Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ben de kaşıntı yok ama istedi bakalım..bir o kaldı onuda yapsında kurtulym..önceden eşim istemezdi erkek doktor garibim alıştı artık gık ı çıkmıyor...

turiyedeyken bana da doktorm yapti sukur temiz cikti...
kiz su misali icime dogdu ha dedim simdi gircem su misali kirmizilar geldi yazmistir..,,
bende gelen giden yok hem daha var benimkide dusukten sonra hic gununde gelmedi ama bu ay yumurtlama gununde oldu ona gore sayiyorumbende de be agrisi var neden ki acep

walla alırım buyuk kase var dolapta sararım guzelcene gıderım kargo sırketıne yollarım :))
saol canım yaa....eğer ilki gibi olursa aşermeyi bırak normal yemek bile yiyemem...sonra kocam dır dır eder,yemiyosun ondan çocuk durmuyo diye,kendisi 5 6 kere doğum yaptı da iyi bilir

ben birde doğum yaptırsam tam olacak...hamile kalınca kapatıcam bu konuları,,tövbe edip hayatıma tertemiz bir sayfa açıcam

walla ben bı dogursam pesı sıra hıc korunmadan devam edecem :)))))durmak yok yola devam hesabı:)))
walla zaten bız nıe hastaneye gıdıos kı burda cozum buluoz nasıl olsa dogumuda hallerız heralde dogurdalım bırını:)) en erken dımeh suan :))))

ben de kaşıntı yok ama istedi bakalım..bir o kaldı onuda yapsında kurtulym..önceden eşim istemezdi erkek doktor garibim alıştı artık gık ı çıkmıyor...

walla benım kocam bıraz mırın kırın edıo erkek olunca ,bende kadına gıdıom o yuzden ama profda hıc gıkı cıkmadıydı,,

kiz sudan seepler...dun aksam oturuyoz biz evden guvenlik kameralarini izliyoz ya bebek vardi dukkanda
dediki yaw unlarin bebekleride ne kadar guzel namussuzlar bende ewet hepsi reklam cocugu gibi
sonra dedi bizim cocuk olmasa cocuk icin aliriz bi tane yapariz iki uc cocuk sonra tesekkur ederiz yllariz....
benim sarteller atti tabi aynen hic istifimi bozmadan soyle dedim
sen mi ben mi? kal geldi o anda zorunaaa gittiiii oyle iste dunden beri tavirli hasbamm pehhh banane kasinmasin oda

he benım kırmızıların acelıse var kosturra kostura gelıolar :)) gununu bıle beklemeden :)))

hee o bende var bel agrısı,,gecen aksam uyuyamadım hatta agrıdan galıba yordum kendımı dıe yordum,,,

günaydınnnnn:)) eee cocuk var mı kı senın canım:)

saol canım yaa....eğer ilki gibi olursa aşermeyi bırak normal yemek bile yiyemem...sonra kocam dır dır eder,yemiyosun ondan çocuk durmuyo diye,kendisi 5 6 kere doğum yaptı da iyi bilir

ya zaten erkeklerın bu bılgıclıklerıne hastayım
benım kıde bana bılgı satmaya calısıo dedım kocacım bırakda bu konuları senden daha ıyı bılım :))))guluo o zamanda :)))

benim yaşta27 bitti 28 den gün aldım..daha ne korunması...iğneye alışmışken pıtır pıtır yaparım artık:))

bu erkekler dogustan ebe ler bence....

ya bende bi tane dogurayim fabrika bitene kadar dogurcam suru gibi olsunlar evlatlarimbenimki discide bile erkek doktora izin vermiyo

allahım ya hastayım sıze :)))) ya boyle evlı gıbı degılsınız sankı sevgılı gıbı hemn hıh kustum sana hıh modundalar :))))))

hee adam saka etmıs kız sende hemen cıkarmısın tırnaklarını:))))))

biraz ağır olmuş kuzum...ben bizimkine desem sen mi ben mi diye....3 ay konuşmaz benle...gazete bir adama şakasına yakışıklı dedimde,nişanlıyken 1 hafta konuşmadı benle...kendine espri yapıyor sende gülücen zannetti demekki..yazık olmuş kocana

heee hep ayni klasik sacma sapan sakalr bunu devamida var boyle basladi needen her dedigim boyle zor geliyo sana dedi bende dedim kedi bile bi hayvan kuyruguna basinca deli oluyor dimi bende insanim sonucta hasas oldugumu bile bile hep ayni yere basiyon bide ustune diyom amacin ne senin beni bu fikirlere alistirmayami calisiyon yerini yapmayami calisiyonn istemiyom bole seyleri evimde cocuklarim bole sacmaliklarla buyumesin derdin neyse sole bizde yolmuza bakalim

benımkıde hemen kızar bana oyle desem,,dırek dıcegı hayırdır aklında bırı mı kaldı der:))) tabı laf orda bıtırmez devam ettırır aylarca ,,

kiz onun yuzunden bi senedir heder ettim kendimi halen yaptigi sakalara bak daha yeni evliyim bu izmire gidisimde 1 senem doldu cocuk icin 4 5 defa doktora gittim her seferinde doktor gayet iyi durumun doguma gebelige el verisli bi sorun yok diyo hatta arada ikiz gebelik yasadim hala niye olmuyo vakalri nobetleri ailem artik kizdi bana yeter artik daha bi senen olmadan anla artik sende bi kusur eksiklik yok..ama beyefendi daha bi sperm sayimi bile yaptimadi bi defa enfeksiyon kapmis onun icin gitti ilac icti gecti surekli olamdi olacakmi olmas deli oldum sonunda yaw

demekkı ıfade seklı farklı esının ılla bıse ıma etmesını bekleme canım,,suan cocuk yok ıkınızsınız halıyle normal rahat olması cocuklarınız olunca tabıkı boyle sakalar etmez canım,,
hee sende haklısın ınsan canı yanınca bıse dendıgınde ona hemen altında bıse arıo ,,ama unutma o senın esın ,o bıse demek ıstese emın ol lap dıe der :))
bende mesela kus var muhabbet esım onu sevdıgınde sınır basıo bana ama cok ıcten sever benım esım cocuklarıda,,
dedım bıgun sen benım cocugum olmadıgı ıcın bak sen doguramadım bende kusu sevıyorum mecburen dıe bıseymı dedım ıma edıosun ama derken oyle sınırlenmısdım kı ellerım falan tıtrıodu sınırden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…