tam evımın karsısında bebek magazası var..en son ordan bakmıstık..oranın fıyatları genelde 1 bucuk cıvarıydı hep..
Eki Görüntüle 567394
genelde bu tıp ıste bebek odaları..
bızım batıklarımızda bunun gıbılerdı..
şu besıgın yanındakı cekmecelı kısım cıkarılıyor sonradan cocuk büyüyünce..
cocuk odasına donusuyor ozaman..bızde bunlardan alcaz ıste..
mıyopım ben kacıyorum su yemegı yapım..
kocam erken gelıyor hep,esrayıda ızlıyemıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa onun yuzunden
haydın carsamba görusuruk ınsallaahhh
normalde migrenim yok aslında ama hamilelik tetikleyebiliyormuş. Genelde acıkınca başlıyor başağrısı ama dün evdeydim bütün gün, sabah kahvaltı biraz gecikti ama arada yedim bişiler. Yinede bütün gün ağrıdı, akşam tavan yaptı, biraz uyudum öle geçti. Haftaya doktora gidince sormayı unutmazsam sorucam mutlaka. Bulantı etkiliyor ama başağrısı daha çok rahatsız ediyor kimi zaman. Sen nasıl oldun, kanaman yok dimi tekrardan?
Eki Görüntüle 567382
çokmu küçük oldu bilmiyorumda çok şirinmiş. Netten buldum ama fiyatlarda uçuk biraz. Hep böle değil dimi fiyatları?
çok şükür şimdilik iyiyim biraz kabızlık sorunum var çocukluktan beri tabi hamilelikte daha ilerliyor. birde cumartesi işyerinde cam malzeme kırıldı elimde kesti 3 dikiş attılar ağrım sızım yok ama antibiyotik verdiler eczacı doktor falan bişey olmaz kullan diyor ama ben hala karar veremedimamoklavin 1000 mg. reçetesinde hamilelik şüpheniz varsa bile kullanmayın falan diyor gerçi augmentin kullanmıştım daha önce aynı şey diyorlarda ne bileyim antibiyotik sonuçta kullanmak istemiyorum. kötümü yapıyorum acaba ?
hamilelik çok tetikliyor baş ağrısını ben hiç bilmem normalde baş ağrısı ama 3 ay geçene kadar oldu epey. evet sık sık ye bişeyler açlıktada tansiyon düşünce falan çok baş ağrısı yapıyor. hayırlısıyla 3 aydan sonra biraz daha rahatlarsın.
Dediğin gibi insan arada kalıyor ilaç konusunda, kullansammı iyi kullanmasammı daha iyi diye düşünüyor. Geçmiş olsun buarada, bugün sabahtan vardı ama öğlen yemeği iyi yedim galiba, geçti, birde bazen kahve içincede iyi geliyor, türk kahvesi. Her gün olmasada ben 2güne bir içiyorum. Doktor sıkıntı olmaz demişti. 3taneye kadar içebilirsin demişti. Bende bazen hiç canım istemiyor bazende başım ağrıyor diye içiyorum ve iyi geliyor sanki. Bugünde öğleden sonra içtim rahatladım biraz.
teşekkür ederim.kafein biraz rahatlatıyor insanı benim pek kahveyle aram yokta. çay neskafe falan içme ama yinede sık. türk kahvesini bende duydum arada sırada içebilirsin.
Çayla benimde hiç aram yok, canımda istemiyor zaten. Neskafeyi de sevmem zaten. İşte arada türk kahvesi içiyorum. Onu severim ama çok içmemeye çalışıyorum yoksa önceden her gün 1 tane bazen 2 tane bile içtiğim oluyordu şimdi haftada 3-4 kere içiyorum.
ben ilkinde çaydan kahveden tiksinmiştim oysa çayı çok severim. şimdi tiksinmedim bazen açık içiyorum ama bi zevkte almıyorum eskisi gibi..
ayy hava ne kadar karardı yaa. laboratuardada yalnızım. korkmaya başladım :))
kaça kadar çalışıyorsunuz? He ya erkenden kararıyor hava, insanda gece gece hala burdayız hissi yaratıyor. Bi an önce günler uzasa diyorum böyle zamanlarda.
Canlarımmmm nörüyonuz ben geldim :)))
esrayı açtım geldim :))
hadi banada müsade.. Allaha emanet olun..
Canlarımmmm nörüyonuz ben geldim :)))
esrayı açtım geldim :))
geldi kuzum geldiyagmur bacım senin kırmızılar gelmedi mi daha kız doğuracan hala ögrenemedin haaa!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?