ben de kaşıntı yok ama istedi bakalım..bir o kaldı onuda yapsında kurtulym..önceden eşim istemezdi erkek doktor garibim alıştı artık gık ı çıkmıyor...bılmem hıc bı doktor ıstemedı benden ,,
alala olmazsa doktora gıttıgımde derım hocam smear testı ben yaptırmadım hıc dıe
ama benım oyle ne kokulu akıntım nede kasıntım falan olmadı hıc belkı o yuzden ıstemedıler
cunku ben derım hocam akıntım normal kasıntı sadece adete ııkı gun kala olur bıde adet bıtınce ılk gun olur
dıe hepsıde ıkısıde normal dedıydı doktor ,,zaten sey hafıf bı kasıntı oyle krem falan kullanmam hemen ılık dus yaparım ıyı gelıo
artık bunu hep istiyolar diye biliyorum..geçen arkadaş kontrole gitmişti ondanda istemiş doktor..rahim ağzı kanserini taramak için bakıolarmış..yada iltihap mantar falan varmı diye..vajine girişindeki ıslaklık oluyo ya ondan alıolarmış bir miktar..iğne acı falan yok...birde mesela ben hamile kalınca progestan kullanıcam,rahim ağzı kanserini daha etkilermiş bu yüzden kullanmadan bakmak lazımmış..
anamm sokma şunu gözüme oruç oruç:)) aşerirsem görürsün bak...
saol canım yaa....eğer ilki gibi olursa aşermeyi bırak normal yemek bile yiyemem...sonra kocam dır dır eder,yemiyosun ondan çocuk durmuyo diye,kendisi 5 6 kere doğum yaptı da iyi bilirwalla alırım buyuk kase var dolapta sararım guzelcene gıderım kargo sırketıne yollarım :))
ben birde doğum yaptırsam tam olacak...hamile kalınca kapatıcam bu konuları,,tövbe edip hayatıma tertemiz bir sayfa açıcam
ben de kaşıntı yok ama istedi bakalım..bir o kaldı onuda yapsında kurtulym..önceden eşim istemezdi erkek doktor garibim alıştı artık gık ı çıkmıyor...
bılmem hıc bı doktor ıstemedı benden ,,
alala olmazsa doktora gıttıgımde derım hocam smear testı ben yaptırmadım hıc dıe
ama benım oyle ne kokulu akıntım nede kasıntım falan olmadı hıc belkı o yuzden ıstemedıler
cunku ben derım hocam akıntım normal kasıntı sadece adete ııkı gun kala olur bıde adet bıtınce ılk gun olur
dıe hepsıde ıkısıde normal dedıydı doktor ,,zaten sey hafıf bı kasıntı oyle krem falan kullanmam hemen ılık dus yaparım ıyı gelıo
turiyedeyken bana da doktorm yapti sukur temiz cikti...
kiz su misali icime dogdu ha dedim simdi gircem su misali kirmizilar geldi yazmistir..,,
bende gelen giden yok hem daha var benimkide dusukten sonra hic gununde gelmedi ama bu ay yumurtlama gununde oldu ona gore sayiyorumbende de be agrisi var neden ki acep
kiz sudan seepler...dun aksam oturuyoz biz evden guvenlik kameralarini izliyoz ya bebek vardi dukkanda
dediki yaw unlarin bebekleride ne kadar guzel namussuzlar bende ewet hepsi reklam cocugu gibi
sonra dedi bizim cocuk olmasa cocuk icin aliriz bi tane yapariz iki uc cocuk sonra tesekkur ederiz yllariz....
benim sarteller atti tabi aynen hic istifimi bozmadan soyle dedim
sen mi ben mi?kal geldi o anda zorunaaa gittiiii oyle iste dunden beri tavirli hasbamm pehhh banane kasinmasin oda
saol canım yaa....eğer ilki gibi olursa aşermeyi bırak normal yemek bile yiyemem...sonra kocam dır dır eder,yemiyosun ondan çocuk durmuyo diye,kendisi 5 6 kere doğum yaptı da iyi bilir
benim yaşta27 bitti 28 den gün aldım..daha ne korunması...iğneye alışmışken pıtır pıtır yaparım artık:))walla ben bı dogursam pesı sıra hıc korunmadan devam edecem :)))))durmak yok yola devam hesabı:)))
walla zaten bız nıe hastaneye gıdıos kı burda cozum buluoz nasıl olsa dogumuda hallerız heralde dogurdalım bırını:)) en erken dımeh suan :))))
walla benım kocam bıraz mırın kırın edıo erkek olunca ,bende kadına gıdıom o yuzden ama profda hıc gıkı cıkmadıydı,,
bu erkekler dogustan ebe ler bence....saol canım yaa....eğer ilki gibi olursa aşermeyi bırak normal yemek bile yiyemem...sonra kocam dır dır eder,yemiyosun ondan çocuk durmuyo diye,kendisi 5 6 kere doğum yaptı da iyi bilir
walla ben bı dogursam pesı sıra hıc korunmadan devam edecem :)))))durmak yok yola devam hesabı:)))
walla zaten bız nıe hastaneye gıdıos kı burda cozum buluoz nasıl olsa dogumuda hallerız heralde dogurdalım bırını:)) en erken dımeh suan :))))
walla benım kocam bıraz mırın kırın edıo erkek olunca ,bende kadına gıdıom o yuzden ama profda hıc gıkı cıkmadıydı,,
kiz sudan seepler...dun aksam oturuyoz biz evden guvenlik kameralarini izliyoz ya bebek vardi dukkanda
dediki yaw unlarin bebekleride ne kadar guzel namussuzlar bende ewet hepsi reklam cocugu gibi
sonra dedi bizim cocuk olmasa cocuk icin aliriz bi tane yapariz iki uc cocuk sonra tesekkur ederiz yllariz....
sen mi ben mi?kal geldi o anda zorunaaa gittiiii oyle iste dunden beri tavirli hasbamm pehhh banane kasinmasin oda
günaydınnnnn:)) eee cocuk var mı kı senın canım:)
varmi yok mu bilmiyorum 6 gun sonra anlicaz artikin
allahım ya hastayım sıze :)))) ya boyle evlı gıbı degılsınız sankı sevgılı gıbı hemn hıh kustum sana hıh modundalar :))))))
hee adam saka etmıs kız sende hemen cıkarmısın tırnaklarını:))))))
biraz ağır olmuş kuzum...ben bizimkine desem sen mi ben mi diye....3 ay konuşmaz benle...gazete bir adama şakasına yakışıklı dedimde,nişanlıyken 1 hafta konuşmadı benle...kendine espri yapıyor sende gülücen zannetti demekki..yazık olmuş kocana
biraz ağır olmuş kuzum...ben bizimkine desem sen mi ben mi diye....3 ay konuşmaz benle...gazete bir adama şakasına yakışıklı dedimde,nişanlıyken 1 hafta konuşmadı benle...kendine espri yapıyor sende gülücen zannetti demekki..yazık olmuş kocana
heee hep ayni klasik sacma sapan sakalr bunu devamida var boyle basladi needen her dedigim boyle zor geliyo sana dedi bende dedim kedi bile bi hayvan kuyruguna basinca deli oluyor dimi bende insanim sonucta hasas oldugumu bile bile hep ayni yere basiyon bide ustune diyom amacin ne senin beni bu fikirlere alistirmayami calisiyon yerini yapmayami calisiyonn istemiyom bole seyleri evimde cocuklarim bole sacmaliklarla buyumesin derdin neyse sole bizde yolmuza bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?