba sıfır :))
su misali adam şok olmuştur kuşu severkenben olsam daha yaklaşmazdım kuşa
benle ne alaksı var der,, yarında benim çocuğum diye dolaşır ortalıkta...ya canım erkekler zaten kusursuz yaratıklardır:)))
benım esımde yaptırmadı spermolojı testı ya gercı doktor ıstemedı bızden ama ısteseydı de accık da olsa dırenırdı he tmm sonra yaptırırdı ama genetık testınde bıle
dıo benımle ne alakası var dedım senle evlıyım ben :))) halıyle de bebeklerın yarısıda sana aıt :)))))))))))))
he normal sartlarda benım ona vercegım cvp daha sert olurdu ama bana donusude sert olacagı ıcın daha ılımlı cvp verdıydım:)))
ya canım erkekler zaten kusursuz yaratıklardır:)))
benım esımde yaptırmadı spermolojı testı ya gercı doktor ıstemedı bızden ama ısteseydı de accık da olsa dırenırdı he tmm sonra yaptırırdı ama genetık testınde bıle
dıo benımle ne alakası var dedım senle evlıyım ben :))) halıyle de bebeklerın yarısıda sana aıt :)))))))))))))
he normal sartlarda benım ona vercegım cvp daha sert olurdu ama bana donusude sert olacagı ıcın daha ılımlı cvp verdıydım:)))
adam nasıl korktuysa artık...dövmeseydin barizaten boyle aptal aptal bakdı suratıma :))))hıc bıse demedı baska odaya gıttıydı:))
ama sımdı bıle kusu severken bana bakıo goz ucuyla dedım ya tmm ben oo zamanlar bıraz gergındım abartma bakma bana dıom :))))))))))
kiz benim genetik testimde kan pihtilasmasida hepsi temiz her ay yumutluyomda bi tek dusukten sonra tsh yukselmis onun icinde gunde 1 ilac iciyom kac aydir oda yolunda duzeninde daha ne yapam kendimi paraladim...tesadufe bakinki onun enfeksiyonlu oldugu ay ben hamile kaldim ama o halen sayim yaptirmadi sbebide cok komik..
yok efendim spermi cok kalitewli cikarsa alip onla cocuk falan yaparlarmis o kadar sperm bankasi varken bide hasbinallah....
bizde de var iki kanarya bizimkide oyle sever hatta diyo sen kotu anne ben sefkatli baba ben kalbim yuzunde dokunamiyom kuslara tuhaf oluyo o yuzden kizdim aldiginda benim icin aldin sevip oynayacagim bisey alsaydin diye neyse zaten onlarda bu sene bizim gibi kaldi yumurtalari olmadi yaza insallah..bizimkiler bide cok ilginc biz kusken onlar birbirlerine sokuluyo oynasiyolar bizide yumusatiyolar cogu zaman..ama bizim aramiz iyiyse onlarda kavga kiyametya ne olursa olsun ben evimde boyle hep ikinci hatun yok erkegin 4 kadina hakki var falan filan konusmalarindan nefret ediyom onun babasida abiside hala bu muhabbettler onceden benim babamda bu muhabbetteytdi baska bisey mi yok saka yapcak cok istiyosaniz gidin yoksa kafa utulemesinler ben cocuklrimin bole bi muhabbetle buyumelerini istemiyorumm
yok kiz ciddi burdakilere guvenmiyom turkiyeye gidince yaptircam diyoadam nasıl korktuysa artık...dövmeseydin bari
ay muzmut çoook güldüm yaaa...
deseydin koca ülkede muzmutun eşi gelsede spermini kaçırsak diye bekliyodubunu espri diye söylüyor dimi
kiz benim genetik testimde kan pihtilasmasida hepsi temiz her ay yumutluyomda bi tek dusukten sonra tsh yukselmis onun icinde gunde 1 ilac iciyom kac aydir oda yolunda duzeninde daha ne yapam kendimi paraladim...tesadufe bakinki onun enfeksiyonlu oldugu ay ben hamile kaldim ama o halen sayim yaptirmadi sbebide cok komik..
yok efendim spermi cok kalitewli cikarsa alip onla cocuk falan yaparlarmis o kadar sperm bankasi varken bide hasbinallah....
yok kiz ciddi burdakilere guvenmiyom turkiyeye gidince yaptircam diyodedim bunlar zevke fuhusa duskunler ama spermi iclerine doknce hic zevk alcaklarini sanmiyom...cahil bu adam yaa cogu zamanda ondan cok sey biliyom diye uste cikmaya calisiyo yada bu sekilde ispat cabasina giriyo hep o dandirik essek kardesleri yuzunden hep ezmisler garibimi...
oyyyyyyyyy bunu ciddimi diyoyok kiz ciddi burdakilere guvenmiyom turkiyeye gidince yaptircam diyodedim bunlar zevke fuhusa duskunler ama spermi iclerine doknce hic zevk alcaklarini sanmiyom...cahil bu adam yaa cogu zamanda ondan cok sey biliyom diye uste cikmaya calisiyo yada bu sekilde ispat cabasina giriyo hep o dandirik essek kardesleri yuzunden hep ezmisler garibimi...
kızlar benım koca kalktı ben gıder:)
ömürlügül sen başka bi yere 5 aylık eviliyim yazmışsın,başka bir konuya nişanlıyım yazmışsın,burada da sevgilim yazmışsın...????beni kaale alan yok:S
ömürlügül sen başka bi yere 5 aylık eviliyim yazmışsın,başka bir konuya nişanlıyım yazmışsın,burada da sevgilim yazmışsın...????
oyyyyyyyyy bunu ciddimi diyo
ben biraz süslenince eşim kıskanır bişeyler söyler yapma etme diye; bende derimki "tabi millet kuyruk olmuş kapıda ecem gelsede baksak diye halk beni bekliyor derim" ama şakadan tabii...eşin bence testten kaçmak için bunu bulmuş:))
iyi bakalım...Allah mesut etsin:)nişanlıyım canım ben. ayser adlı arkadasımız 5 aylık evlı ımıs:) onu gormussun sen:) 3 senelık ılıskım vardı. sonra nısanlandık bız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?