Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Kırmızılar geldimi yağmur?
lekelenmem var canım akşama olurum hapın etkisi bi hafta on güne olurmuş zaten hap biteli yarın tam bi hafta oluyor perşembe gider tekrar hormon tahlili falan yaptırırım niye bu kadar gecikmiş öğrenirim artık.. şimdi çıkıyorum kızlar hoşçakalın aman herşeyin hayırlısı en azından beklemekten kurtuluyorum buna da şükür dimi kızlar bi de tam olarak hangi tahlilleri isteyeyim ben doktordan bu sefer eksik olmasın yazında ben yarın bakarım burdan

canım adetin 3cü günü TSH, PROLAKTİN,ESTRADİOL, FSH, LH, CA125,T3,T4 bunlarıda yaptır bacımm

Bencede en azından kırmızılar geldi, yeni döneme merhaba dedin. Hormon tahlillerini ben bilmiyorum ama sen ayrıntılı tetkik istiyorum desen daha iyi değilmi? Ben korunmayı bırakmadan önce demiştim, ayrıntılı yaptı ama neler vardı bilmiyorum birtek tiroid olduunu hatırlıyorum, onun dışındakileri bilmiyorum. Kürtajdan sonra gerek görmedi mesela tekrar tahlil yapmaya doktor.

Günaydın kızlar nabersiniz? günümüz aydın olsun inşallahhhhhh

hava kötü kış geldi :))

herkeslere günaydınnnnnn
kimsecikler yok bugün topicte yağmur yağıyor diye kimsenin yataktan kalkası gelmedi sanırım. :):):)

herkeslere günaydınnnnnn
kimsecikler yok bugün topicte yağmur yağıyor diye kimsenin yataktan kalkası gelmedi sanırım. :):):)

Benimde yataktan kalkasım gelmedi ama işe gelmek mecburiyetinde olduğum için kalktım yine. Şimdide her taraf sis oldu burda. Akşamda geç yattım nasıl uykum var
Bu arada dün eşimle borçlarımızı konuşuyorduk, ben hep ücretsiz izin almayı düşünüyordum ama olmayacak galiba. çok canım sıkıldı. Rabbim inşallah alabilmeyi nasip eder. Hem bebişimin beslenmesi ve sağlığı için hemde benim için

günaydın bacılar... aşıdan geldimm kolum tutmuo vallahi.. hemşire kalp atışlarını da dinletti zar zor durmuo ki velet :) iki pıt pıt duyuyoz hemen kıpraşıo bi sürtünme sesi bi tekme sesi rahatsız ettik herhalde hanımefendiyi sonra karşı köşeye kaçtı kalp atışı derinden derinden gelmeye başladı öldüm gülmekten eşek yaa

hehe canım süpermiş seninki, pek bi başına buyruk galiba ne aşısı oldun canım, tetanozmu?

sorma cnm aynen öle sanırım :) ewt tetanoz oldum cnm ocağın 3'üne yine çağırdı 2.doz için bakalım..

Kendi doktorunmu yaptı? Beni sağlık ocağı çağırmıştı ama 14.haftalarda falan dedi sanırım tam eminde değilim açıkçası. 20.haftalardamı olmak gerekiyormuş?

Kendi doktorunmu yaptı? Beni sağlık ocağı çağırmıştı ama 14.haftalarda falan dedi sanırım tam eminde değilim açıkçası. 20.haftalardamı olmak gerekiyormuş?

benide sağlık ocağı çağırdı cnm 16. haftada yapılıo ama her ihtimale yanlış hesaplamalara, geç döllenmelere karşı 20. hftada çağırıorum demişti hemşire... senin 12.hafta dimi cnm 2li tarama testin olması lazım senin bu hafta yanlış hatırlamıosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…