Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

bizede doktor sperm testi istese ne yapardı bilmem ama, bizim kadar gözü kara değiller...

su misali adam şok olmuştur kuşu severken ben olsam daha yaklaşmazdım kuşa

ya canım erkekler zaten kusursuz yaratıklardır:)))
benım esımde yaptırmadı spermolojı testı ya gercı doktor ıstemedı bızden ama ısteseydı de accık da olsa dırenırdı he tmm sonra yaptırırdı ama genetık testınde bıle
dıo benımle ne alakası var dedım senle evlıyım ben :))) halıyle de bebeklerın yarısıda sana aıt :)))))))))))))
he normal sartlarda benım ona vercegım cvp daha sert olurdu ama bana donusude sert olacagı ıcın daha ılımlı cvp verdıydım:)))

bizde de var iki kanarya bizimkide oyle sever hatta diyo sen kotu anne ben sefkatli baba ben kalbim yuzunde dokunamiyom kuslara tuhaf oluyo o yuzden kizdim aldiginda benim icin aldin sevip oynayacagim bisey alsaydin diye neyse zaten onlarda bu sene bizim gibi kaldi yumurtalari olmadi yaza insallah..bizimkiler bide cok ilginc biz kusken onlar birbirlerine sokuluyo oynasiyolar bizide yumusatiyolar cogu zaman..ama bizim aramiz iyiyse onlarda kavga kiyamet ya ne olursa olsun ben evimde boyle hep ikinci hatun yok erkegin 4 kadina hakki var falan filan konusmalarindan nefret ediyom onun babasida abiside hala bu muhabbettler onceden benim babamda bu muhabbetteytdi baska bisey mi yok saka yapcak cok istiyosaniz gidin yoksa kafa utulemesinler ben cocuklrimin bole bi muhabbetle buyumelerini istemiyorumm

zaten boyle aptal aptal bakdı suratıma :))))hıc bıse demedı baska odaya gıttıydı:))
ama sımdı bıle kusu severken bana bakıo goz ucuyla dedım ya tmm ben oo zamanlar bıraz gergındım abartma bakma bana dıom :))))))))))

benle ne alaksı var der,, yarında benim çocuğum diye dolaşır ortalıkta...
senle alakası yok çocuk bu,,mantar gibi ağaç etrafından toplayıp eve getiriliyor desseydin

kiz benim genetik testimde kan pihtilasmasida hepsi temiz her ay yumutluyomda bi tek dusukten sonra tsh yukselmis onun icinde gunde 1 ilac iciyom kac aydir oda yolunda duzeninde daha ne yapam kendimi paraladim...tesadufe bakinki onun enfeksiyonlu oldugu ay ben hamile kaldim ama o halen sayim yaptirmadi sbebide cok komik..
yok efendim spermi cok kalitewli cikarsa alip onla cocuk falan yaparlarmis o kadar sperm bankasi varken bide hasbinallah....

adam nasıl korktuysa artık...dövmeseydin bari

ay muzmut çoook güldüm yaaa...
deseydin koca ülkede muzmutun eşi gelsede spermini kaçırsak diye bekliyodu bunu espri diye söylüyor dimi

bak suan sız bı hamursunuz ,,artık o hamura sen sekıl vercen ama sureklı kızarak ofkenerek deıl,,yavass yavas bıseyler degısır sonucta esın bu yasa kadar o aılede buyudu o aıılenın bakıs acısını aldı sen onu zamanla degısdırcen,,
hepımısın eslerı aynıydı ,zamanla sekıl alıolar adamlar,,hala bıle benım kocamın cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yolu var :))

adam nasıl korktuysa artık...dövmeseydin bari

ay muzmut çoook güldüm yaaa...
deseydin koca ülkede muzmutun eşi gelsede spermini kaçırsak diye bekliyodu bunu espri diye söylüyor dimi
yok kiz ciddi burdakilere guvenmiyom turkiyeye gidince yaptircam diyodedim bunlar zevke fuhusa duskunler ama spermi iclerine doknce hic zevk alcaklarini sanmiyom...cahil bu adam yaa cogu zamanda ondan cok sey biliyom diye uste cikmaya calisiyo yada bu sekilde ispat cabasina giriyo hep o dandirik essek kardesleri yuzunden hep ezmisler garibimi...

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yuhhhhhhhhhhhhhhhhh yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nasıl bır bahanedır o :)))))))))))))

beni kaale alan yok:S

oyyyyyyyyy bunu ciddimi diyo
ben biraz süslenince eşim kıskanır bişeyler söyler yapma etme diye; bende derimki "tabi millet kuyruk olmuş kapıda ecem gelsede baksak diye halk beni bekliyor derim" ama şakadan tabii...eşin bence testten kaçmak için bunu bulmuş:))

ömürlügül sen başka bi yere 5 aylık eviliyim yazmışsın,başka bir konuya nişanlıyım yazmışsın,burada da sevgilim yazmışsın...????

nişanlıyım canım ben. ayser adlı arkadasımız 5 aylık evlı ımıs:) onu gormussun sen:) 3 senelık ılıskım vardı. sonra nısanlandık bız:)

hem kacmak icin hemde bi yonden hakli bizim burda haberlde cikti bi arabanin bagajindan prezervatifler doldurulmus baglanmis sekilde kacak olarak sperm ticareti o haberden beridir oyle soyluyo zaten tibbi olarakta cok yetersiz burasi bende hic guvenmiyom burasi turkiye gibi degil canim enfeksiyo icin gittiginde spermiyogram gibi ornek verdi diyo ordaki yasli hemsire resmen asildi bana bende odaya girip kapiyi kitleyip verdim ornegi kactim ...bak mesela bizim ev sahibi nerde baksan 65 yasinda adam kira icin bi defa geldi beni gordu silmaa basladi gunduz iste postayi almaya gelme bahaneleriyle eve gelmeler falan ben hic acmadim kapiyi tabi odunda sinir oldu zarflarida kirayida dukkana getircem gel burdan al dedi..burda yasli genc cocuk gibi hicbir sekilde hicbir sinirlama yok insan hic biseye guvenemiyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…