Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Gelecek hafta çağırdı doktor beni canım. Burda 12.hafta gözüküyor ama daha 11.haftanın içerisindeyim canım. Doktor 23ünde gittiğimde 9+3 demişti. 12-13 aralıkta gel ense kalınlığı ölçecez dedi. Sabırsızlıkla bekliyorum ozaman şu aşıyı da bir sorayım olmazsa o gün sağlık ocağınada uğrarım bi. Kesin yaptırmak gereklimi? birde başağrılarımı sorucam tabii unutmazsam

hımm anladım cnm... Evt cnm gerekliymiş Allah korusun bişi batsa önlem almış oluoruz bide sezeryan olma ihtimalimizde oluca onun içinde olun diolar sonuçta hep metal aletler kullanılıo Allah korusun :18: Baş ağrılarında şu sıralar da normal bende geçirmiştim bidaha olmuo ağrı falan yanlış hatırlamıosam kan basıncıyla alakalı ağrıodu...hamilelik takvimini takip edersen yazar şu sıralar baş ağrılarının neden kaynaklandığı...bide gebelik.org ta da her hafta detaylı olarak sendeki ve bekteki değişiklikleride takip edebilirsin her hafta bakıorum ben meraklı taze olarak

hımm sezaryenle alakası olduunu bilmiyordum ben acaba olmasammı diyordum ozaman olmak lazım mutlaka. saol canım. ya bnm baş ağrım olunca ışığa da tahammül edemiyorum, gerçi yapcak bişi yok ama yinede bi sorayım istiyorum

yagmur kız git bi kan testi yaptır nasıl dayanıyon anlamıyom heeeeeeeeeeeeeeeee
hamilelik olması imkansız eylül o yüzden dayanıyorum. kesin başka bişey yada sürekli onu düşünüyorum stres yaptım ondan gelmiyor ama bildiğim tek şey hamileleik yok hamilelik dışında herşey olabilir :18:

kızlar ya sinyal verdi ama hala gelmedi benim kırmızılar :18:

canım normalde nasıl oluyordu, bende mesela sinyal verir, 2-3 gün günlük pedle idare ederim ama mutlaka bi damla olsada gelir hergün, sonra başlar. sende nasıl oluyor normalde? Git bi doktora tekrar yarın, madem sinyal verdi hem yarın 3.gün oluyor bu durumda gelmese bile.

kız sen hamilelik yok diosun ama diyelimki bukadar süre gelmemeside normal degil ama... mutlaka en yakın zamanda doktora git balımmmm valla hep aklımdasın !!!

genelde benim aynı gün yada bi gün önce açık pembe gibi peçeteye damla gibi olur pedimi korum o gün yada ertesi gün sabaha olurdu hep. ama bu defa farklı. ilk pazar günü annemlerdeyken çamasırımda açık kahve leke var gibi geldi. önemsemedim gelecek demekki diye düşündüm. dünde dedim ya size aynı şekilde yine oldu. öyle akıntı şeklinde değilde peçeteye silinci açık kahve gibi üşüttüm mü acaba ya da başka bişey mi var :18: doktorum izinli old için perşembeye randevu almıştım. öğle arası bitsin arayıp danışcam tekrar :18:

sor bitanem sorrrrr bak çok önemli budurum... sen hamileyim degilsin diosunyaa hamileysennnn söktürücü içtin erken mudahale önemli... tüm olasılıkları göz önünde bulundurman gerek bitanemmmm

kız sen hamilelik yok diosun ama diyelimki bukadar süre gelmemeside normal degil ama... mutlaka en yakın zamanda doktora git balımmmm valla hep aklımdasın !!!
sağol eylülcüm valla geciktikçe korkuyorum bende. doktorda izne gidecek zamanı bulmuş. başka doktora gidim desem iş yerinden izini de perşembeye aldım. karışacak şimdi. hep sıkıntı. birde kızlar ben biliyorsunuz 15-20 gün önce doktora gittim bişey çıkmadı. şimdi hala niye olmuyor. düşündükçe kafayı yicem keşke hamilelik olsa ama 2 ayda hiç mi belirti olmaz insanda :26: hem idrarda bile çoktan çıkması lazımdı

idrar testini ne zaman yaptın ki. 15-20 gün önce doktora gittim diosun belki geç döllendi... bilemezsin geç döllenme olduysa belirtide geç cıkar!

migrenin falan mı cnm ışığa kokuya karşı baş ağrısı genelde migrende oluo

bu ay benimde umudum yok bu aydan saldım çayıra artık gün saymıyorum olursa olur olmazsa napalım kısmet son 5 aya girdik yaza doktor doktor gezerim heralde

cnm bişiler var ama bende çözemedim ama belirtin hamileliğe benzio bnm adetimi 3 gün geçtikten sonra kahverengi lekelenme olmuştu.. inşallah hamilesindir bende bi kan testi yaptır derim ilaç falan kullanma dikkat et kendine kesinleşene kadar cnm

idrar testini ne zaman yaptın ki. 15-20 gün önce doktora gittim diosun belki geç döllendi... bilemezsin geç döllenme olduysa belirtide geç cıkar!
15-20 gün önceden gebelik olabilir mi yani ben adetimi beklerken yumurtlamam döllenmesi hamile kalmak mümkün mü ki :26: diyorum ya hamileliğe hiç ihtimal bile vermiyorum canım yaa rabbim hakkımda hayırlısını versin. ama kist falan olsa ultrasonda çıkardı dime kahverengi leke onla ilgiliyse diye düşündümde .:44:

bu ay benimde umudum yok bu aydan saldım çayıra artık gün saymıyorum olursa olur olmazsa napalım kısmet son 5 aya girdik yaza doktor doktor gezerim heralde
öyle düşünme eylül en azından sen bi kere hamile kaldın bu ay tekrar kalma ihtimalin çok yüksek inşallah rabbim bu ay gönlüne göre verecek güldürecek yüzünü bacım

baksana ben daha bırak gebe kalmayı düzenli adet olmayı bile beceremiyorum

canım yumurtladıktan 5 gün sonra rahme düşüyor ve çoğalıyor... yani 20güne anca olur zaten. bak normal bir gebelikte bi,r yerde okumuştum 30 gün süren bir kadında 25ci gün gebelik kanda çıkarmış düşün yani... seninki geç döllenmeyse çıkmaması normal. belki 2ci adete yakın dölennedi. yani benim aklıma bunlar geliyor. birde lekelenmişsin şüphelendim. ayrıca söktürücü içtin senhamile olmasan şimdiye kanaman gelirdi ilaç söktürücü yani.... yani bilemiyorum sen biran önce doktora git ve kafanı rahatlat

oyy anam oyy ama sende bir durumlar var bak ben öle hissediyorumm inşallah hamillektendir bacımmmmmmmmmm bu gecikme... doktora gittiğnde rahmin kalınlaşmış falan bişey demedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…