kız evdeydim ama zaten 12de kalktım :)) sonra evi topladım banya ettim senin yasini okudum arkadaşım arada ona gittim yeni geldim :)))))Hoşgeldin eylülüm, napan be yaw? Bugün bütün gün evdeydin neler ettin anlat bakalım
aaaa geçmişi okumadım hadi gözün aydın kızzzzz ... yeni yumurtlama döngün hayırlı olur inşallahhhhh... bebekler gelsin göbişler bebek dolsun inşallahhhgeldi kuzum geldibenim mesai biter kızlar hadi allaha emanet olun
geldi kuzum geldibenim mesai biter kızlar hadi allaha emanet olun
kız evdeydim ama zaten 12de kalktım :)) sonra evi topladım banya ettim senin yasini okudum arkadaşım arada ona gittim yeni geldim :)))))
ettim kuzummm sağlıkla sıhhatle yavruna kavusman için ve bir çırpıda yavruna kavusman için dua ettim canımmmmAllah kabul etsin canım. Dua da ettinmi bana?
lekelenmem var canım akşama olurumKırmızılar geldimi yağmur?
canım adetin 3cü günü TSH, PROLAKTİN,ESTRADİOL, FSH, LH, CA125,T3,T4 bunlarıda yaptır bacımmlekelenmem var canım akşama olurumhapın etkisi bi hafta on güne olurmuş zaten hap biteli yarın tam bi hafta oluyor perşembe gider tekrar hormon tahlili falan yaptırırım niye bu kadar gecikmiş öğrenirim artık.. şimdi çıkıyorum kızlar hoşçakalın aman herşeyin hayırlısı en azından beklemekten kurtuluyorum buna da şükür dimi kızlar bi de tam olarak hangi tahlilleri isteyeyim ben doktordan bu sefer eksik olmasın yazında ben yarın bakarım burdan
lekelenmem var canım akşama olurumhapın etkisi bi hafta on güne olurmuş zaten hap biteli yarın tam bi hafta oluyor perşembe gider tekrar hormon tahlili falan yaptırırım niye bu kadar gecikmiş öğrenirim artık.. şimdi çıkıyorum kızlar hoşçakalın aman herşeyin hayırlısı en azından beklemekten kurtuluyorum buna da şükür dimi kızlar bi de tam olarak hangi tahlilleri isteyeyim ben doktordan bu sefer eksik olmasın yazında ben yarın bakarım burdan
herkeslere günaydınnnnnn
kimsecikler yok bugün topicte yağmur yağıyor diye kimsenin yataktan kalkası gelmedi sanırım. :):):)
günaydın bacılar... aşıdan geldimm kolum tutmuo vallahi.. hemşire kalp atışlarını da dinletti zar zor durmuo ki velet :) iki pıt pıt duyuyoz hemen kıpraşıo bi sürtünme sesi bi tekme sesi rahatsız ettik herhalde hanımefendiyi sonra karşı köşeye kaçtı kalp atışı derinden derinden gelmeye başladı öldüm gülmekten eşek yaa
hehe canım süpermiş seninki, pek bi başına buyruk galibane aşısı oldun canım, tetanozmu?
sorma cnm aynen öle sanırım :) ewt tetanoz oldum cnm ocağın 3'üne yine çağırdı 2.doz için bakalım..
Kendi doktorunmu yaptı? Beni sağlık ocağı çağırmıştı ama 14.haftalarda falan dedi sanırım tam eminde değilim açıkçası. 20.haftalardamı olmak gerekiyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?